"הקבוצה" המשך...

Catty

New member
"הקבוצה" המשך...

"אל תגע בהן!" צעק פרינאר לעבר גלווין. "אני מריח כעת בריכוז, ואני כמעט בטוח שאינני טועה, רובן נועדו לשתייה, 2 מהשיקויים הם רבי עוצמה ומגבירים את כל היכולות שלך ומעלים את הבריאות לרמה שלא תתואר. אחת מהן היא מחסלת את הגוף ואת הנפש ולא נשארת מאומה. אחת מעניקה כוחות קסם והשאר פוגמות מאוד בבריאות וביכולת הפיזית." אמר פרינאר. "אם אתם מסתכנים או לא, זה כבר לא ענייני". אמר פרינאר. "מלך האריות נתן לי את התליון הזה, והתליון הורה על ביתן זה, כך שודאי שאני בא!" אמר למלטיד. פרינאר עבר דרך שלולית הקסם הזו. מל"ד: "שהם", אם אתה פורש מהמשחק, תחליט מה אתה עושה עם מלטיד, הורג אותו, משאיר אותו לרשותנו (שנשחק אותו), שיודיע כי נמאס לו והוא הולך לדרכו, לא יודעת מה. רק תגיד מה יהיה עם הדמות שלך כי אני לא רוצה שאח"כ תבקר פה ולא תאהב את מה שקרה איתו. נ.ב. אני לומרת כעת ונבצר ממני לרוב להגיע בימי חול...

pumiforever

New member
מל"ד :

מישהו יכול לשים קישור להודעה האחרונה מהעץ הקודם? אני לא מצאתי אותו, ולא זוכר מה קרה שם...

ד ג י

New member
___________-____-_-_-_-_-_-_

גלווין נשאר לבד בבית כשבריקון מעולף על הקיר, הוא הסתכל על הבקבוקים ולא ידע איזה מהם הוא צריך לתת לבריקון "אני אחליט אחר כך" חשב בעוד הוא גורר את בריקון על תוך שלולית הקסם, גלווין נכנס אליה בעוד הוא גורר אחריו את בריקון לפתע השלולית משכה אותו אלי הגלווין ניסע להחזיק בבריקון בכל הכוח אך המערבולת הייתה חזקה ממנו והוא החליק לתוך המערבולת בלי בריקון

Catty

New member
פרינאר שמח לפגוש את גלווין.

הם היו בתוך כפר, בלילה, הסתובבו בו כל מיני יצורים שונים. פרינאר הריח טברנה בסביבה ואמר לגלווין שכשיצטרפו האחרים, ילכו לשם, ישכרו חדר וישנו סוף סוף. בזמן שהמתינו לאחרים שמיאנו מלבוא, שאל פרינאר: "יש לך כסף? כי לי אין..." מל"ד: מי שלא משחק שיאמר. ושיאמר מה הוא עושה עם הדמות, נותן לנו או משהו. שחקנים נוספים יתקבלו בברכה!

pumiforever

New member
בינתים במקום אחר באותו הזמן ...

בריקון התאושש וקם על הרגלים, הוא שם לב שהחור של החיצים נסתם, שמט את הבקבוקים שהיו לו בידים, וראה שאין אף אחד בחדר, "אני חייב למהר!" ורץ לשקע בקיר, מאט ככול שהוא מתקרב, הוא הלך לאט לשקע נזהר לא לחטוף עוד חץ, והוציא את הבקבוק שבגללו הסתכן כל כך: בקבוק בצבע ירוק, עם שיקוי בצבע אדום, "הגיע הזמן ללכת לחברים", אמר וקפץ דרך השער, הבעייה היא שהשער בקצה השני היה קצת גבוה, וכאשר עבר דרכו בריקון הוא עף על האספלט, נמרח, והתעלף שוב.

ד ג י

New member
גלווין...

חיפש כסף בתיקו הוא מצא 3 מטבעות כסף ."זה כל מה שיש לי" אמר לפרניאר. לפתע עף בריקון מאליו ובתרסק על הריצפה גלווין העיר אותו ולאחר שחזר להכרה שאל "יש לך כסף??"

pumiforever

New member
בריקון התעורר וראה את גלווין רוכן

מעליו הוא ענה "כן יש לי בערך 13 מטבעות" ונזקר בבקבוק "!!!אבל עם הבקבוק הזה שנמצא ברשותי אני לא אצטרך יותר כסף בחיים!!!" אמר, ופנה לעבר בן אדם שעבר ברחוב ושאל אותו איפה הפונדק, הבן אדם הצביע על בית ובריקון אמר לחברים: "בואו, מחר מצפה לי יום גדול" אמר ופנה לעבר הפונדדק.

ד ג י

New member
"רגע."..

אמר גלווין "אני לא חושב שיהיה בטוח להשאיר את פרניאר כאן (הוא קנטאור הוא לא ישן במיטה), אוליי אפשר למצוא מקום אחר יותר בטוח" הוא מר והחל ללכת על השביל לכיוון הפונדק, מעטי האנשים שעברו ברחובות הסתכלו על פרניאר בפליאה מל"ד: אל תהרגו את מלטיד יש לי מה לעשות איתו

Catty

New member
"כולם מסתכלים עלי, נכון?"

שאל פרינאר וצחק. בדרך לפונדק פרינאר כמעט נפל פה ושם, "אני לא רגיל לערים..." אמר פרינאר. "מסכנה טיטי, הקופה שלי..." אמר בעצב פרינאר. הם הלכו והלכו, "למה כ"כ הרבה זמן אנו הולכים" שאל פרינאר. מל"ד: מצטערת שזו הייתה הודעה חסרת משמעות, ותגידו, בפונדק ניתן לשכור חדר?

pumiforever

New member
בריקון נכנס לפונדק וישר הסתכל סביבו

"מוזר" אמר בריקון לגלווין "אף אחד אפילו לא מסתכל על פרינאר" הסתובב אחורה, והבין למה אף אחד לא מסתכל על פרינאר: הוא לא היה שם. "אהה, גלווין, אני חושב שפרינאר נאבד..."

Catty

New member
פרינאר הבחין כי חבריו אינם איתו.

והחל לשאול אנשים היכן הפונדק הקרוב. אמרו לו איפשהו ימינה ואז ישר ושם יש פונדק. הוא הלך לשם אך הריח בסביבה הייה שונה, והוא הבין כי איננו נמצא בפונדק הנכון.

ד ג י

New member
סטוגודוש

אני ממשיך בת"ד: "לא יודע" אמר גלווין ואז שאל "ואיפה מלטיד??" ואז הוא הבין תמונות רצו במוחו של גלווין הוא זכר את האיש שעמד לידו כשהי מעולף מהדרקון ולא עזר לו הוא הבין מה הנחש של מלטיד עשה הוא הבין למה מלטיד לא מת מהצינור אש למרות שמבחנת המרח כשגלווין ראה אותו הוא היה עדיין בטווח והוא הבין איך נוצר השער לכפר ולמה מלטיד היה קצת עצבני כפרניאר קיבל את הקמיע "לא" צעק גלווין בזמן שהוא רץ החוצה ומושך את בריקון איתו " מלטיד הוא עוזר של פרושוולה" גלווין עמד מחוץ לפונדק "חייבים למצוא אותם" אמר גלווין לבריקון בלחץ

למעלה