הצ`אט לא עולה לי...

ינטל

New member
אה, ו..

ניסיתי את צרור העצות של מחיקת הקבצים ונכנסתי לקישור של פאנטה. ועדיין...

noam01234

New member
Microsoft Virtual Machine

כנס ל http://windowsupdate.microsoft.com תלחץ על עדכון מוצרים, תעדכן את Microsoft Virtual Machine

ינטל

New member
לא הלך...

לחצתי עידכון וקיבלתי רדימה ספציפית למחשב שלי (אם הבנתי נכון..) ולא היה שם התוכנה שציינת. איך אני מקבלת את הרשימה המפורטת? האם זה אומר שזאת לא הבעיה? ההעדרות הממושכת עזרה לי להגמל מהצאט ובכ``ז...

Ancient

New member
פעם שלישית שאני כותב את זה היום...

מזל שיש העתק הדבק: אפס הגדרות אקספלורר: כנס לאקספלורר -> תפריט ``כלים`` -> אפשרויות אינטרנט -> לשונית ``תכנית`` -> לחצן ``איפוס הגדרות אינטרנט`` -> לשונית ``מתקדם`` -> לחצן ``שחזר ברירת מחדל`` -> אישורים -> סגירת אקספלורר -> הפעלת אקספלורר מחדש. אם זה לא עובד, התקן את אקספלורר מחדש, והכל יסתדר. בהצלחה.

ינטל

New member
פעם שלישית גלידה...

ונלחצן ``שחזר ברירת מחדל`` באנגלית יהיה?

ינטל

New member
מצאתי את שלושת הקודמות,

מה זה, פתרון פלא לכל תחלואות המחשב? :)

ינטל

New member
אז מסתבר שלא..

מילאתי אחרי ההוראות (על החסך בהימור הימרתי) מה עכשיו?

sharls

New member
שאלה לנועם01234

יש לי בעיה בצ`אט קולי כאשר אני מתחבר לצאט קולי אני מקבל הודעת שגיאה קוד 32 מה יכולה להיות הבעיה

ינטל

New member
תבדקי,

פרסמתי את הבעיה שלי גם במחשבים ואינטרנט, הציעו לי שם משהו אולי זה יעזור לך. לי זה לא עזר.

eYaL

New member
אפשר.\...?

באיזה חלק בדיוק את תקועה? איזו הודעת שגיאה את מקבלת (או שלא) זה יעזור להדריך אותך לפתרון.. eYaL

ינטל

New member
בוודאי:

עולה לי חלון נפרד לצאט, עולים לי כל הדברים שמסביבו אבל החלון המרכזי נותר לבן ובצידו איקס קטן. אין שום הודעה.

eYaL

New member
נסי את זה..

אז בסה``כ חסר לך רכיב בדפדפן שנקרא JAVA VIRTUAL MACHINE אם יש ברשתוך את האקספלורר 5.5 לא אמורה להיות בעיה להוסיף אותו אם יש ברשותך אקספלורר מגרסא נמוכה יותר,הורידי את ה 5.5-Sp1 מהקישור בתחתית העמוד. להוספה של הרכיב`` מתוך ``המחשב שלי`` ->לוח הבקרה->הוספה הסרה של תוכניות שם עליך להגיע ברשימה אל: microsoft internet explorer 5.5 and tools סמני אותו והקישי אנטר בחלון שיפתח,יהיו 3 אפשרויות. בחרי ב``הוספת רכיב`` (add a component) לאחר מכן תגיעי לרשימה...סמני את JAVA VIRTUAL MACHINE והקישי אישור. במהלך ההתקנה תצטרכי להיות מחוברת לרשת,עד שההתקנה תסתיים ואז יתכן וותבקשי להפעיל מחדש את המחשב. בהצלחה! eYaL

shelly23

New member
אייל

אני באותה בעיה, אני מקבלת הודעה שחסר לי מרכיב חיוני DLL שלי

למעלה