"הקא את המומחה"

"הקא את המומחה"

כל אחד מוזמן לשרשר שם: מעו"ז: זמן נסיעה לתל-חי: מספר חניכים שהוא הוציא: מספר חניכים שהקיאו: (ל-5יח"ל אחוז חניכים שהקיאו מתוך אלה שהוציא)

----המעו"ז הבלתי מקיא---

שם:חזי ברסי מעו"ז:רחובות זמן נסיעה לתל חי:3 שעות(עם מאסף לפ"ת- 4 שעות) מספר חניכים שהוצאתי:13 מספר חניכים שהקיאו:0 אחוזים:0% אחוזי הקאה!

אחוזי הקאה בדרך לתל- חי

שם:אייל בן דוד מעו"ז:בינימינה זמן נסיעה לתל חי:שעתיים מספר חניכים שהוצאתי:27 מספר חניכים שהקיאו:0 אחוזים:0% אחוזי הקאה!

שכבת ה' בלאג"ן שלי!!

בלאג"ן= בלי לריב אנחנו גם נהנים! שם: דרור מירב מעו"ז: ברקן זמן נסיעה לתל-חי: 3 שעות וחצי מספר חניכים: 15 מספר חניכים שהקיאו: 0 באחוזים: 0% (ואני ב- 3 יח"ל עם עדנוש..אוקם?) חחח

t i t u s h

New member
של ד' דוהרים!

שם: שחף אוחנה בר-חן מעו"ז: ברקן הנשמה! זמן נסיעה לתל-חי:3 שעות+עצירות מספר חניכים שהוא הוציא: 10 מספר חניכים שהקיאו:0... חניכים בריאים יש לנו!

שכבת ז' שליטה :p

(שהחליטה לא לצאת מפחד שיה פוליטיקה או מהו כזה, חח טוב שלא יצאו הם היו עושים בלאגן על זה :p) שם:סיון מעוז: בנימינה זמן נסיעה- אממ עבר לי ממש מהר.. נראה לי פחות משעתיים.. ולא הוצאתי חניכים.

שלי!!!

כל אחד מוזמן לשרשר שם: ספיר מעו"ז: פתח תקווה זמן נסיעה לתל-חי: שלוש שעות אם אני לא טועה מספר חניכים שהוא הוציא:87 מספר חניכים שהקיאו: 15 אם לא יותר (ל-5יח"ל אחוז חניכים שהקיאו מתוך אלה שהוציא)

אני מתארת לעצמי

שהמעוז שלך הוציא 87.. התכוונו נראה לי לקבוצה לפחות על זה כל השאר ענו פה=]

מ=ע=פ=י=ל=י=ם=!

שם:עמית מעו"ז:בנימינה זמן נסיעה לתל-חי: שעה וחצי ניראה לי מספר חניכים שהוא הוציא: 5.. ומזל שכך! מספר חניכים שהקיאו:0! תודה לאל...

נסיעה של גהנום הנסיעה הזאת הייתה

שם:לינוי מעו"ז:פ"ת כאילו ברור..!! זמן נסיעה לתל-חי: למה נראה לכם ששמתי לב לשעון כל הדרך הייתי בבלבלות בגלל הנסיעה הארוכה הזאת מספר חניכים שהוא הוציא:16 מספר חניכים שהקיאו: חניכה אחת הקיאה 3 פעמים מסכנה ואני חחח לא זה לא מצחיק

למעלה