דבר המנחוס
New member
הקאמבק!!!!../images/Emo70.gif
הילדים רבים ביניהם והענקים בשקט בשקט מוציאים אלבום מופת... תמיד הייתה לי חיבה לBONE THUGS N HARMONY אבל הם חזרו ואפילו מתעלים על כמה אלבומים קודמים עם החדש שלהם Strength And Loyalty ומה אני אגיד לכם...פיייי הם רק שלושה אבל עושים עבודה של 10 אלבום מומלץ בחום, הראפ ההרמוני טוב מתמיד עם שיתופי פעולה מעולים מתמיד עם אייקונים כמו: אייקון
מריה קארי, דה גיים באו וואו ,סוויס ביטס, טוויסטה, וויל איי אם!!!!!!!! השירים הבולטים לחיוב: FLOW MOTION WIND BLOW האינסטרומנטלי כמעט I TRIED עם אייקון ונגינת פסנתר מושלמת ברקע LIL LOVE עם מריה קארי ובאוו וואוו שיתאים פרפקט לרחבות ולMTV STREETS שיר לרחובות NEVER FORGET ME עם אייקון שוב עם החצוצרות הדרמטיות ברקע (או בראס או איך שלא תקראו לזה). חובה לכל מעריץ בון טאגס וגם למי שלא זה האלבום להכיר ולהתחבר.
הילדים רבים ביניהם והענקים בשקט בשקט מוציאים אלבום מופת... תמיד הייתה לי חיבה לBONE THUGS N HARMONY אבל הם חזרו ואפילו מתעלים על כמה אלבומים קודמים עם החדש שלהם Strength And Loyalty ומה אני אגיד לכם...פיייי הם רק שלושה אבל עושים עבודה של 10 אלבום מומלץ בחום, הראפ ההרמוני טוב מתמיד עם שיתופי פעולה מעולים מתמיד עם אייקונים כמו: אייקון