הקאמבק-פרק ראשון

Ulong

New member
הקאמבק-פרק ראשון

אני דווקא אהבתי, זה התחיל בינוני עד גרוע אבל אח"כ השתפר. אני ממשיך לראות בהחלט. במילא רק עונה אחת 13 פרקים זה קצר.

gilriv

New member
זה משעמם קצת

ליסה קודרו כבר זקנה -כאילו ראיתם תעניים שלה היא לא מתאפרת ?אולי בגלל זה נראה עוד

shawn 1

New member
והיא בת 41...כמו קורטני קוקס ארקט

שותפתה לעבודה לשעבר...וגילה ממש לא זקן...

shawn 1

New member
נכון, הייתה לה יומולדת לא לפניי

הרבה זמן...טעות שלי...חח

zoe2004

New member
היא אמורה להיראות שם זקנה ../images/Emo6.gif

זה כל הקטע.. סדרה נהדרת! למרות שבאמת קצת התכווצתי בגלל הייסורים שהדמות עוברת..

anazapela

New member
לא יודעת למה קטלו את הקאמבק

אני נהניתי מאוד. קשה לקטלג אותה כקומדיה, כי לא חסרו רגעים שקודרו (במשחק יוצא מן הכלל) גרמה לי להתכווץ באי נוחות. בסופו של חשבון, פרק פתיחה טוב ומבטיח.

gilriv

New member
היא משעממת ומרגיזה האמת

כמו הבדרנית הזות קתי גרפין -היא גם צבעה את השיער זה לא יפה בשבילה

חרא תוכנית../images/Emo168.gif

היא מיועדת לילדים בני 7-12.. זה פשוט פיגור מהלך שמתאמץ להצחיק בלהראות לנו את ליסה קודרו ככוכבת שאף אחד לא אוהב. וזה גם לא מצחיק. פלא שביטלו אותה אחרי עונה אחת?

Aviad1987

New member
ככה זה שבאים עם מטען שלילי

כלפי תוכנית. אין שום קשר בין רייטינג לבין איכות סדרה כזאת או אחרת.

ועוד איך הבנתי.../images/Emo168.gif

לא ציפתי לקומדיה קורעת מצחוק. אבל הקונצפט שלה הוא יותר לגרום לנו לרחם על ולארי, ולא בצורה משעשעת. סתם לרחם עליה.

Ulong

New member
במשהו אחד אתה צודק

בפרק יותר ריחמתי עלייה מאשר מצאתי משהו מצחיק.

anazapela

New member
המושג "קומדיה" עבר ועובר

שינויים רציניים בשנים האחרונות, הן בבריטניה והן בארה"ב. 'הקאמבק' בעיניי היא קומדיה "עקומה", מהבחינה שלא תמיד ברור לך כצופה מה אתה אמור להרגיש. זאת לא סדרה של פאנצ'ליינים ('חברים') או של הומור שנון ('משפחה בהפרעה'), אלא הולכת על הגבול הדק שבין הומור לטרגדיה ומאתגרת את בלוטות הרגש והמחשבה של הצופה. מהות הסדרה היא להראות את העליבות האנושית, את המגוחכות של בני האדם ואת הניסיון הנואש להציג חיים נטולי רבב ומזויפים להחריד בחוסר הצלחה משווע. גם אם מינון הצחוקים והבדיחות בה אינו גדול, 'הקאמבק' היא סדרה שכתובה ומשוחקת מצוין (עפ"י הפרק הראשון בלבד).

Aviad1987

New member
ספציפית

הקומדיה הזו מצטיידת בהרבה רגעים קומיים נהדרים בעיקר בזכות הומור פנימי ומודעות עצמית (עצובה ומעוררת רחמים קצת, זה כן) שמאפיינת באופן כללי את הקומדיות של HBO. אני חייב להודות שגם לי לא היה נוח במיוחד לראות את פיבי סובלת - בעיקר בגלל החיבור של ליסה קודרו לדמות שהיא משחקת בזכות המשחק המצויין שלה וכמובן-הדימיון הרב (אם לא עכשיו אז בעתיד) בין הדמות לליסה. עצוב ככל שיהיה. כל זאת בעקבות הפרק הראשון של הסדרה. הכל יכול להשתנות בפרק השני, אני אישית לא מצפה להרבה - אם לHBO לא הייתה סבלנות והסדרה בוטלה אחרי עונה אחת, אולי לשם שינוי יש סיבה מוצדקת? נראה.

למעלה