הצ5צ!ללללל Wלללל****

הצ5צ!ללללל Wלללל****

מהההה הצלללללללללצוללללל שלככככככככםםםם לפפפפפפפללאאאא?? קשורררררר לריאאנווווWWWWW??? 7W7W! ל9ההההההההה===>>> :]]]

Wללללללללליייי====>>

הצצצצלצוולללל שלייייייי כברררר לללאאאאא שללל ררייאאנווווWWקההה DSDDMM שליייי זההההההה השיררר ה=א=ל=ו============ה===י===== שללל הזממרתת המדהימההההההההה הילאארייייי דאאףףףף STRANGERRRR כפרעלללל השיררר ++סגידההההה @@ אבלללל הפאנטוןןן שללל מייי שמתקקשרר אליייי זהההה DSSSDMM לננננננננצחחח @@@

JoNy Boi

New member
האאאאאאאאא ../images/Emo2.gif

אני לא מאמין.........אני גם מטורף על סטריינג'ר!!! ועל הילארי!! נראלי הפרידו אותנו בלידה XD

חח..ואני האח השלישי=]]../images/Emo6.gif

חח.. גם לי היה DSTM ועכשיו יש לי סטנגר !!!! אבל שמחגיים עלי יש שאד אפ אנד דרייב

מהההההההההההההההההההה??????

חעעעעעע אתהה רצינייי הייההה לךךךךךךך אתתת DSDMMMMM וססטריינג'ררררר?? באמתתתתתתתת אחחחחח אתההה XDD: אבללל אתהה לאא רואההה מספייייייייקקק ANNTTMMM @@@ :((

מההההההההההההה??@@@@

אזזז אתההה תאוםםםםםםםםםםםםם אמיייייייייייייייייתתתיייייי למהההההההה אתהההההההה לאא בפורוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם????? אזזההה עונההה אתההה הכיי אוהבבבבבבבבבבבב ?? ואזהההההההההה בחורההה???

חחח...

אני הכי אוהב את דניאל וניקול !!!! ואני חולה על כל הענות !!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

חחחחחחחחעע אזז אתהה תאוםםם סיאאאאאאממייייי

קולההה כבודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד @@@

בטטטטריינגג'ררר השיררררררררררר המווושלללללללם

אלוהההההההההההההההההההההההההההההייייייי @@@@ אחדדד החרושיםםםםםםםםםם שלללייייייייייי חחחח יתאוםםםםםםםםםםםםםםםםם @@@@@@@@

לא חושבת-....אמוווונההההההה

אחתתתת קטנהה שנשארההה לייי כמובן...מצלצלים אלי ואני שומעת את אמונה...ולאלו שמצלצלים יש את DO YOU KNOW של אנריקה

MoRaN SeM

New member
מממ..

עכשיו הצלצול/הפאנטון לא קשורים לריהאנה, למרות שפעם היה לי את GGGB[= יש לי צלצול של אקונה מטטה [מלך האריות שליטה].. זה אחריי שהיה לי את גברת פלפלת גם תקופת זמן.. הבא בתור היפה והחיהXD הפאנטון שלי הוא won't go home without you של maroon 5.. התלבטתי בינו, לבין DSTM, לבין הסוף של הסיפור של איה כורם.. אבל חרשתי חזק על DSTM והחלטתי על מארון=\=\ אני בטוחה שהצלחתי לעניין אתכם לגמריי ואתם הולכים לקחת את החפירה שלי כדרך חיים שלכם לעתיד.

למעלה