הצפיה הורגת אותי...

הצפיה הורגת אותי...

ביום שני הוחזרו 2 עוברים יפים (לרופאים יש את כל הסופרלטיבים על העוברים שלי) של 8 תאים. את השאר - 15!! מגדלים לבלסטוציסט אבל שום דבר לא קורה ורק מחר אולי תהיה תשובה. גם בפעם הקודמת זה היה כך ובסוף הם לא גדלו משמע כנראה גם בבטן הם לא גדלים . זה מאד מתסכל אותי והצפיה הזו יכולה להוביל למקומות לא טובים. אני חוששת מאיכות ביציות לא טובה . זה כבר טיפול 9 והכוחות שלי הולכים ונעלמים... סילחה על הדיכאון.

os15ar

New member
הי התעודדי

יש סיכוי שהעוברים שלך, כמו הרבה אחרים, לא אוהבים לגדול במעבדה ומעדיפים את הגוף שלך, את הריח שלך, ואפילו את הבית והסביבה... אז, עיזבי מחשבות שליליות, התמקדי אך ורק בלדגור על מה שבפנים. שיהיה המון הצלחה ומי יתן ותהא זו הפעם האחרונה. יישר כוח. שלך, אסנת.

EFRAT NIR

New member
מבינה אותך אבל

כשאת אומרת בוודאות שהעוברים לא מתפתחים גם ברחם אל תיהי כל כך בטוחה כי תלוי איזה עוברים נשארו בחוץ לגידול לבלסטוציטים , האם הם היו אחרי 48 שעות עוברים טובים מאוד ? אתן לך דוגמא שלי , כל מחזור טיפול מחזירים לי שניים שלושה עוברים טובים מאוד ומשאירים לגידול את האחרים שהם פחות טובים , העוברים אף פעם לא גדלו לבלסטוציטים ולכן נזרקו . אבל במחזור שני נכנסתי להריון שנגמר בשבוע 9 . היה שק , היה עובר אבל לא היה דופק , מה זה אומר ? שהעוברים כן מגיעים להיות בלסטוציטים , קל להם יותר כאשר הם איכותיים ביותר וכאשר הם ברחם כי בתנאי מעבדה זה לא אידיאלי . אז בבקשה לא לקפוץ למסקנות מהירות ומי אמר שאת תצטרכי אותם אולי מתחממים לך שניים כבר עכשיו ברחם ? בהצלחה ומחזיקה אצבעות נא לעדכן אותנו אפרת

למעלה