הקאמבק!!!!

הקאמבק!!!!../images/Emo70.gif

הילדים רבים ביניהם והענקים בשקט בשקט מוציאים אלבום מופת... תמיד הייתה לי חיבה לBONE THUGS N HARMONY אבל הם חזרו ואפילו מתעלים על כמה אלבומים קודמים עם החדש שלהם Strength And Loyalty ומה אני אגיד לכם...פיייי הם רק שלושה אבל עושים עבודה של 10 אלבום מומלץ בחום, הראפ ההרמוני טוב מתמיד עם שיתופי פעולה מעולים מתמיד עם אייקונים כמו: אייקון
מריה קארי, דה גיים באו וואו ,סוויס ביטס, טוויסטה, וויל איי אם!!!!!!!! השירים הבולטים לחיוב: FLOW MOTION WIND BLOW האינסטרומנטלי כמעט I TRIED עם אייקון ונגינת פסנתר מושלמת ברקע LIL LOVE עם מריה קארי ובאוו וואוו שיתאים פרפקט לרחבות ולMTV STREETS שיר לרחובות NEVER FORGET ME עם אייקון שוב עם החצוצרות הדרמטיות ברקע (או בראס או איך שלא תקראו לזה). חובה לכל מעריץ בון טאגס וגם למי שלא זה האלבום להכיר ולהתחבר.

drumsking

New member
ואווו כל כך ענק

חיכיתי המון הטוגס ענקיים הם לקחו תקופה של שקט לפני אלבום שעושה המון כבוד באומנים וכנראה גם בתוכן עצמו אני חושב שאין משהו יותר מזמין לקנות מזה המפיקים הבון טוגס עצמם האורחים והכול הזרימה המהירה שאני כל כך אוהב עם סוויס דה גיים וטוויסטה ענקקקק

ghost dogg

New member
אחלה...

אני בהחלט יבדוק את האלבום הזה קרייזי אחד האוהבים עליי . אבל שוב ביזי יחסר לי.

DJ$upreme

New member
אין ספק, אחד ההרכבים

השנואים עלי בכל הזמנים וכיוון שנראה לי שהם אחראים לא מעט לכל הסאות', זה מעלה אותם לרמה של פושעי מלחמה.

BeNoo

New member
כן אבל תשמע אותם ב

candy paint ותחשבוב שאם הראפרים מהסאות' לא היו צועקים כמו מפגרים ומראפראפים בצורה חלקה כמו בון מה יכול להיות. אני מאמין שזה יכול להפוך ללהיט הבא אצלך שים אותו פעם אחת וכול הקהל צועק סוווווייייזיייי

נו באמת נירוס

1.עכשיו אתה יותר הייטר מלירון
היפ הופ הייטר! 3.איחלתי לקצין בהצלחה. 4.בהצלחה.

דוגג, אין קשר

אם כבר אז הם פתחו את הדלת לטוויסטה, נלי (הוא לא השטן אתם יודעים), לקנייה ווסט ואפילו לקומון בכך שהם נתנו לגיטימציה לאומן היפ הופ לא להגיע מהמזרח/מערב אלא מהמידווסט. אין שום קשר בינם לבין כל הקראנק והחרטא הזה (מלבד איזה שיר של קרייזי בון בהפקת ליל ג'ון)

volatile

New member
וכל זה לא משנה את העובדה

שהם מפהקים, ומעצבנים. והסגנון הזה של ההיפ-הופ עושה לי רע ונשמע לי נורא לא טבעי.

DJ$upreme

New member
מבחינת סטייל הם אבותיהם הרוחניים

של הדירטי סאות' . בלי קשר לגיאוגרפיה, אני יותר מתכוון לביפיאם הנמוך והפלואו המהיר. איי הייט דיס שיט.

kapoya

New member
אין ספק, אחד ההרכבים

האהובים עליי בכל הזמנים. טוב שהם נפטרו שהמסומם האנורקס הדביל ויצאו לדרך חדשה, עוד כמה שנים פלאש משתחרר מהכלא ואולי עוד נספיק לשמוע משהו ממנו, הוא בהחלט היה חסר מאז 2 האלבומים הראשונים שלהם.

Ori ve Alarm

New member
אין ספק

שהם המציאו ז'אנר חדש משלהם בזמנו. חבל שהם קצת חוזרים על עצמם מצד אחד ומצד שני מגיע להם קאמבק מכובד - ונראה שהם הצליחו לעשות עם האלבום הזה את העבודה... סופסוף יש להם שיר עם טויסטה - מה שהיה מתבקש סהכ האלבום מומלץ...

kapoya

New member
ב- 98 מיצה את עצמו ב- MTV

ולפי המשפט הזה אפשר לדעת מאיפה את צוברת מידע על היפ הופ... מאיפה שכל הוורודות צוברות

ההרכב האהוב עלי כנראה...

פשוט ענקיים, אין מילה אחרת. תשמעו אלבום אחד שלם שלהם ואז תגידו לי שהם גרועים, ואני מתכוון כל אלבום, אפילו החלש ביותר שלהם.

למעלה