הצעת עבודה

הצעת עבודה

הי, קבלתי הצעת עבודה ורציתי להתייעץ. התפקיד הוא סוכן שטח וטיפול בבעיות רשת ו-PC במערכות WIN + LIN עבודה מ-8:00 עד 17:00 חמישה ימים בשבוע. מה שמפריע לי, זה גובה השכר: 4000 ש"ח + רכב + פלאפון. יש לי שנתיים וחצי נסיון בתחום. למעביד יש דרישות נורא גבוהות (ידע, מהירות טיפול בתקלה ומגוון הנושאים) כל תגובה תתקבל בברכה. תודה,

ezaton

New member
נטו או ברוטו?

אם זה ברוטו, כמובן שזה נמוך מאוד, למרות ההצעות מסביב. אם זה נטו, זה עדיין נמוך, אם כי לא היסטרי, בהנחה והרכב והפלפון מגולמים לברוטו. מה אפשרויות הגידול במשכורת? האם יש כאלו?

papilon7

New member
אם אין לך עבודה אחרת, תיקח את זו

ואחרי חודשיים שלושה שתרגיש שהוכחת את עצמך, תבקש שיפור תנאים. בטח שאף אחד לא מפריע לך לחפש משהו אחר במקביל. לדעתי, חשוב מאוד להישאר בעניינים בהצלחה רבה

bilbobagginz

New member
לדעתי אלה תנאים לא טובים.

אבל אם אין ברירה - קח את זה. בכל תפקיד שטח חייבים רכב ופלפון. אם אתה עובד 5 ימים בשבוע. בקשר לדרישות - כל מעביד ידרוש דרישות גבוהות. קשה לקבוע מה יכול להיות סיבוך וקושי העבודה, אבל אם אלה מצבים בהם אתה צריך לתכנן מחדש מערכת, להתקין אותה ולבצע אופטימיזציה... זה ממש מעט. לעומת זאת - אם כל ההמערכות - זהות .. אז אין לך מה לעשות בעבודה, כך שתוכל לעשות דברים אחרים במקביל.

אני מניח שזה נטו ... אז

ואתה רווק (לפי הכרטיס שלך), אז מה שחשוב זה אם קיימת אופצייה להתקדם במקום הזה, כי גם הנסיון שלך בתחום דיי מועט.

למעלה