הקדמה חיננית

rega1

New member
הקדמה חיננית

באתי, וזה כשלעצמו מסעיר יכולתי ללכת וזה אפילו יותר אבל אני ברצינות שוקל להשאר או לפחות לבוא יותר מאשר ללכת אבל חשוב הרבה יותר אני אבקר, לא להגיע או לקפוץ לביקור ביקורת אמיתית טוב לא ביקורת כמו קיטור שמשתחרר זה יותר הולם והטרוניה היומית: אני שונא נשים שמורחות אודם ברמזור - זה מראה סוג של חוסר הקפדה מעצבן אותי הבזבוז הזה המשווע של שרברוב השפתיים החושני מול ראי קטן מדי והזדמנות נדירה מדי לתקשר איתן להתראות מחר

קפת

New member
ומה עלינו לעשות עכשיו?

לקוד קידה, להשתחוות, ליפול אפיים ארצה, לנענע את התחת, כל התשובות נכונות? אני יודעת מי אתה. אני גיליתי אותך, אני יצרתי אותך - מפלצת. אתה, שהיית חותם כל פעילות וירטואלית שלך בהצעות מגונות לפעילות אוראלית שהתחרזה יפה עם שמך והלמה את אישיותך. אני, אני, אני, אשה שמורחת ליפסטיק במכונית. ברמזור. לפעמים אפילו בלי לשלוף את המראה הקטנה שטמונה במגן השמש שלי. זה יעיל, זה חסכוני, זה אסתטי, רק מה - מעצבן נהגים אחרים. את זה אפפם לא הבנתי למה. כי אני לעולם לא מפספסת את הרמזור בגלל עבודת השירבוב הזו. אז מה הם רוצים? האם הם פרה-קונספטואלית בטוחים שאם אני אשה + נהגת + חובבת ליפסטיק, אני חייבת לפספס רמזורים ולעכב את כולם? אני, שלעולם לא נכנסת לצומת לא פנוי, שזה, תודו, הרבה יותר סותם ומעכב תנועה מאשר מריחת שכבה חדשה, טריה וחושנית של ליפסטיק, לקראת פגישה, שאליה אני ממהרת. ככה שהבקורת שלך, אורח לרגע, או שניים, או לצמיתות + הסרת שיער + דרושות - היא מקוממת, פוגענית, מעליבה ושובניסטית. אתה מחפיץ נשים אתה. אויב הג'נדר והעם. ואם אתה לא בא היום, מחר, שילשומיים כדי לתת לי פייט, אני מחסלת אותך בריל לייף. כן, איום אחושלוקי דפקתי פה. ואתה, בלי איומים, אין לך קיום בכלל... עכשיו אני אלך לשתות קפה ולמרוח ליפסטיק. יש לי פגישה. אמת דיברתי.

rega1

New member
חכי חכי נגיע הביתה

אוהב אותך קדה קידה עם הישבן המפואר הזה זה שלולא הייתי יודע טוב יותר ההייתי בטוח שהוא משמש השראה לחרשי שיש וחוצמזה שאני לא שוביניסט אני מיזנטרופ אבל איזה גוף....

קפת

New member
אנטיפט זו הגדרה שהולמת אותך יותר

אתה רומז שיש לך יחסים אינטימיים עם הישבן שלי? אולי בפנטזיות שלך! אגב, אצלי אתה מככב, אם בכלל, רק בסיוטי טרום התעוררות בימים של קימה ממש מוקדמת, בתשע לפנות בוקר. וקטנה נוספת לפני סיום: תעשה טובה לעמישראל בפרט ולי בכלל: שים נקודה או פסיק מדי פעם, ככה שנבין מה אנחנו קוראים.

rega1

New member
עזבי אותי באמא שלך

הרי גם אם הייתי שם ניקוד לא היו מבינים אותי הלוואי התה לי מערכת או אפילו יחסים עם הישבן שלך ואת תמשיכי להגיד לעצמך את זה שאני טרום סיוט אבל שנינו יודעים שאני פרהאורגזמי פוסאאפוקליםטי

ופה המציאו

ליפסטומט. מין גאדג'ט פוסט פמיניסטי, אולטרא ג'נדרי, ניאו ריאליסט, בעיצוב רטרו ארט דקואי שתמצאו רק אצל בוגי. מהפילם נואר, לא מהכסאח עם מופזיאן. עכשיו, זה בא עם (מוישה) ונטילטור זערעורי שגם מייבש את המריחה ומחשב עוד יתר זריר שקובע את הגוון, מס' השכבות ולכמה זמן תספיק השטלונדה. ואוי למי שנוגע בתחת של הוד דו וגיניותה. באמ'שלי.

קפת

New member
נעליים קונים מהר, אבל בלגיות?

שלום מחמלי! מה נשמע באיזור חיוג אפס-צונאמי? איך החיים בצד השני של ההמיספרה? חשבתי שאחרי שהחלפת את הואן-דאר-פלנדר'ס והוורטר'ס אורגינל, בסאטה יקיטורי ברוטב טריאקי מבוטנים, תשכח ממני ומהואגינות הלבנטיניות שלי. שמחה שחזרת. וואלה, התגעגעתי. ספר לי סיפורים לפני שינה (גם ככה אני כבר שבוע לא יושנת. שוב חזרו לשדר לי טלנובלות בערוץ המשפחתי).

תשכחו מכל מה שאתם מכירים

מהטלנובלות הפרואניות, בולביאניות או סורינאמיות שהורגלתן אליהם. הדבר האמיתי זה הסבונים הסינים. העיניים החודרות, האצבעות החודרות, המעופים האקרובטים של הטובים שמנסים להציל את זאו צ'ן החינניה ממלתעות הפריץ הסיני. התמכרתי. ומחר פרק 3097620958675498657698754987 הולך לגלות מי המאפרת של הפריץ! שאני אשכח ממך תגידי? הררי נקמות אני בונה עלייך על מה שעוללת לנפשי הרכה במשך כל השנים הללו, שסופם במנוסתי לצד המלוכסן של העולם.

קפת

New member
אתה מתבלבל, מותקנעל

אתה אינלך שומנפש ושומדבר רך בגוף (אני מקווה בשבילך ובשם הנשים הסיניות), חוץ מרמות המטורפות של כולסטרול ורובד טרשתי בכלי הדם, שהם תוצאה ישירה של פאר הקולינריה הבלגית (צ'יפס עם מיונז, נו באמת!), וכל השרצים והבהמות שטעמת על פני יבשת אירופה.

קפת, מתאים לך שמתישהו ניסע ביחד,

ואת, קצת לפני הרמזור תמשחי את עצמך בליפסטיק לוהט. אני במקביל אפשפש באמתחתי ואגלה ששכחתי את שלי ואבקש ממך בענווה מעט מהאדום אדום הזה שלך. כשמכוניתו של יוזם השירשור תחלוף לצידנו, אשרבב את שפתיי לקלוט ממך צרפתית לחה ואז שתינו נהיה מרוחות בליפסטיק שלך. הרמזור כבר יהיה ירוק וכולם יצפצפו. אחר כך את תתני גז וניסע עד צומת רעננה בפול ספיד כמו תלמה ולואיז עד שניתקל בצמיג המתנחלים הבוער הראשון. מתאים?

קפת

New member
אני מוכנה

לקשור את טועם הפיתה בכסא של תינוק מאחורה, אם הוא יבטיח לא ללכלך לי את המושבים. ומשום מה יש לי תחושה עזה, בוגו אהובתי (את תלמה או לואיז?), שהוא לא יצליח להימנע מלשפוך כל מיני דברים על המושבים הנקיים שלי, אם את עוקבת אחרי הלך מחשבותי. ואז כשנגיע לצומת רעננה ונפזר רעל עכברים על המתנחלים, אפשר ללכת לשתות צ'אי מתוק במקום ההוא שבו ישבנו פעם, בימים רחוקים ובהירים, את ואני, לפני שהתוודעת אלי בתשוקותיך?

אז ככה

אם תלמה זאת ג'ינה דייויס, אז ברור שאני תלמה, אם הטרמפיסט ישפוך משהו על המושב האחורי אז נעשה לו נו נו נו והוא לא יקבל ארטיק בצומת מסובים (לאן נוסעים בכלל?). איפה שתינו צ'אי חוץ מאצלי בבית? אל תגידי לי שאת רוצה לקחת אותי למקומות שהמלצרים מתעטשים בהם על לקוחות. אני אומרת - אם מחלות, אז רק בחינם.

קפת

New member
סבבה, אפילו שתלמה ג'ינג'ית

וגם אני, אני מוכנה מהיום והלאה לחיות את חיי כאשה בלונדינית, אסרטיבית וכוסית כמו סוזן סרנדון. אני מוכנה גם להרווח כמוה וגם לעשות כמה טובות לטים רובינס. כי אני לא קטנונית בכלל. חשבתי ששילמנו רק על שני צ'אי ועוגת תפוחים מצוינת, והעיטוש היה OTH. לוידעת לאן אנחנו נוסעים. את הכנסת אותנו לסרט הזה.

במקומך

לא הייתי מוכן לחיות את חייך בשום מצב. ובכלל, אם הייתי בלונדינית וכוסית, אלו לא היו חייך. את נידונת להיות כתומה ואנטי כוסית.ובכלל, סוזן סרנדון היא אולי שחקנית טובה, אולי אדם נפלא, אבל כוסית? נו במת. אין לכן טעם בנשים, וזה מוזר, כי חשבתי שלתיעוב העצמי שלכן יש סיבה.

למעלה