הצעת עבודה רצינית

avisoffercoil

New member
הצעת עבודה רצינית

אנו מחפשים ראש גדול למשרה בעסק בינוני ברמת-גן הכוללת : עיצוב גראפי.פוטושופ, וורד. אקסל.תחזוקה בסיסית של רשת המחשבים מול מנהל הרשת. מזכירות חלקית. רשיון נהיגה. המשרה מתאימה לגברים ונשים המחפשים להתפתח בעסק בינוני שבו כולם עושים כמעט הכל. נא לשלוח קורות חיים. באי-מייל

אז ככה

תישלח לי עוד פרטים לגבי המשרה האם לפי שכבר בסיס או שעות יש תקופת ניסיון ועוד כמה פרטים איך קוראים לעסק בתודה רבה צור שי

® Road Runner

New member
אני לא מבין....

אם המשרה מעניינת אותך, צור אתה קשר עם מפרסם המודעה וגש לראיון לקבלת עוד פרטים
אתה מבקש שישלחו לך עוד פרטים כאילו הם לחוצים עליך ואתה מקיים להם את ראיון העבודה וא-ו-ל-י יהיה להם מזל ותסכים לעבוד אצלם...
אל תשכח - אתה פה זה שצריך אותם יותר ולא להיפך... אח שלי, אל תיעלב, אבל לא זו הגישה הנכונה.. תאמין לי שאם הייתה לי אפשרות גיאוגרפית לעבוד במשרה זו(ואני עונה על רוב הדרישות - חלק יותר וחלק פחות) הייתי מנסה להגיע לראיון בהקדם האפשרי
ושוב, הכל בגדר ביקורת בונה

mrmistory

New member
שלחתי קורות חיים לפני שבוע ואין....

תשובה, ככה כולם עושים בגלל זה מזלזלים במעסיקים כאלו.

תודה רבה

תראה אחי (בלי כל כוונה להעליב ומחילה אם פגעתי מראש) אבל אני כבר מובטל שנה בערך ואני מיסתובב פו המון ורואה כל מיני הצעות עבודה (פקטיביות ) לא נכונות שאנשים מפרסמים על מנת להפיך בנו סוג של תקווה ומי שלא מספיק להכיר את אותם מקרים זה נראה כאילו ההצעת עבודה אמיתית ונכונה בגלל זה כל מקרה לגופו ואין לחרוץ דינים (ולמתוח ביקורות ולהסיק מסקנות ) בכלל אם הרבה אנשים היו איכפתים ובאמת כמוך המדינה שלנו הייתה נראת אחרת בלי כל קשר לביקורות שאתה מותח תראה אני יכול להגיד דבר אחד אם היה לי אפשרות להעסיק אנשים היות ואנחנו במצב קשה הייתי מעסיק גם אנשים מובטלים עם נסיון או בלי נסיון העיקר לעזור לאותם אנשים שמובטלים ויושבים בבית עם משפחות כי אני מבין אותם אנחנו בנינו לצערי חברה אגואיסטית ,תחרותית, תובענית ,וביקרותית שלאחד לא איכפת או לא מעניין מהשני ואם יש אנשים טובים הם סובלים בגלל הרעים מה שגורם בסופו של דבר למן מעגל קסמים כזה שאם אתה לא נידפקת אז הילדים שלך ידפקו אין אפס אחי זה חוזר כמו בומרנג אתה זורק ונזרק לפי דעתי רק במקרה של חרום מלחמה או בעיה משותפת כולם פתאם עוזרים לכולם יש שיתוף פעולה אבל הכי הורג אותי שאיך שהכל מסתיים או מגיע למקומו בשלום כל אחד חוזר למצב הקודם בכל אופן אני מאמין שיום אחד יבוא מישהו וישבור את מעגל הקסמים הזה כמה שמצב יותר גרוע ככה אנשים נאטמים יותר איפה יש עוד אנשים כמוך ???

mrmistory

New member
אין כאלו בכלל במיוח בארץ......

ישראל ה-"יפה" ה-"טובה". בגלל כמו שכתבתי פעם לך בפורום הזה אז אני כבר 7 חודשים מובטל ואתה יודע, התחלתי אם המלצרות פעם או פעמיים לעבוד כדי שיהיה לי קצת כסף למשהו קטן אבל ממש קטן כי כמה כבר אפשר להרווח במלצרות. והנה אני שמכיר טוב מאוד את המצב בניתי אתר למחפשי עבודה ומעסיקים בתקווה שמעסיקים יוכלו לפרסם שם משרות לנו. כמו שאמרת, האנשים כאן חרא ולא נותנים תקווה לאלו שאין להם נסיון בתחום. יהיה בסדר והשאלה מתי ולמי בכלל, איך שאני רואה לא לאם היהודי.

® Road Runner

New member
מבין אותך ואת התסכול שלך ושל האחרים

כאן, כי גם אני שותף לאותו מצב לא נעים...
אני גם מבין את זה שאיבדת אמון כמעט בכולם כי אין הרבה שיעשו בשבילך למרות שאתה מוכן לתת ממרצך ומכישרונך, אבל לא צריך להתייאש
גם אם אתה מפקפק בהצעת העבודה שפורסמה, נראה לי שעדיף לפעמים לתת צ´אנס לפני שאתה פוסל משהו כי מי יודע, אולי דווקא הפעם כן מדובר במשהו רציני... תראה, אני מובטל כבר מאוגוסט ורק לפני שלושה שבועות התחלתי לחתום כי הייתי בטוח שאצליח למצוא עבודה... בזמן הזה הלכתי לאינספור ראיונות עבודה במגוון תחומים ותמיד היה איזה משהו קטן שבגללו לא התקבלתי...(בד"כ העובדה שאני לומד פעמיים בשבוע בערב או בגלל שאין לי רכב פרטי..) אבל למרות זאת, נסעתי לכל ראיון שהזמינו אותי מבלי לנסות לבקש יותר פרטים בטלפון, גם אם הראיון התקיים בהרצליה(אני גר בצפון) ותמיד אמרתי "כן" לראיונות עבודה מתוך תקווה שהפעם אמצא את העבודה המיוחלת. אפילו הלכתי להרצאה על הבולשיט(דגש:בעיניי, שלא יתנפלו עליי כל העוסקים בזה
) של השיווק השכבתי... אני לא מנסה להרצות לך חלילה ולומר שאתה לא מבין, אני בטוח שניסית הרבה מאד לפני שהתייאשת - מה שאני מנסה לומר זה : לא לפסול שום הצעה,גם אם לא נראית הכי רצינית, כי אולי יום אחד המזל הטוב יאיר לך פנים אבל אתה לא תהיה מוכן לקבל אותו וחבל...

אוקיי

תראה התיסכול האמיתי הוא לא שאין עבודה אלא הוא העובדה שאתה לא בא לידי ביטוי אם זה במקצוע שלך או בכלל אתה לא יוצר אתה יושב ללא מעש ומרגיש מיותר ולא שייך ובגלל זה אני כנראה הולך להיתנדב (אם כבר לעשות משהו אז משהו טוב ) בזמן שאני אחפש עבודה ואחתום בלשכה ישבתי מספיק זמן בבית וזה לא בריא מבחינה נפשית בלי כל קשר לעבודה או לא בכל אופן אני ממליץ לך גם משהו בכיוון שיהיה בהצלחה בכלל והכי חשוב כמו שאמרת להיות אופטימי
))

® Road Runner

New member
../images/Emo45.gif וציטוט של דויד מדויד ותקווה:

"היום מי שרוצה לחיות טוב בארץ חייב לגור בחו"ל..."

למעלה