הצעת נישואים

kappa1

New member
הצעת נישואים

שלום לכולם, שמי יפתח ואני בן 23. את הפורום אני לא מכיר וזו פעם ראשונה שאני מבקר פה, אבל אני מבקש עזרה קטנה ממכם אוהבי פוליקר. אני אמנם לא מעריץ שלו אבל אוהב לשמוע את שני הדיסקים הקבועים אצלי באוטו (אפר ואבק, פחות אבל כואב), לעומת זאת זוגתי היקרה מאוד אוהבת את יהודה ולכן חשבתי אם אוכל להוציא לפועל הצעת נישואים באמצע ההופעה של פוליקר. הופעות חיפשתי ולצערי שמתי לב שהוא אינו מרבה להופיע וגם אין לי שום קשר לאנשים בעלי קשרים איתו. אז הנה מצאתי אתכם בתקווה שתצליחו לעזור לי במשימה הקשה. שוב, ברצוני להציע נישואים לזוגתי במהלך ההופעה של פוליקר. לעזרתכם אודה, חג שמח יפתח.

וואיייייי איזה מרגש

תראה לא בטוח שזה ייצא לפועל...ואם כן אז אני אהיה שמחה בשבילך..אבל יש לי רעיון אחר במידה ולא תצליח...שלח לו קלטת והוא יאחל לך...מה שמאחלים...גם זה אני לא בטוחה שיקרה..אבל אני מכירה זוג חברים שהתחתן והן אהבו את שלמה ארצי והם שלחו לו קלטת והוא הקליט את עצמו ושר להם שיר... תראה אצל יודה הכל צפוי או שהוא יסכים או שלא..מה שבטוח תמיד טוב לנסות..

ספי סול

New member
מה לשלוח לאן? את הקלטת? תהיה רציני

תבקש מהחברה שלך להתחתן שים לה טבעת ומזל טוב!!! שזה יגיע ממך לא מיהודה... זה יהיה הרבה יותר מרגש...לא שיהודה לא מרגש אבל אני אישית לא מת על השטויות האלה שכולם יושבים באולם ומסתכלים עליכם... (זאת רק דעתי, אל תתרגזו) ו...נו בחייאת, גם לא נראה לי שיהודה בקטע, אז מזל טוב ושיהיה בהצלחה...הכי חשוב!

ענתי44

New member
בטח שיצליח למה שלא???..

יפתח רעיון מצויין.שיהיה לך במזל טוב והמון המון אושר. הרעיון של רומאו מצויין ואני מאמינה שיצליח אבל, במקביל אם לא אצה לך הדרך אל תוותר על הרעיון המקורי. בקרוב אמור לצאת דיסק חדש של יודה ואז אני מקווה שיהיו הופעות ואולי יודה יסכים בהופעה להציע לזוגתך בשבילך ואיתך נישואין. אתה גם יכול להקליט את השיר הראשון שייצא לרדיו על דיסק שיראה כמו דיסק חדש של פוליקר ולהקליט בתוכו בקולך הצעת נישואין לחברתך. היא תחשוב שקיבלה ממך מתנה את הדיסק החדש של פוליקר ואז תהיה לה הפתעה.בהצלחה

נו בנות איפה אתן...תנו לו את הכתובת

של המשרד או מישהו שיעזור לו!!! ובהצלחה... יהודה שלנו נשמה טובה אם כי אני באמת לא בטוח מה דעתו על הצעות נישואין בהופעות, תמיד אפשר לנסות...אף פעם זה לא קרה בהופעות שלו, אבל אני מאמין שהיו כבר אנשים שניסו, כאמור, ללא הצלחה, ואם תצליח אז אחלה ושיהיה במזל... ואם לא, תמיד אפשר לבקש מריטה, היא תשמח לעלות אתכם לבמה ושתציע לה נישואין בהופעה שלה, או כמו שאמרה רומיאו, אפילו שלמה ארצי ...)

A r e t h a

New member
בלי עוונטות ../images/Emo28.gif

תראה כמעט כל מדינת ישראל חולה על התחת של יהודה שלנו הכשרון ואם הוא יסכים ( מה שלא נראה לי ) אז כל היקום יבקש גם, אני מסכימה עם ספי, פשוט תבקש ממנה להנשא לך בצניעות בלי עוונטות ושיהיה במזל מותק!

kappa1

New member
לא מתייאש

מצטער, אני לא מהמתיאשים... למה אתם חושבים שהוא לא יסכים? בסך הכל להעלות מישהו לבמה ל2 דקות... ועוד בשביל לבקש נישואים! אל תשכחו שהוא בנאדם כמוני וכמוכם וזה מאוד ישמח אותו לדעת שמישהו רוצה להציע דווקא בהופעה שלו כי זוגתי אוהבת אותו. חג שמח.

A r e t h a

New member
גם אני ../images/Emo23.gif את יהודה אז מה?

הוא יסכים להעלות את ארוסי ( שלא קיים ) לבמה שיבקש את ידי? האמת גם לא הייתי רוצה את זה, ממש פאדיחות ויש מצב שלא הייתי מתחתנת עם ארוסי ( הלא קיים ) אם הוא היה עושה לי כאלו פאדיחות בפני יהודה המלאך. אבל אני לא מבינה למה אתה מנסה לשכנע אותנו? אין לנו קשרים עם יהודה, חוץ מאהבה עזה למוסיקה ולאישיות המדהימה שלו אין לנו קשר עם יהודה הפרטי ( חבל
) מכתב לחברת התקליטים שלו ובקש שיעבירו אילו וזהו.

למעלה