הקבוצה שלי

smatalon

New member
הקבוצה שלי../images/Emo82.gif

אתם יודעים, כתבו על הקבוצה שלהם מה קורה וכ'ו וכ'ו וכ'ו..

smatalon

New member
amitmatalon1005

מקום שני, ליגה 7 חח... הבאתי 2 מתאמנים שוערים על בינוני גבוהה מאוד שתוך אימון עולים ל-סביר(פסבל). מקווה תוך עונה או עונה וחצי לעשות עליהם כל אחד איזה 7 מליון מינימום. (בני 17 ומעט מאוד ימים, בין 4-10...) לצערי בגלל שאני טמבל הפסדתי טכני היום בידידות שהיה לי נגד קבוצה מקאורטיה. מכרתי 3 מתאמנים של הגנה שאימנתי 2 מהם ב-מליון בערך, ועוד אחד ב-500 אלף ניראה לי, ועוד 2 שחקנים כל אחד ב-100 אלף. הבאתי מאמן רמה סוליד וכמובן את השני מתאמנים. יאללה אני ממש לא רוצה לעלות ליגה העונה, אבל החלטתי שאני חייב חלוץ חדש מהר עם מצבים נייחים שיהיה ברמה גבוה, הזה שיש לי עכשיו רמה סוליד עם מבים נייחים חרא, הזה עם המצבים הנייחים רמה סוליד, והבקיע כי הצבתי אותו בתור מצבים נייחים שבוע שעבר האטריק... למרות שכבש במשחק 4 שערים, אבל החטיא פנדל!!!!!!(קשר...) טוב, אני עובד על להביא אני מקווה מחיר חלוץ סוליד עם מצבים נייחים נהדר.. מצאתי 2 מועמדים אסייתים:). אלהההה יהיה בסדר ומקווה שלאאאא(אאא!!) לעלות ליגה העונה כי אני ממש לא רוצה למרות שזאת ליגה 7...(מקום 2 שוב..) לילה טוב לכולם. איזה חפירה פייי...

smatalon

New member
ד"א

הקשר שהבקיע 4, זה הגולים הראשונים שלו העונה:) ותיקון: מצבים* לא זוכר איפה כתבתי מצים משהו כזה:S..

tomash11

New member
זה עדיין קופץ פה?

כדי לדעת אם לכתוב כאן או לפתוח חדש...

tomash11

New member
עדיין קופץ...אז הנה מה חדש ביונייטד

סגל המתאמנים של היונייטד הושלם ולמעשה הסתיימה המהפכה בהרכב- כל השחקנים הנוצצים של היונייטד למעט שניים נמכרו זה מכבר והכניסו לקופת המועדון מספיק כסף כדי לרכוש סגל מתאמנים רחב לאימון המסירות וכדי שיוותר עודף בקופה עליו הקבוצה תצבור ריבית קטנה. מכיוון שהיונייטד עומדת לרדת ליגה העונה וגם בעונה הקרובה לא מתכוונת להתמודד יתר על המידה על צמרת, אולי על השארות, אין בעיה ליונייטד לחשוף כאן את תכונות השחקנים הנותרים שיהוו גם את שלד הקבוצה בעונות הקרובות. ביקורת/דעות על הסגל, תתקבלה בברכה.

tomash11

New member
הרכב ראשון

Assi Kushnir TSI = 100 750 , 26 years and 94 days, passable form Has excellent experience and inadequate leadership abilities [Powerful] Stamina: solid Keeper: disastrous Playmaking: solid Passing: excellent Winger: extra-terrestrial Defending: wretched Scoring: wretched Set pieces: supernatural כרגע מוצע למכירה על סכום דמיוני מעט של 24 מליון. Israel Regueyra TSI = 25 550 , 21 years and 27 days, solid form Has wretched experience and inadequate leadership abilities [Powerful] Stamina: excellent Keeper: disastrous Playmaking: poor Passing: inadequate Winger: supernatural Defending: weak Scoring: wretched Set pieces: disastrous Roberto Piscopo TSI = 17 350 , 24 years and 48 days, inadequate form Has poor experience and inadequate leadership abilities Stamina: excellent Keeper: disastrous Playmaking: magnificent Passing: poor Winger: weak Defending: poor Scoring: poor Set pieces: inadequate Adorján Kuszende TSI = 2 790 , 21 years and 42 days, solid form Has disastrous experience and wretched leadership abilities [Unpredictable] Stamina: excellent Keeper: disastrous Playmaking: excellent Passing: inadequate Winger: inadequate Defending: inadequate Scoring: poor Set pieces: inadequate Gian Luca Maguolo TSI = 2 530 , 21 years and 42 days, poor form Has disastrous experience and passable leadership abilities [Unpredictable] Stamina: excellent Keeper: disastrous Playmaking: poor Passing: solid Winger: poor Defending: poor Scoring: excellent Set pieces: wretched Vasil Beňo TSI = 2 090 , 21 years and 32 days, wretched form Has disastrous experience and wretched leadership abilities Stamina: excellent Keeper: disastrous Playmaking: formidable Passing: weak Winger: inadequate Defending: weak Scoring: poor Set pieces: poor Radosław Kleczyński TSI = 1 900 , 20 years and 13 days, weak form Has disastrous experience and wretched leadership abilities Stamina: excellent Keeper: disastrous Playmaking: weak Passing: inadequate Winger: poor Defending: weak Scoring: excellent Set pieces: extra-terrestrial

tomash11

New member
הרכב שני

Garth Sutch TSI = 1 820 , 20 years and 33 days, inadequate form Has disastrous experience and inadequate leadership abilities [Head] Stamina: solid Keeper: disastrous Playmaking: inadequate Passing: inadequate Winger: weak Defending: poor Scoring: excellent Set pieces: inadequate David Dehaut TSI = 630 , 19 years and 109 days, passable form Has disastrous experience and passable leadership abilities [Technical] Stamina: weak Keeper: disastrous Playmaking: wretched Passing: weak Winger: inadequate Defending: weak Scoring: solid Set pieces: poor Charalampos Filippidis TSI = 550 , 19 years and 24 days, weak form Has disastrous experience and weak leadership abilities Stamina: passable Keeper: disastrous Playmaking: wretched Passing: weak Winger: poor Defending: weak Scoring: solid Set pieces: weak Gustav Biskupsky TSI = 1 040 , 24 years and 73 days, weak form Has wretched experience and poor leadership abilities [Head] Stamina: solid Keeper: wretched Playmaking: excellent Passing: weak Winger: weak Defending: wretched Scoring: wretched Set pieces: passable Turi Buergi TSI = 1 130 , 20 years and 77 days, inadequate form Has disastrous experience and inadequate leadership abilities [Unpredictable] Stamina: passable Keeper: disastrous Playmaking: wretched Passing: inadequate Winger: wretched Defending: excellent Scoring: poor Set pieces: poor Nils Weiss TSI = 660 , 21 years and 58 days, wretched form Has disastrous experience and weak leadership abilities Stamina: solid Keeper: disastrous Playmaking: disastrous Passing: solid Winger: solid Defending: poor Scoring: weak Set pieces: passable Nicolás Pardo TSI = 530 , 23 years and 6 days, poor form Has wretched experience and passable leadership abilities [Powerful] Stamina: weak Keeper: disastrous Playmaking: inadequate Passing: weak Winger: solid Defending: weak Scoring: wretched Set pieces: inadequate Tommy Rosflod TSI = 920 , 20 years and 35 days, solid form Has disastrous experience and disastrous leadership abilities [Head] Stamina: excellent Keeper: disastrous Playmaking: solid Passing: inadequate Winger: poor Defending: wretched Scoring: poor Set pieces: poor

R o n 2 5 6

New member
קודם כל,תתחדש

מה ששמתי לב במיוחד אליו הוא שכל מתאמני הההרכב הראשון כמעט עם אקס' סטאמינה,וזה נותן בונוס רציני(גם אם הם ירדו לסוליד סטאמינה,זה עדיין יהיה סוליד גבוה) מתאמן אחד עם וויק סטאמינה וזה יפגע בו קצת בהתקדמות באימון.אני מקווה בשבילך שהוא יעלה לפאסבל-סוליד במהרה. בנוגע לרמת השחקנים- מאג-אקסלנט-פורמי' יתנו לך קישור מספיק טוב בעונה הבאה בשביל לשרוד? אני אישית עם שני מאג ובריל' בשביל צמרת ליגה 6,אז זה נראה לי קצת בעייתי אם נופלים לליגה 5 קשה. אני בספק אם שני חלוצי אקס' יספקו לך התקפה חזקה כ"כ.למרות זאת,אימוני המסירה יחזקו את ההתקפה המרכיזת,כך שאני לא רואה בזה בעיה גדולה מדיי. ומקווה שיש לך מגנים ושוער ברמה מספקת,כדי שאם תצטרך קאונטר/פרסינג נגד מפלצת קישור,תסתדר טוב. בהצלחה :)

tomash11

New member
תודה:)

אז ככה- נתחיל דוקא מהסוף- אני לא חושב שהסגל הזה יספיק להשרדות, אני רק מקווה. אני לוקח בחשבון שזה לא יספיק, כי כמו שאמרת, הרבה אקסלנטים יש שם וזה משהו שהספיק לי לפני 8 עונות, לא היום. קניתי אותם כי לא רציתי להשתולל עם שחקנים ברמות גבוהות, גם בגלל שהשוק לדעתי עוד מעט ירד במקצת (ואז הרווח מהאימון של עשוי להתקזז עם הירידה בשוק ולא עשיתי כלום בזה) וגם כי רציתי להשאיר יתרה מכובדת בצד ולא להשקיע את כל הכסף שיש לי במתאמנים. מצד שני, רציתי סגל מתאמנים כמעט מלא (15 מתוך 16), אז קניתי בעיקר אקסלנטים. תודה רבה לגבי ההערה/הארה חשובה על הסטמינה. אני מודה שלא חשבתי על זה בכלל כשקניתי את השחקנים וזה די פוקס שיש להם את הסטמינה הזו. אני מאמן 15 אחוז סטמינה מתוך האימון הכולל, ועם הזמן שחקנים לאט לאט עולים בסטמינה שלהם. אני מקווה שזה ישפיע גם על החלשים. שוב תודה:)

R o n 2 5 6

New member
בפן הכלכלי אתה מעולה

חשיבה מאוד נכונה להשאיר כסף בצד ולקחת בחשבון את האפשרות שהשוק ירד,ויחד איתו רווח מהאימון. אימון מסירה יכול להיות מאוד מעניין. לקנות שחקנים צעירים(17-18) ברמה פאסבל-סוליד ולאמן אותם לסוליד-אקס' מסירה יכול להיות רווחי לדעתך? ומה באמת לגבי נתינת אימוני מסירה למגנים?מבחינת תועלת לקבוצה,זה לא עוזר במיוחד(מלבד הציון הקבוצתי של טקטיקה מסויימת),אך לגבי המחיר נראה לך כדאי? סתם שאלות למחשבה שתמיד היו לי בראש.

R o n 2 5 6

New member
12 מיליון בקופת המועדון,ומה עושים?מחכים.

סכום כסף כזה לא נראה מעולם במועדון. מכיוון שבקבוצה מסתדרים טוב גם בלי החלוץ האאוט' והקשר המאג שנפצע להרבה זמן,הוחלט לחכות עם הרכישות. הקבוצה ניצחה היום בקלילות 9-0 את המקום ה-7,לתצוגת 21 אלף אוהדים בלבד(המספר הכי נמוך עד עכשיו,והפסד של כ-450 אלף שקלים פוטנציאלים). עם מעל ל-5 שערים למשחק בממוצע,וספיגה של פחות משער אחד למשחק,אין סיבה שהקבוצה לא תעלה ליגה. לגבי טורניר תפוז,עדיין לא הולחט אם להשקיע או לא. בשבוע הבא יוצאים למשחק חוץ נגד הפועל אוהד. למרות ההגנה של אוהד,מצפים לניצחון גבוה נוסף.

mg6006

New member
החלוץ טיטאניק עם מסירות בריל יצא למכירה

נפצע היום במשחק +4 . חבל שייקח לי עכשיו 6 שבועות 190 אלף שקל על לחמם את הספסל. חבל היה חלוץ טוב מאוד.. נצטרך להביא אחד אחר. 4 משחקי העונה צפויים לי בחודש הקרוב. אם אני יעבור אותם עם ניצחון בשבוע הבא לפחות, האליפות כמעט בטוחה. ביום שבת הבא נפגוש את מקום 2. ניצחון יגביר את הפער בפסגה ל4 משמעותי. יום שבת שלאחריו נפגוש את הבלופנטרס - קבוצה מאוד קשה עם התקפה מעולה שניצחה אותנו עונה שעברה בסיום. יום שבת לאחריו -דרבי פורום נגד הפליירס. ואחריו נגד מקום 3 שעשיתי איתו תיקו 3. יש לי כרגע 26 מיליון בקופה, אני מקווה שהחלוץ יימכר. כרגע אני שוקל להביא עוד שחקן הגנה ואולי קשר ואם החלוץ יימכר אז גם חלוץ.

avish12

New member
אני לא חושב שזה עובד ברמות האלה

זה עובד יותר ככל שהקונה טירון יותר, אבל מן הסתם ככל שהשחקן טוב יותר כך הקונה טירון פחות -- מכאן נובע: זה עובד פחות ככל שהשחקן טוב יותר. מש"ל.

TheBestM

New member
אבל לא עדיף לנסות?

אז מקסימום יבדוק ויראה שהוא פצוע... אם הוא לא ישים שהדד ליין יצא על משחק אז הוא גם יראה...

DEANC

New member
DEANCAR - פשוט תקראו את מה שרון כתב

12 מליון יש. התחזקות אין. ריצה משעממת מאוד בצמרת יש. מחשבות על מעבר אימון אמורות להיות, כרגע אין לי כח אליהן. המשחק דיי משעמם בזמן האחרון, אין מחשבות על עזיבה אבל כנראה תימשך ההזנחה.

get low

New member
Vaginarator - רוצים כבר לעבור אימון!

עדיין מחכים ששני המתאמני מולטי סקיל יעלו לאאוט' קישור, ואז נעבור לאימון אגפים. אני מקווה שעד אז גם הקשר הרביעי יעלה ל-SN, הוא איבד 4 אימונים לאחרונה אם לא יותר..
בינתיים הקבוצה חזרה לתמונת הצמרת, עם תיקו ושני נצחונות רצופים שהעלו אותה מהמקום השביעי לרביעי. בעקבות החוסר תועלת של הבלמים, בקבוצה מתכוונים למכור אותם מייד לאחר משחק הליגה הקרוב, ומקווים לקבל עליהם סכום שיחד עם מה שיש בקופה (3.5 + משחק בית קרוב) יספיק לשני חלוצים נורמליים. הבלמים הם: Alessio Piroddi TSI = 5 790 , 22 years and 32 days, passable form Has wretched experience and solid leadership abilities Stamina: excellent Keeper: disastrous Playmaking: poor Passing: poor Winger: wretched Defending: outstanding Scoring: wretched Set pieces: wretched קצת גבוה.. Luigi Dalla Casa [1 booking accumulated] TSI = 3 660 , 22 years and 90 days, inadequate form Has weak experience and inadequate leadership abilities Stamina: excellent Keeper: disastrous Playmaking: weak Passing: poor Winger: poor Defending: formidable Scoring: poor Set pieces: solid 5* בסוליד פורם. יש עוד בלם אאוט' מבוגר (28), שאני מתכוון לחכות שיעלה בניסיון לסוליד (פאסבל מנהיגות) ואז יימכר כמאמן, או אולי אחליט להשאיר אותו שיהיה המאמן הבא שלי. בעקרון התכנון הוא לא להפסיד יותר עד סוף העונה, ואני חושב שזה אפשרי מאוד אם לא יהיו דפיקות מנוע. תיקו שבוע הבא מול בונקר (אול אאוט' הגנה) כשאני גם אתבנקר כדי להבטיח 0-0 (
), ואחרי זה משחקים שאני צריך לנצח על הנייר, כשתהיה לי עדיפות בקישור, ועדיפות בהתקפה. חפרתי

jaguar Stype

New member
המצב טוב ב SC BIALIK

ניצחון נוסף היום העלה את המאזן של המשחקים ל 7 ניצחונות ותיקו. כאשר אני בפסגת ליגה רביעית עם 6 נקודות הפרש מהמקום השני.. בעקבות המשחק הקשוח של קבוצתי היום וספיגה של לא פחות משישה כרטיסים צהובים (ששניים מהם לאותו שחקן) גרמה לכך שבשבוע הבא במשחק שהוא אחד מהקשים ביותר אני הולך להפסיד בגדול כי גם הווינגר היחידי שלי וגם קשר איטי באדום... מצד שני הרצון שלי לעלות ליגה הוא גם לא בשמיים ולכן גם הפסד שבוע הבא לא ממש יבאס אותי..

yossi alef

New member
איבוד נקודות ראשון העונה

ועוד בבית... לפי דעתי המנוע עשה כמה שיקולים זרים :( גם הפורם שבקאנטים סייע. המקום הראשון עדיין במרחק בטוח של 5 נק' אבל העליה הבטוחה נכנסה לפער מסוכן. המצב בבנק מצויין עם 20.3 מיליון שמחכים לרכש בעונה הבאה בליגה 4. 2447 אוהדים חברים במועדון. שבוע הבא מתארח בחוץ מול קבוצת קאונטר מצויינת.

למעלה