הקאמבק של שירי?

הקאמבק של שירי?

ידיעות אחרונות מפרסם הבוקר כי שירי מיימון חוזרת ובגדול. עפ"י הכתבה, ישוחררו בקרוב לרדיו השירים מתוך האלבום הבא של שירי, שירים שהוקלטו בלונדון במהלך השנה האחרונה, ומבוססים כולם על שיריו של פרנק סינטרה. שירי עצמה התראיינה על השקט התקשורתי סביבה בשנה האחרונה ואמרה שלא היה חסר לה להיות באור הזרקורים: היא העדיפה להתרחק מעט, לשבת בצד ולעבוד ברצינות על האלבום הבא שלה, בלי יותר מדי באזזז וכותרות צהובות במדורי הרכילות. כך או כך, השקט הזה אמור להסתיים עם שחרורו של הסינגל החדש מתוך האלבום הבא, ממש בקרוב.

איזה מדהימה היאאא../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

קראתי את הכתבה זאת כתבה של רז שכניק בעיתון 24שעות ואוי איזה כתבה מפרגנת באמת כפרעליה היא עושה הופעה עם הסימפוניה של ירושלים במרינה בהרצליה עם שירים של אלביס וזה אני אסרוק לכם יותר מאוחר או נוי תסרוק
אתם חייבים לקרוא ואווייי די אני מחכה כבר ל2 הדיסקים שלהההה

linoy7

New member
כן! תסרקי! תסרקייייי../images/Emo41.gif

למקרה שאבא יביא מעריב...

linoy7

New member
ידיעות של היום?!?! יופיייי../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

תודה!

linoy7

New member
קראתי! קראתיייייי!../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

איזו מדהימההה
האלבום הקרוב הוא נורא אישי ויש למה לצפות
ניסיתי לסרוק אבל אני לא מצליחה

just adiki

New member
../images/Emo45.gifאיזו התרגשות../images/Emo99.gif

ידיעות אחרונות מדור 24 שעות עמ' 14
הכותרת:"השקט שנשבר" אחרי שנה של היעלמות תקשורתית, פרידה מחבר והתכנסות להלטת שני אלבומים חדשים,
שירי מימון
מגיחה לאור פרויקט מפתיע: שירים של אלביס וסינטרה בליווי תזמורת סימפונית. "לאן נעלמתי, הייתי בגרף של ירידה לקראת עלייה בקרוב."
אין לי אפשרות לסרוק כרגע אז אני אתן לכם כמה ציטוטים למי שאין לו ידיעות- "עקבותיה של שירי נעלמו לתטוך אולפנים בישראל ובלונדון, שם היא עובדת על שני אלבומים במקביל, אחד בינלאומי ואחד ישראלי שיכלול שירים שהיא כתבה והלחינה." "הופעה מיוחתד ב-28 ביוני לצד 63 נגני התזמורת הסימפונית הירושלמית, כשהיא מבצעת שירים של אלביס פרסלי, פרנק סינטרה וגם כמה משלה." [ההופעה תתקיים במרינה בהרצליה]. עמוס טלמון שבחר בשירי מימון לביצוע הפרוייקט אמר:"חיפשנו זמרת מבצעת שכמו אלביס וסינטרה היא לא רק מוזיקאית אלא גם פרפורמרית בימתית מצוינת." עוד הוא אומר
"שירי מימון ניחנה לא רק באיכות קולית מדהימה, היא חיית במה סוחפת, רוח רעננה על רקע הזמרים שממלאים את ערוצי הרדיו והטלווזיה. היא גם מגנט לקהל הצעיר. לכן היא התאימה במיוחד להוביל את הקונצרט." מימון שהיתה מופתעת מההצעה הוסיפה על ההעלמות התקשורתית:"הכל קרה במודע, טוב לי להעלם קצת, אתנחתא אחרי הרבה דברים חדשים ומרגשים שעשיתי. אני עובדת על שני אלבומים במקביל ומסיימת אותם בחודשים הקרובים. זה מה שעשיתי בשנה הזו. כשאתה לא בטלויזיה ובעיתונים נדמה שנעלמת, וזה מובן, אבל אני כל הזמן בעשייה. זה סוג של גרף, ואני עכשיו בדיוק בירידה לקראת העלייה. אל תשכח ש'הלהקה' ממשיכה לרוץ, וגם זאת חוויה. ברגע שאני בעשייה כזו אני לא חוששת ממה שיבוא או מזה שיגידו שנעלמתי. כיף לי מאוד לשיר עכשיו דברים שלי, שכתבתי והלחנתי." בסה"כ כתבה נהדרת
. אני מקוהו שתהיה לשירי פריצה טובה
ומחכה לדיסקים
איזה כיף

linoy7

New member
הווו, השרשור בטאגליינס../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

למעלה