הקאות בנסיעות

איתן63ב

New member
הקאות בנסיעות

שלום רב לכולם.
הכלבה שלי(בת כשנתיים) מקיאה כמעט בכול נסיעה ואפילו בנסיעה שאורכת כ 20 דקות בלבד.
לאחרונה הנסיעות לוטרינר או חזרה הופכות לסיוט ועבודה קשה של קרצוף ריפודי הרכב לאחר מכן .
לציין שאני נוהג שהכלבה צמודה לחלון פתוח וגם כול חלונות הרכב פתוחים,ואני משתדל לנהוג ממש באיטיות ועם כמה שפחות בלימות פתאומיות וכו".
אני רוצה לציין גם שהקיא שלה די יבש וחסר נוזלים וניתן להבחין בחתיכות מזון שלמות שלא עוכלו.
הכלבה אצלי כשלושה חודשים והמזון שהיא אכלה עד שבוע שעבר הוא אקאנה עוף לבוגרים והתחלתי בהדרגה את האקאנה סלמון
אשמח לקבל עצות/רעיונות, אולי יש איזה תכשיר או כדור שניתן לתת לפני נסיעות כדוגמת הכדורים שאנו לוקחים ?
תודה מראש
איתן

שירן ל11

New member
יכול להיות שיש לה חומציות בקיבה

או ריפלוקס. זה קורה כמו אצל בני אדם וגם הטיפול דומה. לכלב שלי זה קרה פעמים, שהיתה לו בחילה כמה ימים והוא פלט אוכל. הוא קיבל תרופה הכי רגילה נגד חומציות לעשרה ימים ואכל פירה עם קוטג' וזה עבד. אולי גם ספציפית יש לה בחילה בנסיעות, אני לא מכירה את התופעה בכלבים אבל בבני אדם יש כדורים שעוזרים. כדאי לשתף את הוטרינר ושיציע טיפול, אני מניחה שהטיפול יהיה פשוט כי נשמע שהיא יותר פולטת מאשר ממש מקיאה.
רק בריאות

be_roo

New member
אפשר לנסות לא לתת אוכל בסמוך לנסיעה

לא בטוח שזה יעזור, יתכן שאז היא פשוט תקיא מיצי קיבה.
&nbsp
כן, יש כדורים שעוזרים, צריך להתייעץ עם הוטרינר לגבי השימוש.

KallaGLP

New member
התייעצת עם הווטרינר? שמעתי על מקרה דומה שבו חל שיפור

בעקבות החלפת התזונה למזון לקיבה רגישה מסוג כלשהו בעצת וטרינר, לא זוכרת איזה בדיוק.

כמו כן, להשתדל שלא תאכל זמן קצר לפני הנסיעה, כמו שאמרו.

haych

New member
היא מקבלת משהו נגד הקאות?

אצלנו היא הייתה מקיאה בכל נסיעה, במשך כשנתיים.
דבר ראשון כמו שכבר אמרו - לא להאכיל לפני.
אצלנו זה לא עזר ועדיין היו הקאות.
נתנו פרמין - לא עזר.
בסוף קיבלתי כדורים נגד הקאות מחו"ל ורק הם עזרו.
אחרי שההקאות נפסקו, התחלנו להוריד את המינון של הכדור עד שהפסקנו איתו לגמרי.
היום היא נוסעת בכייף גם אחרי ארוחה.

שחרית 13

New member
הקאות בנסיעות

הי,
יש לי בבית כלב שכבר אצלנו 3 שנים... עם בעיה נוראית של הקאות בנסיעות... ואנחנו נוסעים המון.
מה שלנו עזר, וכמובן, הכל בהתייעצות ומינונים ע"פ משקל כלב ע"י הוטרינר
בנסיעות קצרות אפשר לקחת טראבמין - תרופה הומנית שניתן להשיג בכל בית מרקחת ללא מרשם
יש כאלה שעוזר להם פראמין - לנו לא עזר.
לנסיעות ארוכות אנחנו נאלצים להשתמש בכדור אייס פרומזין, זה חומר מטשטש והכלב פשוט ישן.
אני מוכרחה לציין שלאחר תקופה מאוד ארוכה עם הכדורים, הוא מאוד רגוע בנסיעות, ולכן בנסיעה קצרה מאוד של 10 דקות הוא כבר לא מקיא ויכול להסתדר בלי כדורים בכלל.

ועוד דבר חשוב - שיישב מקדימה בלבד! גם אם זה לא נוח ליתר הנוסעים ברכב... הנסיעה מקדימה או מאחורה היא הבדל של שמיים וארץ לבעלי רגישויות

בהצלחה!

למעלה