הצתרפות לפורם

זאוברמן

New member
הצתרפות לפורם

לחברי הפורם שלום וברכה אני מצטרף מהיום לפורם משום שאני חושב שיש חשיבות בהחלפת דעות מקצועיות תוך כדי שמירה על כללי האתיקה ורמת תרבות הדיבור , אשמח להעביר כל חומר בכל הנושאים הרלוונטיים והמקצועיים כולל יחסי ציבור ודוברות. בברכת חברים גרשון זאוברמן טפסר/מ קצין מבצעים והדרכה ודובר האיגוד

firefighter

New member
ברוך הבא גרשון

שלום גרשון וברוך הבא טוב לדעת שקצין בכיר בשירותי הכבאות מצטרף לפורום כפי שאני יודע ומכיר את כבודו בטוח אני שרמת הפורום מהיום תשתפר. המשך יום טוב גיא מנשרוב ש-כ איילון

זאוברמן

New member
תודה לך גיא על הברכה

ראשית אודה לך על הברכה אני בהחלט חושב שיש חשיבות מרובה לפורם שהוא נותן את האפשרות לביטוי נושאים מקצועיים ,והחלפת דעות , רשמים מאירועים, וכד" אני עוקב גם אחרי פעילותך בתחום ומה שנותר לי לברכך על פעילותך הענפה וכל הכבוד. אתר זה אינו חסום בפני אף אחד וכל אזרח יכול לגלוש לאתר ולכן אנו צריכים לשמור על תדמיתנו החיובית שבסופו של דבר ישרת את האינטרסים של כלל מערך הכבאות . בברכת חברים גרשון

שלום לך זאוברמן ...../images/Emo8.gif

אני רוצה לברך אותך בשם כל צופי חולון ברוכה הבאה לפורום

זאוברמן

New member
לחימקו וצופי חולון שלום רב

תודה על הברכה לעצם הצטרפותי לפורם אני גם שמח שאתם מגלים התעניינות בנעשה במערך הכבאות , אני גם מאז ומתמיד בדיעה כי אתם דור העתיד במערך הכבאות ושגרירי ויוצרי התדמית החיוביים למערך שרותי הכבאות וההצלה במדינה כל הכבוד לכם בברכת חברים גרשון

fireman

New member
אהלן גרשון

אם זכרוני אינו מטעני....קראתי מספר פעמים תגובות שלך לכתבות וידיעות בנושאי שריפות בוואי נט בעיקר...בחלקן הגבתי גם אני וגם ידיד מנשרוב.. אני שמח מאוד שהחלטת להצטרף לפורום שלנו שנושאו העיקרי הוא כבאות, נשמח מאוד להיעזר בכל מידע וחומר מקצועי שברשותך... ואני חושב שבאותה הזדמנות אבקש מקהל הכבאים בפורום בעיקר להתחיל ולהעלות לפורום מאמרים או אפילו לכתוב כאלו בנושאים מקצועיים על מנת שנוכל לפתח את מאגר מאמרי הפורום שמצבו בכי רע...כמו כן אשמח מאוד שקהילת הכבאים בפורום תלך ותגדל.. ברוכים הבאים ויום טוב

זאוברמן

New member
תודה ערן על הברכה

לא זיכרונך אינו מטעה אותך, אכן הגבתי לכתבות בוואי נט כי חשוב מאוד שהציבור יידע על פעילותנו הענפה והמגבלות שלנו ושלא באשמתנו , ולדאבוננו הרב הציבור אינו בקיא בתקנות ובחוקי המדינה ולכן לעיתים קיים הצורך להעיר ב.ע. וב .א. אחרת השתיקה הופכת להודאה ואנו נתפסים באור השלילי ולכן אני עוקב גם בעיתונות הכתובה והאלקטרונית ומגיב בהתאם , אך גם שאנו מגיבים קיים הצורך בהסברה נכונה מקצועית ועובדתית על מנת לשכנע את הציבור בצדקתנו . בברכת חברים גרשון

למעלה