פרק 1-
בקשה
סיפור 1: "אמא אני מסיימת ללמוד היום ב- 14:30 תוכלי לבוא לאסוף אותי?" "מצטערת מותק, אני עסוקה!.יש לגלי מסיבה היום ב-13:00 ואני אחזור בערך ב-15:00,אח"כ אני צריכה לאסוף את דני ורן מהפעוטון ואת תצטרכי לשמור עליהם ועל התאומים כי אני הולכת לעבוד ". כך התחיל הבוקר הכי מרגש בחיי הקצרים, כן אני יודעת זה לא נראה מרגש כל כך אבל חכו. אחרי שעה בערך הגעתי לבית הספר ואל תשאלו מה קרה., קרה הדבר הכי מביך,מעצבן,כואב,מחריד ו.. טוב תחליטו בעצמכם: פגשתי את מירי ליד הברזייה והתחלנו לדבר. "מה קורה אנג'לה?" "כרגיל, בוקר מעצבן מלא בכי וצעקות, מה כבר יכול להשתנות?!" מירי היא החברה הכי טובה שלי, איתה אני מבלה את רוב היום. אנחנו בד"כ לא עושות הרבה אבל היום היה יום שונה. "את באה למסיבה היום?, אומרים שהיא תהיה פצצה!" "לא נראה לי בגלל שאמא שלי הולכת למסיבה בכיתה של גלי ואח"כ היא בטח תבקש ממני לעשות בייביסיטר על התאומים ועל דני ורן" "אהה חבל, חשבתי ללכת אבל אני יבוא לעזור לך." "תודה מירי" אני ומירי הלכנו לכיתה, בדרך שמענו דיבורים על המסיבה וגילינו כמה דברים מפתיעים ששינו לנו את התוכניות, גילינו שגל (מלך הגברים,החתיך של העולם,הגבר המושלם!) בא למסיבה! וגילינו גם שמיכל "מלכת הכיתה" הולכת למסיבה והיא רוצה לגרום לו להציע לה חברות,שונאת אותה... באותו רגע הבנתי שהאמא והצוציקים יכולים לחכות, אני הולכת למסיבה!. ואז זה קרה.. "מירי, אני באה" אמרתי בקול בטוח. "אהה עכשיו הבנתי כשגל אהובך בא אז גם את באה.." "מה לעשות מירי כשמאוהבים מוותרים על הכול בשביל זה.. ואני מאוהבת... ואני לא ייתן למיכל הסנובית הזאת לגנוב לי את הגבר!" אמרתי וקרצתי למירי.. באותה רגע מירי הייתה בשוק, היא הסתכלה על מישהו מאחורי, כן זה היה הוא, זה היה גל שעמד שם מאחורי והסמיק... אוי איזה חתיך
... כשהגעתי הביתה דיברתי עם אמא בטלפון: "אין סיכוי אנג'לה אני חייבת שתעשי בייביסיטר על האחים שלך!" "אבל אמא אני חייבת ללכת את לא תביני את זה אבל בבקשה" "אני מצטערת מותק אי אפשר וזהו!" לי לא אכפת אני הולכת למסיבה הזאת ואף אחד לא יעצור אותי!... באותו ערב התלבשתי יפה , התאפרתי ושמתי תכשיטים לקישוט. מירי באה לאסוף אותי בערך ב-20:30 הזמנתי בייביסיטר על הקטנים והלכתי. כשהגענו למסיבה ניגשתי לגל ובכול האומץ שאלתי אותו "היי מה קורה? אתה רוצה לרקוד?" "כן בטח" בדיוק כשקמנו לרקוד עלה ברקע שיר שקט, אני וגל התקרבנו אחד על השני, ממש התחבקנו ורקדנו. ואז קרה הדבר הכי מביך בחיים שלי! בתוך הרגע המאושר הזה נדחפה המבוכה... אמא שלי התפרצה למסיבה בצעקות,היא כעסה עלי! היא צעקה עלי מול גל! אתם לא יודעים איך הרגשתי באותו רגע... אוי לא מה אני עושה? C*כול הזכויות שמורות לאדווה:-C*D