הקדם השבדי!!!

ביג דיל

New member
הקדם השבדי!!!

ראיתי עכשיו בוידאו את ההופעות של 10 השירים שיתחרו ביום שישי הקרוב על הזכות לייצג את שבדיה באירוויזיון הקרוב. השירים נלקחו מרבעי הקדמים שהיו שם בזמן האחרון, ואלה רשמיי: להקת אפרו דייט (או אפרו דייקס), שלישיית הבנות הזקנות (אליזבת, קיקי ולוטה) ומננדז הספרדי יקחו את שלושת המקומות הראשונים. בשבדיה מהמרים על מננדז, אבל קשה לי להאמין ששיר שמושר בספרדית ייקח את המקום הראשון בקדם השבדי. שלישיית אפרו דייט השחורות נותנות פייט היסטרי וגם שלישיית הזקנות (לוטה נראית מדהים וגם אליזבת לא נראית רע. עם קיקי זה כבר סיפור אחר). להקת פרינדס משנה שעברה יתחרו על המקום הרביעי יחד עם יאן יוהנסון (שבדיה 95). הקדם באופן כללי ברמה מעולה, כמו כל קדם שבדי טיפוסי.

איתמר2002

New member
השירים בשבדיה

ראיתי ביום שישי בערב את 10 השירים שיתחרו ביום שישי בשבדיה (האם צפינו בזה יחד ביג דיל?)-כל אחד מעשרת השירים שעלו שם לגמר עולים בהרבה באיכותם על כל אחד מ-14 השירים שנבחרו עד עכשיו לאירוויזיון! גם חלק מהשירים שלא נבחרו לגמר בשבדיה מעולים.לצערי הרב, השיר המעולה של חביארה לא יזכה, כי הוא קצת איטי בהתחלה.אני מסכים עם ביג דיל-די.ג´יי מנדז או אפרו-דיט יזכו מקום ראשון (למרות שנראה לי שאפרו-דיט יקחו ובגדול). לשלוש הסבתות יש שיר שהוא מיקס של כל שירי שבדיה+נורבגיה בשנות ה-80 אבל הוא חזק.ל-FRIENDS יש הופעה חלשה משהו...ליאן יוהנסן (שבדיה 95) יש שיר מעולה,אבל הוא לא יזכה לדעתי.

אהוד_

New member
שוודיה 2002

ראיתי ביום שישי בערב את 10 השירים שיתחרו ביום שישי בשבדיה (האם צפינו בזה יחד :) כן, השירים השנה באירוויזיון גרועים, אולי מתבשל לו האירוויזיון הגרוע בהיסטוריה השנה. לדעתי הקרב יהיה בין אפרו-דיט ומנדז´ עם קרב טוב של מכשפות השלאגר!!! בכל אופן, אני אהיה שם בגלובן ביום שישי ונראה :)

ביג דיל

New member
טמבל, זה היה יום שבת... ../images/Emo3.gif

האם איתמר היה איתנו, ואם כן, איך לא ידעתי שזה הוא? איך לא אומרים לי דברים כאלה?!?

למעלה