הצפת מייל

הצפת מייל

מישהו שולח אלי הרבה הודעות כל יום שמתחילות ב hi, how are you? הכתובת לא מוכרת לי. אני חושש שזה וירוס ה sircam או אחד מהחולרות האחרות ולכן אני מבטלן מיד. האם קיימת אפשרות להודיע לאאוטלוק (אני עובד עם XP) לא לקבל הודעות מכתובת מסויימת?

mmm

New member
אכן סירקאם....

ובכן, הגבלת הודעות מסויימות אי אפשר לעשות, אך הגבלת כתובת דואר אלקטרוני מסויים אפשר.... message- block sender כאשר מצביעים על ההודעה המבוקשת... אני מקווה שיש לך אנטי וירוס מעודכן, אם לא בקישורי הפורום יש אנטי וירוס אשר יענה על הדרישות.

בדקתי אתמול עם אנטי וירוס ונמצא נקי

אני מבטל מיד הודעות אלו. הצרה היא שהם נופלים לי כעשרה בבת אחת. יש איזו אפשרות לדעת מי השולח כדי להפסיק את המטרד?

dino_din

New member
אפשר לחסום הודעות מסויימות

לפחות באאוטלוק אקספרס אצלי. כנס ל"כלים--> כללי הודעה ---> דואר". בחר למעלה את התנאי שלך, למשל "כאשר שורת הנושא מכילה את המילים" בחר מה לעשות עם הודעות שמתאימות לתנאי, למשל "מחק הודעה" ולמטה תבחר את המילים, למשל " hi how are you ". כך, כל ההודעות שמכילות מילים אלו בנושא ימחקו ישר. קח בחשבון שזה יכול למחוק גם הודעות חוקיות שבטעות הכילו את אותן מילים. על מנת לחסום כתובת (בידה ובאמת כולן נשלחו מאותה הכתובת) - פתח את חלון ההודעה, בשורה הראשונה "מאת" תראה שם או כתובת אימייל ממנה נשלחה ההודעה. כפתור ימני על השם ובחירה ב "חסום שולח". בכל מקרה, אל תפתח בשום אופן את הקובץ.... בברכה, דינו_דין.

sesame

New member
I think message - block sender will

remove incoming mail to deleted items only and will not block it,

למעלה