הקאות אצל תינוק

אריקה1

New member
הקאות אצל תינוק

מה אפשר לתת לתינוק בן שנה וחצי שמקיא מהבוקר. כמובן שזה לא מחליף ביקור אצל רופא. שאצלו נבקר כנראה רק אחר-הצוהרים.

הרבה שתייה ואימא

את השתייה - מים או תה צמחים (אלא אם את מניקה), יש לתת בכפית או בטפטפת - כל הזמן. אם את מניקה, המשיכי להניק לפי דרישה. כשהוא ישן - תני לו לישון והעיקר, תני לו ´אימא´ ו´ידיים´ - כמה שהוא רוצה. חזרי אלינו לאחר האבחנה הרפואית

אריקה1

New member
המון תודה נאוה! ועדכון -

לשימחתי אני עוד מניקה. כך הוא הצליח לאכול מבלי להקיא. כשהרופאה שמעה שהוא יונק ולא הקיא כמה שעות היא נרגעה. מה שקצת הדאיג אותי שהיא ראתה שהאוזן שלו אדומה. היא אמרה לי שאם אני רואה עליה בחום או שכואב לו באוזן אז לטפטף לו שמן זית חם עם שום. זהו, מקווה שהלילה יעבור בשלום. הוא כבר נרדם.

אחלה!!! אני אוהבת את רופאת הילדים

שלא נתנה לך טיפות אוזניים. אגב, שמן חם - זה לא רותח
משהו כמו חום הגוף אפשר לשים בכוס או קערית ולחמם בכלי עם מים חמים כשיגדל, ותגמרי כבר להניק, תתגעגעי לקלות הטיפול בילד יונק. הבן שלי מתייבש בכל התחלת מחלה - לפעמים לאורך שתי יממות + ואני נזכרת בערגה להיצמדות לציצי ולשקט שהילד מקבל נוזלים שיהיה בריא!!!

הקאות

שלום אריקה 1, מה קורה עם הנסיך הקטן, איך עוברות עליו השעות האחרונות? האם יש לו חום? האם הוא לאחר חיסון בחודש האחרון? האם יש משהו שונה בהתנהגות שלו לאחרונה? אשמח אם תפרטי מעט יותר על ההקאות? מהי התדירות? האם הוא שותה מים? אם כן האם מקיא לאחר שתיית המים? כמה זמן לאחר ההנקה הוא מקיא? יש לי עוד הרבה שאלות לשאול, ואני מקווה כי את מבינה כי אני שואל בכדי לנסות ולראות את תמונת המחלה הגדולה יותר. אם יש משהו שאוכל לעזור אנא יידעי אותי. בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

אריקה1

New member
שלומי,

בנתיים הנסיך - ישן טפו טפו. היה לו מעט חום במשך היום. ולא הוא לא חוסן בחודש האחרון. רק לפני שבוע הוא היה חולה עם חום ודלקת בגרון כל זה נמשך כיומים +- בהם היה מאוד חלוש ועצבני לפרקים. אני מאמינה שהירידה במערכת החיסונית קשורה, למשבר נפשי שהוא חווה כשאביו נעדר לרגל עבודה, למשך 10 ימים וחזר רק ביום שלישי השבוע. מאז שאביו נסע, התיאבון שלו היה מאוד ירוד, אך אתמול בערב שממש בקושי אכל משהו בארוחה, הייתי מופתעת. היום בבוקר הקיא לראשונה כחצי שעה אחרי שאכל יוגורט. האוכל שהקיא היה נראה כחתיכות שלא עוכלו. (אוכל שנאכל ביום שלפני) לאחר כארבע שעות הקיא פעמיים(במרווח של שעה). כשבפעם השניה זה לא היה אחרי האוכל הוא רק שתה מים. וההקאה היתה מיימית. בערך משלוש אחר-הצוהרים הוא רק ינק ושתה מים. ולא הקיא עוד. לקראת הערב הוא שילשל. ינק ונרדם. מקווה שפירטתי מספיק.

הקאות המשך..

לילה טוב, אז אולי משהו עובר עליו כרגע ויהיה חשוב לראות מה יתפתח בלילה ומחר בבוקר , וכולי תקווה כי הכל יעבור ויחלוף. אשמח אם תהי בקשר ותיידעי אותנו מה קורה עימו. אם יהיו עוד הקאות או יתפתח חום, את מוזמנת ליצור קשר וננסה לעזור לנסיך. מצפה לעדכונים שלומי.

למעלה