הצעקה

הצעקה

הצעקה ישנה צעקה מחרישת האוזנים ישנה צעקה מלבינת הפנים, ישנה צעקה הצועקים אותה בשניים ישנה צעקה של אחד על אחד. ואני... לו ניתנה לי זכות הבחירה הייתי לוחשת...ובכך מצהירה: אלך אחריך באש ובמים אך טוב ונעים לעשות זאת בשניים. עדינה-ו

בוקר טוב לכולםםםםםםם

מה קרה הבוקר? למה לצעוק? למה הצעקה הזאת? מה לא די בצעקה כעת מגיעה גם ההתרסה? התרסה אל תאמרו לי ללכת בדרך... שטובה היא לכם,לי רק בערך. אל תאמרו לצדדים להביט... תנו לצמוח מתוך התחתית. כי מה שטוב וראוי בעיניכם, לא תמיד מתאים...עבורי. בין הקוצים,היבליות והאיזדרכת... אמצא את השביל הראוי-עליו ללכת, אל תאמרו לי ללכת בדרך... שטובה היא לכם-לי רק בערך. לו רק היה לי הכח של אז... השכל של היום,הייתי נוהגת אחרת. עדינה-ו

maxima

New member
פנינת החן............/images/Emo140.gif

תמיד רק בדרכך תהלכי כי דרכך אינה דרכי היי את בגאון ושמחה היי את בשיר וברכה כי את חייך רק את בונה בשום שכל ומיטב התבונה.

גל ים..

New member
לפנינה במקום צעקה הבאתי לך מתנה...

רציתי להעניק לך חיוך רציתי להעניק לך שיר במתנה על כוכב ועל ירח ואולי גם סתם על יונת השלום שכל כך רוצה... אך מכל הדברים שעליהם הבטתי לא מצאתי את המשהו המיוחד שיתאר בפשטות עד כמה אוהבת אותך בכל הכנות..... אז ירדתי לים שלי ושלך הכנסתי מעט חול וגם את הצדפה ותלתל משערות ראשי ודמעה שבצבצה לה מעיני ואת כולם הכנסתי אל תוך בקבוק קטן כיאה למזכרת של חלום מפעם מזמן כי רק דמעה ותלתל וחול וצדפה הם הזכרון האמיתי שיש לי ממך... והחבאתי בתוך המגירה הגדולה עם פתק קטן אהובי שלי תודה... ויום עוד יבוא כך מקווה אוכל להגיש לך את השי הזה כתשורה.. ואולי יום אחד נרד אל הים נביט לגלים נחזיק ידיים כילדים ונוכל להגשים את מה שהבטחנו לפני ימים רבים... גל

ואוו גללללללללל לזה אני חייבת

להגיב לך בשיר שאהוב עלי במיוחד. התחייבות(אני אוהב אותך) מילים אהוד מנור לחן ומבצע שי זורניצר מהיום הראשון הרגשתי שזה נכון שאתך אני רוצה להתעורר ולישון אך לא אמרתי לך מילה ורק חכיתי בלי אויר שתתני לי סימן שיעיר מלים כמו בשיר. שוב אני מוכן לומר לך את המלים המקרבות, מוכן להסתכן שוב במלים המחיבות רוצה להשאר לצדך איתך הלב הזה נפתח, ועולה צרוף מלים שכבר נשכח אני אוהב אותך. משתמשים במלים, שברנו את הכללים ועל חבל דק מאוד אני ואת מטיילים מלים של פחד גבה כמו שלך לנצח ולעד מסתכנות שיפלו יום אחד ונשאר לבד. רק אני מוכן לומר את המלים המקרבות, מוכן להסתכן שוב במלים המחיבות, רוצה להשאר לצדך איתך הלב הזה נפתח ועולה צרוף מלים שכבר נשכח אני אוהב אותך. כן,אני מוכן לומר את המלים המפחידות, מלים שאכזבו והסתבכו כמו חידות רוצה להתחבר אל גופך, איתך החום תמיד נמשך, רק אתך אני שלם כמו שהובטח אני אוהב אותך. ועולה צרוף מלים שכבר מזמן נשכח אני אוהב אותך. רק איתך אני שלם כמו שהובטח אני אוהב אותך

למעלה