הקבוצה שלי

danielb

New member
הקבוצה שלי

הקבוצה שלי

אני רואה שסופסוף אנשים מראים עניין בגיימבוי כולל פיקאצ`וית, אז הנה , כולל הסברים: GOLEM EARTHQUAKE ROCKSLIDE EXPLOSION BODY SLAM רעידת אדמה וROCK SLIDE כמובן מאליו, EXPLOSION כשהHP נמוך, וBODY SLAM בשביל פוקימונים שחזקים נגדו עם הגנה חלשה STARMIE SURF ICE BEAM THUNDERBOLT PSYCHIC SURF וICEBEAM כמובן מאליו, T_BOLT בשביל מים נגד מים, וPSYCHIC כיוון שזאת התקפה חזקה במיוחד. DRAGONITE THUNDERWAVE BLIZZARD HAZE BODY SLAM THUNDERWAVE בשביל שיתוק האויב, BLIZZARD כיוון שזאת ההתקפה הטובה במשחק, HAZE כי חייב להיות אחד שיודע HAZE בקבוצה, וBODY SLAM כיוון שיש לו ATTACK הכי גבוה במשחק. SNORLAX AMNESIA ICE BEAM EARTHQUAKE REST AMNESIA זאת התקפה מעולה, שמעלה את הSPECIAL של סנורלאקס ב2 דרגות, וכך ICE BEAM יוצא פשוט מעולה, EARTHQUAKE מובן מאליו, וREST כיוון שזאת התקפת סנורלאקס קלאסית. EXEGGUTOR PSYCHIC SLEEP POWDER EXPLOSION MEGA DRAIN PSYCHIC כבר אמרתי, אחת מההתקפות הטובות במשחק, SLEEP POWDER להרדמה וחיפוי על המהירות הלא טובה של אקסגיוטור, EXPLOSION כשהHP נמוך, וMEGA DRAIN כיוון שהוא פוקימון עשב. FLAREON FLAMETHROWER BODY SLAM REST TOXIC הטוב מכל הEEVEELUTIONS !!! להביור היא ההתקפה החזקה מכל המתקפות של האש, BODY SLAM כיוון כוח ההתקפה המעולה שלו, REST למצבים קשים, וTOXIC כיוון שזאת ההתקפה החזקה ביותר של התקפות משני המצב. הנה הנבחרת. קיבלתי עליה דירוג של 8.5 בPOKEMASTERS

danielb

New member
קדימה!

אנשים אני יודע שאתם שם. בעיקר אני צריך דירוגים מדרגונייט ומצ`ארמנדר, נראה שאלה היחידים שמבינים עניין ולפחות משתמשים בהתקפות טובות. אה ואגב, רק שתדעו הנה כמה עובדות: FIRE BLAST 80% דיוק 5 PP 120 BASE DAMAGE FLAMETHROWER 95 % דיוק 15 PP 95 או 90 BASE DAMAGE HYDRO PUMP 80 % דיוק 5 PP 120 BASE DAMAGE SURF 95 % דיוק 15 PP 95 BASE DAMAGE THUNDER 70 % דיוק 10 PP 120 BASE DAMAGE THUNDERBOLT 95 % דיוק 15 PP 90 BASE DAMAGE אז מה הנקודה שלי? שההתקפות שתמיד נראות לכם הכי חזקות, הם למעשה התקפות לא אמינות בכלל. זה מופנה לMR MAN ולFERALIGATR בעיקר.

Pikachuit!

New member
קבוצה מצויינת ..

הכל שם נראה טוב .. אבל נראה לי שמשהו חסר .. לא יודעת בדיוק מה ..

Fearligtar

New member
....

FIRE BLAST זה יותר מ80% אני יודע בגלל שאני פעמים נדירות מחטיא!

Dragonite

New member
נכון!!! וגם:

ICEBEAM: PP 10 BASE DAMAGE 95 דיוק של 95 BLIZARD PP 5 BASE DAMAGE 120 דיוק 80 חוץ מזה, כשפוקמון מאותו סוג משתמש בהתקפה מהסוג שלו היא תהיה יותר חזקה (נגיד פוקמון אש עושה מקפת אש, היא ב-50 אחוז יותר חזקה...)

charmander

New member
הממממ...

קודם כל, יפה שמעריכים אותי כאן סופ-סוף (-: והדירוג שלי: GOLEM EARTHQUAKE- מתקפה יעילה וטובה ROCKSLIDE- גם טוב שיהיה לפוקימון אבן EXPLOSION- אני אף פעם לא הגעתי למצב שרציתי שהפוקימון שלי יתעלף.. BODY SLAM- דרגונייט, הטי אם הוא TM8 ואפשר להשיג אותו בשייט של הs. s. ane. סה``כ מותק של פוקימון אבן STARMIE SURF- מתקפת מים חזקה ומדויקת ICE BEAM- מתקפת קרח מעולה THUNDERBOLT- אתה צריך פוקימון חשמל PSYCHIC- עדיף כאן עוד מתקפת מים לסיכום:אם פוקימון מים אז עד הסוף! DRAGONITE THUNDERWAVE- מתקפה שאני שונא באופן אישי, היא סתם משתקת BLIZZARD- עדיף לך כאן מתקפה דרקונית HAZE- סליחה על הבורות אבל מה זה עושה? BODY SLAM- מתקפה רגילה לגיבוי, טוב סיכום: דרגונייט פוקימון חזק - אבל במקרה שלך הוא איבד את הייחודיות שלו SNORLAX AMNESIA - טוב שיהיה לסנורלקס, מגביר את הספיישל שנמוך אצל סנורלקסים ICE BEAM - ושוב, למה? למה סנורלקס צריך אייס בים? EARTHQUAKE - היה עדיף כאן איזה הד-ביט טוב REST- אכן מתקפה סנורלאקסית קלאסית, יפה מאד לסיכום: סנורלאקס מושקע ומטופח היטב EXEGGUTOR PSYCHIC - יפה. טוב שיהיה לאקסקיוטור מתקפות על חושיות SLEEP POWDER - וגם מתקפות מסוג דשא EXPLOSION - שוב, למה שתרצה להרוג את הפוקימון? MEGA DRAIN - מתקפה מעולה לפוקימוני צמח אקסקיוטור מצוין, עם מתקפות גם מסוג צמח וגם על-חושיות FLAREON FLAMETHROWER - אכן מתקפת אש חזקה אבל הPP נמוך. צריך עוד אחת לגיבוי BODY SLAM - מתקפה רגילה לגיבוי. טוב מאד REST- אחלה מתקפה להחזיר את כוחות הפוקימון הפצוע TOXIC - למה מתקפת רעל בפוקימון אש? סה``כ אחלה פלירון רק תחליף טוקסיק באיזה מתקפת אש לפי דעתי אתה צריך פוקימון חשמל. חוץ מזה הקבוצה היא מוצלחת מאד. (-: peace out Charmander

Dragonite

New member
קבוצה טובה, הנה הדיעה שלי

GOLEM - פוקמון מצויין, אני מבין שיש לך גיים בוי ועשית טייד EARTHQUAKE מצויין + STAB ROCKSLIDE שוב, מקבל על זה STAB EXPLOSION תחליף ב- ICE BEAM BODY SLAM טוב, אבל איך הוא למד את זה? אני חושב שגולם עם מהירות כמו שלו לא יכול להיות פותח, תשתמש באלקטרוד עם פחות או יותר אותם מהלכים, צתוציא את פלאריון ותשים את גולם במקומו STARMIE סטרמי SURF ICE BEAM THUNDERBOLT PSYCHIC סטרמי נחמד, אני הייתי הולך על DEATH-STAR, כי אתה לא צריך יותר משני מהלכים מתקיפים על מוקמון DEATHSTARMIE: SURF THUDERWAVE CONFUSERAY RECOVER DRAGONITE THUNDERWAVE BLIZZARD HAZE BODY SLAM נכון, חייב בכל קבוצה להיות HAZER, ודרגונייט הוא אחד טוב... תחליף את בליזארד ב-ICEBEAM, בשביל ACURATE ו-PP ושוב, איך הוא למד בודי סלאם? SNORLAX AMNESIA ICE BEAM EARTHQUAKE REST סנורלאקס סטנדרתי, ICE BEAM זה בזבוז עליו כי גם אחרי אמנסיה יש לו ספיישל נמוך מאד, הייתי מציע לך לשים עליו בודי סלאם, כי אתה מקבל על זה STAB, וזה גם עושה PARALIZE גם EARTHQUAKE זה בזבוז עליו, אני חושב שתחליף בHEADBUT, או BELLY DRAUM אם אתה בגולד וסליבר EXEGGUTOR PSYCHIC SLEEP POWDER EXPLOSION MEGA DRAIN אני אישית לא אוהב אותו, הרבה יותר מדי חולשות לסוגים נפוצים... הוא פשוט פוקמון לא טוב... אבל המהלכים שלו טובים, אבל הוא לא לומד אבקת שינה... הוא לומד HIPNOSIS, או שאולי לא, אני לא זוכר... FLAREON FLAMETHROWER BODY SLAM REST TOXIC הטוב מהאיווי לושנס הוא לא, זה JOLTEON, אבל המהלכים שלו טובים... תגיד, או שבודי סלאם זה טי אם ב-RBY או שאתה משחק עם GAME-SHARK... אני לא רוצה סתם להאשים, אבל קבוצה טובה, 8

למעלה