הצעת "אחדות בנוער" !

הצעת "אחדות בנוער" !

הצעת "אחדות בנוער" יו"רים יקרים, לאחרונה נשמעו רחשים רבים בקרב חברי נוער הליכוד ברחבי הארץ לגבי בחירות פנימיות בנוער הליכוד ליו"ר ארצי, מועצה, מרכז וכדו´. בעקבות שמועות שהופצו, אי הסכמות ומחלוקות רבות שנוצרו בכל הנוגע לשיטת הבחירות הצריכה להתקבל לבחירות הפנימיות, המתמודדים לתפקיד היו"ר: אנוכי, רובי יונה ממעלה אדומים, עידן פרץ מרחובות, מירה אלוש מחצור ורז לוי מכפ"ס נועדנו לפגישה ביום א´ ה-24/11/02, במטרה לבחון האם הבחירות חיוניות להתקיים טרם הבחירות לכנסת או לאחריהן וכן במידה ויוחלט על בחירות בקרוב, לגבש שיטת בחירות אשר תהייה מקובלת על כל המועמדים. הפגישה נערכה במצודת זאב בנוכחות והשתתפות ראש אגף צעירים, סטודנטים ונוער של הליכוד – ג´יימי אלגרוד. במהלך הפגישה נשאלה השאלה האם לקיים את הבחירות לפני הבחירות לכנסת או לאחריהן. כמו כן, לפגישה הוזמן אבי פוקס, חבר נוער הליכוד בעברו, כיום חבר מרכז, אשר טען כי לפי דעתו עדיף לקיים את הבחירות הפנימיות בנוער רק לאחר הבחירות לכנסת . עקב מחלוקות על נושאים כאלה ואחרים במהלך הפגישה ובעקבות מסע שמועות והשמצות שקדם לפגישה, אף על פי שהייתה לי את הצעתי המקורית לשיטת הבחירות ורצוני לקיים את הבחירות לפני הבחירות לכנסת, הבנתי כי על מנת שנוכל כולנו לחזור למטרתנו האמיתית (חיזוק נוער הליכוד והגדלת מספר המנדטים של מפלגת הליכוד) דרושה אחדות מיידית בנוער ולא מחנות וגושים מפוצלים. עקב כך הצעתי בפני שאר המתמודדים את הצעת "אחדות בנוער" אשר מטרתה היא לנסות ולאחד את המתמודדים לתפקיד היו"ר לגוף מצומצם אשר יקבל יחד החלטות מיידיות במהלך הבחירות לכנסת ולא לחוד, כאשר פורום היו"רים מכל הסניפים השונים יהווה את הגוף אשר מקבל את ההחלטות העקרוניות והגדולות. כל זאת עד לבחירות לכנסת, כאשר לאחריהן תיערכנה בחירות מסודרות בתוך נוער הליכוד. אני שמח להודיעכם כי שאר המועמדים לתפקיד היו"ר קיבלו את הצעתי, ואני רואה זאת התעלות מעל השיקולים הפוליטיים וראייה אחראית של המטרות החשובות האמיתיות שלנו. בנוסף להצעתי, הוצעה הצעה נוספת לגבי התמודדות מאוחר יותר ליו"ר, אשר קובעת כי על מנת למנוע מחטפים ועליית אנשים ללא ניסיון בנוער הליכוד ליו"ר, על מועמד לתפקיד היו"ר נדרש ותק חברות בנוער הליכוד של לפחות כשנה, אשר במהלכה יוכיח את כישוריו וביצועיו. שתי ההצעות כמובן יובאו לאישור רשמי שלכם היו"רים מכל הסניפים השונים בתאריך ה-02/12/02, בפגישת יו"רים ארצית. שלכם, רובי יונה – יו"ר נוער ליכוד מעלה אדומים

Zack DA

New member
לפי דעתי

אין שום סיבה לתת למתמודדים מונופול על ההנהגה הארצית.

מה הקשר?

אני אבהיר פעם נוספת את נקודתי כי אני רואה שאינך מבין אותה - פורום היו"רים הארצי הוא הגוף אשר קובע את ההחלטות שיתרחשו במהלך נוער הליכוד עד לבחירות לכנסת, כשהגוף של המתמודדים נוער על מנת לקבל החלטות מידיות וברמה הפרקטית - כאלה אשר לא אפשרי לכנס בעבורן את כל יושבי הראש השונים מכל רחבי הארץ. ההצעה תובא כפי שאמרתי לאישור היו"רים, ואני שמח שהמועמדים כבר התעלו מעל הפוליטיקה והפנימו את חשיבות כוחה של אחדות. כמו כן, אני רוצה לאחל לך בהצלחה בצבירת ניסיון בנוער הליכוד, אני מאמין ומקווה כי ההצעה השניה של מניעה מגורמים חדשים ללא ניסיון לתפוס את מושכות נוער הליכוד לידיהם תעבור אף היא לאחר שהיו"רים יבינו את חשיבות העניין. חבל לנסות ולטרפד הצעות אשר מטרתן היא שימור נוער הליכוד וחיזוקו.

Zack DA

New member
לצערי

אתה הוא זה שמפספס את הנקודה. שנינו יודעים טוב מאוד שבפועל, הפורום הארצי גם ככה לא יכונס בשביל עניין זה או אחר ולכן בפרקטיקה אני חוזר על הבעייתיות של הדבר.

די לגחמות אישיות.

ח´ברה שם המשחק פה זה יעילות, אני לא מבין למה צריך את כל העולם ואחותו. אנו צריכים להיות יעילים כמה שיותר- מה שאומר צוות מצומצם ופעיל. גם אני לא כלול באותו צוות. די לגחמות אישיות. כל הזמן הזה אף אחד לא בא עם שום הצעות אז אני חושב שכל מי שיתעורר עכשיו שיחזור לישון.

Zack DA

New member
זה שאין הצעות חלופיות

...לא אומר שצריך לבחור באופציה היחידה לשינוי המצב, שמסתברת כלא טובה - בלשון המעטה.

למעלה