הקדימון ל- Clash of kings.

ran191

New member
הקדימון ל- Clash of kings.

שלום לכולם, יש לי את הסידרה של ארבעת הספרים (במארז שיצא עם הסדרה). סיימתי את הספר הראשון ובסופו מוצג קדימון (special preview) ל -Clash of kings. הקדימון מסופר מנקודת מבטו של ת'יאון, אבל הספר מתחיל באפילוג בדרגונסטון ואין שום זכר לת'יאון גם בהמשך. יש מצב שזו טעות כלשהי בסדר הספרים, או שהכל בסדר וזה חלק מהעלילה (למרות שהפרק לא מופיע בספר השני?). אשמח לתשובות, רן.

Summer Savory

New member
אם אני זוכרת נכון

הפרק הוא בהחלט חלק מהספר השני, זה פשוט לא הפרק הראשון בו (ולכן כשקוראים את הפרק כחלק מהספר השני ולא כפריוויו הוא גם ברור והגיוני יותר...)

ניר4819

New member
היי רן

אל תדאג, הפרק של תיאון שנמצא בסוף הספר הראשון כפרולוג מופיע בספר השני. פשוט תמשיך לקרוא. אני לא זוכר כרגע אם זה הפרק הראשון או השני של תיאון בספר, אבל הוא שם. הפרולוג (ולא האפילוג!) של הספר אכן מתרחש בדרגונסטון. וברוך הבא בצל פורומינו. ספר לנו קצת על איך הגעת לספרים, אם ראית את הסדרה, מה אתה חושב על הספרים והסדרה עד כה, איזה דמויות חביבות עליך ואיזה פחות...

ran191

New member
רוב תודות, ואופס, באמת הפרולוג...

הגעתי לספרים מהסדרה (אחת האהובות עלי), אני אוהב את רוב הדמויות. לא מבין איך ההפקה ויתרה על ריבראן ועל "בלק פיש", מאוד אהבתי אותו בספר הראשון. ושוב תודה.

למעלה