הצעת שיפור

הצעת שיפור

יש לי הצעה כל פעם יהיה מישהו שיתעד בכתב את הנישמע ברמקולים (מה שנאמר על ידי הקריין) ואז כך נעזור לקהילה שלמה של חסריי הרמקולים מה אתם אומרים חברים

לי יש רמקולים ואפילו אוזניות

לי יש רמקולים ואפילו אוזניות אך יש קהילה שלמה של חסרי רמקולים בעולם שאולי ניפתח להם דלת לעולם הבלוגTV ביום אני
בלילה אני £

ח ו מ ו ס

New member
כן!!!!

ומי שיתרגם גם יגיד בדיוק לכל מי שנכנס לחדר איך נראה בעל הבלוג ומה הוא משדר ומה רואים ברקע ואיזה תנועות גוף הוא עושה ולאיזה קוטר הוא פותח את הפה וסוגר ומתי הוא מגרד בראש או היא כמובן ומתי מגרד במקומות אחרים ומתי קם הולך זז רץ זה בשביל אלה כמובן שאין להם מסך וגם נשים ריבוע קטן בצד של ההיא מערוץ 1 שמסבירה בשפת הסימנים מה נכתב זה לאלה שאין להם רמקולים ולא יכולים לקרוא את ההוא שכותב את מה שהבלוגיסט אומר כי עלו רק לפניי חודשיים לארץ ובכלל בכל חדר יהיו 4 מעודדות לעודד את האנשים שלא רואים את המסך מדמעות בכי (לא ערומות) מורה לחינוך מיוחד לכל הדיסלקטים שלא מצליחים גם לקרוא וגם לראות את בעל הבלוג שיעורים פרטיים בין השעות 2 ל 4 בצהריים כולל הדרכה איך לחבר מודם 56 כי אולי בדיוק תצטרך לשלוח פקס באמצע השידור למעודדות שנמצאות על יד ההיא של שפת הסימנים שמתרגמת למורה את מה שההוא כותב שהבלוגיסט אומר כי לך אין רמקולים ---האגודה לשחרור מהמסכים---

למעלה