הצצתי וניפגעתי....

דרעקית

New member
הצצתי וניפגעתי....

היי חברה, עברתי פה ושם על הפורום, אבל לא היה לי זמן לקרוא את הכל בעיון, אז אני מתחילה בסליחה...אבל אני מביטחה להשלים ולקרוא... אז ככה, לוידוי הקטן והאישי שלי. כמו כל חברי הפורום הזה, גם אני מכורה... אבל לי קרה משהו מצחיק, אני לא מהאנשים שמשוטטים במלאן אתרים ומוצאים כל הזמן אתרים מענינים וכאלה, אני יכולה לשבת שעות על צ`אטים, תגידו יש הרבה כאלה, אולי! רק שאני לא מדברת אם אף אחד, אלא יושבת ובוהה מול המחשב, זה הפינה הכי ``חמה`` שמצאתי כדי לברוח מעצמי... אני יכולה להיות מול המחשב, ז``א מול הצאט בלי לדבר למעלה מחמש שש שבע שעות רצוף.... מצחיק, אבל יום שאני לא עושה את זה הוא יום חרא אצלי, ברור כי הרי לא ``ברחתי`` ממני,... אז רע לי... בכל מקרה, מה שרציתי לומר, זה שניסיתי לעבוד על עצמי שזה לא עסק ככה, חייבים להתנתק מהאינטרנט.. או לכל הפחות כשאני שם לעשות דברים ``מועילים``, ולא ממש הצלחתי, אבל יש לציין שיש לי שיפור הצלחתי לרדת במינון השעות... ת`אמת עוד לא ניגמלתי, אבל אני מקווה שאולי מתי הוא זה יגיע! חברה, שלא תבינו לא נכון, אני לא נגד ליגלוש, ואני לא נגד אינטרנט, נאי נגד אנשים שמבזבזים זמן כמוני.... וד``ל!!! מאחלת לעצמי להצליח לצאת מיזה סופית (יו, איזה אגואיסטית) ומאחלת לכם, המשך גלישה מהנה!!! ה-דרעקית...

סרפד

New member
לברוח מעצמי

אני מכירה את הצורך הזה טוב. אבל נאמר שתגמלי מהבהיה בצ`טים, לא תחליפי את זה באיזו דרך בריחה אחרת?

שירז**

New member
תנסי משהו,

לא חשבת למה את יושבת בצאט סתם בלי שוחח?...... אולי תנסי פעם לפתח שיחה עם אדם שמעניין אותך ותראי עד כמה את יכולה לדעת בצורת הכתיבה שלו, אני אומרת שיש המון כוח במילים שלפעמים זה גם יכול לעשות את ההיפך ולפגוע אבל, אם תפעילי את האינטואיציה שלך שעות נוספות אין ספק שאת יכולה ליצור חברים חדשים דרך הצאט,, לא חייב שיחה פרטית את קשה לך , את יכולה להשתלב בשיחות בכללי ולזרום עם כל הציניות שם , תנסי לפעמעים דווקא דרך הכללי את יכולה להשתחחר ולהכיר עוד כמה חברים חדשים ,, עם הזמן את תלמדי לפתח שיחה בפרטי,,ותראי עד כמה זה שונה מלשבת שעות וסתם לבהות במסך שיחות של הצאט בהחלט יכולים להוות תוכן מעניין , בתנאי שאת תפגשי את הפרטנר המתאים לרמת שיחה שאת מעוניית בו, תנסי את זה ואת ספרי לנו איך היה, בהצלחה! שירז**

e-magine

New member
ברוכה הבאה, דרעקית יקרה

אני לא מופתע ממה שסיפרת על עצמך. כשנכנסים לצ`אטים, יכול להווצר רושם שיש איזושהי קבוצה מגובשת שמתאחדת מולך בצורה מפחידה. אני לא יודע אם זה מה שאת מרגישה. יש אנשים שמפחדים או נרתעים מליצור קשר עם זרים, אפילו בסביבה המוגנת הוירטואלית, יש כאלה שמפחדים מסרוב, מדחייה. יש כאלה שסתם נהנים ``להקשיב`` למה שאחרים מדברים. הדברים האלה מתקבלים על הדעת. לי אישית קשה לעקוב אחרי שיחות בחדרי צ`אט מרובי משתתפים ומעדיף קבוצות קטנות או חדרים פרטיים. יש כאלה שאוהבים את ההמולה של החדרים הגדולים עם עשרות משתתפים. את אומרת שלא קראת פה הכל, זה בסדר, לא צריך להתנצל. אולי לא קראת דבר אחד שאני חוזר ואומר אותו: לא צריך להיגמל מהאינטרנט, צריך להיגמל מההתמכרות אליו, מהתלות. את מסכימה איתי שאם היית גולשת שעה ביום לא היתה לך בעיה? עכשיו את אומרת שאת יודעת למה את צופה מן הצד בחדרי צ`אט, כי את בורחת מעצמך. מבחינתי עדיף שתברחי מעצמך לאינטרנט ולא להתמכרות אחרת. הרי את בעצמך אומרת שיש לך בעיה ולכן את בורחת. תנסי לטפל בבעיה ולא באינטרנט. האינטרנט כרגע התרופה שלך, תרופה שרשמת לעצמך. אז טפלי בבעיה, לא בתרופה. הייתי שמח אם היית מספרת לנו, למה בעצם את משתתפת בצ`אטים באופן פסיבי ולא אקטיבי. אני מניח שאת יודעת למה.

למעלה