הצתה מאוחרת

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
הצתה מאוחרת

אני אכתוב לך, גם כי אין לי כ"כ איפה ואיך להוציא את זה והכול חונק אותי... אנחנו הרבה זמן לא ביחד... הכרנו ממזמן . אתה כמו חליפה שהתאימה בדיוק. קצת חנון ילד טוב, קצת ההפך ממני , המתפרעת לעומתך. אפילו הצעת להתמסד. חצי בצחוק חצי ברצינות . אבל זה לא בשבילי וזה לא לגילי. היו רגעים שהיתי קשה איתך וגם המון רגעים שהייתי ותרנית. כיאלו עד עכשיו הדחקתי הכול.אני שאנת אותך. ואתה יודע שאני לא שואנת הרבה אנשים, וגם לחבב לא קל לי. אני בחורה לא קלה. אני יודעת. כ"כ הרבה שנים חיינו ביחד. היה לך מפתח לדירה שלי , הית בא כול יום. מה היה רע לנו בקיבוץ אף אחד לא הטריד אותנו. הינו מתאימים , אמא שלי שאלה פעם אם אני חושבת שתהיה אבא טוב . אמרתי לה שכן .. ברור למה לא?.. אבל אני כ"כ שאנת אותך, אלוהים יודע מאיפה זה נפל עלי כמות השינאה הזאת. לא עשית עם עצמך כלום, נשרת מהלימודים המשכת לגור עם ההורים , התפטרת מהעבודה. ואתה כבר כ"כ גדול. אתה תהיה השנה בן 28 לעזאזל ! ראית אותך מתקלה , נעלם, יחד עם כול הביטחון שהיה לך עמד מולי סוג של סמרטוט. לא יכלתי לשאת את זה. תסלח לי שאפילו לא התראתי מראש, פשוט הלכתי. אפילו אמרת לי " יכלת לכוון לא הית חייבת לירות". אני שאנת בחורים בלי עמוד שידרה שאנת כ"כ. אתה מתקשר המון, אני חשה כלפיך רגשות מעורבים של בוז ואהבה. ניתן לומר לזכותי שניסיתי, לא עזבתי אותך שהתחיל להיות קשה , רק שנה וחצי אח"כ. מגיע לי יותר , אני לא רוצה להתחיל את החיים ככה. אל תחוש ביזבוז על השנים שהיו, כי אני יודעת שזה מה שאתה חושב.. תסלח לי?...

למעלה