הצעת נישואין

YAACOV19

New member
הצעת נישואין

האם מקובל בציבור שלנו לעשות משהו רציני או משהו פשוט.?.

תלוי

איך המשודכת שלך אם היא בראש זורם אז כן אתה גם יכול לשאול אותה בזהירות בכדי שלא תשים לב ואז תעשה הפתעה אני אישית יעשה את זה למשל גיסי הציע לאחותי נישאון במרכז מלחה בירושלים אחותי כמעט קיבלה התקף הם חרדים חבדניקים והיא קיבלה את זה ממש יפה

לא מחייב זה תלוי כמה אתה והמשודכת ש

לך תהיו מודרנים או בוא נגיד פתוחים זה הכל לא צריך להיות חבדניק זה סתם שטויות

פשוT אJי

New member
לדעתי,

הרגעים שבהם מחליטים את ההחלטה הראשונה יחד,אותה החלטה שתלווה להמשך החיים כ"כ משמעותיים שכל הצטעצעות מיותרת, ולגמרי!!

לא ידוע לי שהדבר מקובל

ודי ברור שאין צורך בגימיק הזה משום שזוג שיוצא תקופה - מבין שזה הולך לכוון של חתונה. הצעת נישואין מיועדת לזוגות שאינם נשואים ואחד מהצדדים פתאום רוצה למסד את הקשר. תשאיר את ההפתעה ליום השנה לחתונה.

אלעריש

New member
אני גם חושבת...

בס"ד הצעת נישואין- משמעו הרצון של שניכם להקים בית בישראל. נכון, אז תשאל אותה, תסמיקו ביחד, תשפילו מבט, תרגישו איך הלב עולה... וזהו. את ההפתעה האמתית תשאיר, כמו שאמרול פני, ליום השנה לחתונה. אני אישית לא אוהבת שיותר מידי מצעצעים את הנושא הזה- לקחת אותה אל חוף הים לאור נרות רייחנים ופרחים, וגלות כתובת ענק "התנשאי לי?" אבל זו דעתי האישית בלבד.

זה באמת מעניין..

אני אישית כן הייתי רוצה הצעת נישואין מעניינת.. אני לא אומרת שזו חובת היום אבל הייתי שמחה אם זה היה קצת יותר מסיכום עניין קצר וחיוך מבוייש.. אז מה אתם אומרים? יש למה לצפות?? או שכדאי לא לצפות כדי לא להתאכזב?

למעלה