הצעת נישואין

danny241

New member
הצעת נישואין

אני מחפש דרך מקורית להציע נישואין לחברתי.. מי שיכול לעזור לי תמורת תשלום שישאיר הודעה במייל [email protected] תודה לעונים. זה קצת דחוף

SENTINEL 1

New member
נו חברים....

מוגש כחומר למחשבה...(לפחות בהקשר הכולל)

David Gerby

New member
חבר בעבודה סיפר לי

שהוא היה במבוא חמה בשבת ופגש כמה חברה שהכינו כתובת אש "התינשאי לי?" והמתינו כדבריו "למצנח או גלשן" שיגיע בטנדם מהתבור. קצת ריסקי לא? (במיוחד עם מצנח) למישהו ידוע משהו על העניין ומה עלה בגורל המצנח?

shanivya

New member
נשמע לי פחות "ריסקי"... ../images/Emo8.gif

להגיע מתבור.... מלהציע נישואין

חגי

New member
חייב לאמר לך את זה - אתה כולה בן

26... נרשמת ל"תפוז" החודש ... בקיצור - עוד לא עברת כלום בחיים. חכה - מה החיפזון... עוד שנה - שנתיים , אפילו 5 -10 שנים. בסוף תראה שצדקתי . בכל מקרה אם אתה מתעקש בחייאת - רק עם הסכם מימון ומראש תדע שברגע שעשית ילד - לא משנה מה יהיו הנסיבות לגירושין - אתה תצטרך לשלם לה שכד פלוס מזונות ואז... ואז.... בחיים לא יהיה לך כסף לעשות קורס ולטוס.

למה לראות שחור?

לא מסכימה איתך קינגי. אם הוא אוהב באמת - שיילך על זה! אין שום דבר בטוח בחיים, וגם אין על שום דבר קבלות. לא היה, ולא יהיה! אבל מי שלא מעיז מפסיד. ואם הוא מצא את החצי שלו, אז למה לא? מה כבר יכול לקרות? לפחות הוא יידע שניסה... בקיצור - קצת אופטימיות לא תזיק. אני באמת לא מאחלת לו להיות רווק בודד כמו רבים כאן... בדידות זה דבר רע.

natyh

New member
שמע ידידי

כל גבר נבון יודע שחייבים לשמור אופציות פתוחות או הכונה דרכי מילוט ... כלומר נישואין לא בבת אחת ...עדיף לעבוד בשיטת הסלמי . לעומת זאת כאן בפורום גלישה אווירית העניין הוא הכל או לא כלום . כלומר ברגע שאתה באוויר אין דרכי מילוט . אז ההצעה המקורית היא : חפש שיטות שנוסו ועבדו בעבר במקרים הללו עדיף להיות בנלי . אלה החיים מה לעשות . נתי

למעלה