הצעות ......

J oker

New member
הצעות ......

שלום לכולם... מאז ומתמיד לבת זוגתי היה קושי לפנק אותי במין אורלי, מבחינתי אין שום בעיה לרדת לה ואני מאוד נהנה מזה. לאחרונה הצלחתי לשכנע אותה לפנק אותי אותי במין אורלי, אבל זה זה מתקיים רק כאשר היא מגורה. מה שמאלץ אותי להיות בתנוחות קשות כדי לגרות אותה בדגדגן ובמקביל להנות מהטיפול שלי. נסינו תנוחת 69 ולשכב ראש וזנב כדי שנהנה ביחד אך היא לא רוצה. לי מתאים לשכב בסבבה ולהנות כמו שהיא גם שוכבת במיטה ונהנת מהטיפול האורלי. חשוב לי להתקדם איתה לאט ובכיף ולא לחזור אחורה כי בכל זאת ישנה פה פריצת דרך מאוד משמעותית מבחינתה. מה הייתם מציעים לי לנסות?

firestoned

New member
זרוק אותה יש מלא שילקקו לך בהנאה..

ועכשיו ברצינות.. או שהיא לא אוהבת אותך מספיק או שהיא עברה איזו טראומה אוראלית.. או שהשד יודע מה.

חופ שיה

New member
כמה זמן אתם ביחד ?

מה טיב היחסים בניכם? על פניו נראה שאתה בדרך הנכונה- הסבלנות והמציאת פתרונות לבעיה, מעידים על כך שהאקט הזה, מאוד חשוב לך. מתשיך לנסות - תן לה את הזמן שלה לעניין ותקווה שהיא תאהב לעשות לך את זה לפחות ברמה שאתה אוהב.

bar666xp

New member
../images/Emo45.gif אבל....

לדעתי הוא צריך לדבר איתה על זה בצורה דיי ישירה ממש לשאול מה מונע ממנה לענג אותו במין אורלי..האם תראומה/חוויה רעה עם מין אורלי? אולי הממדים שלו גורמים לה להרתע, ""חינוך"" שמין אורלי, אנלי או בקיצור כל מה שוגינלי הוא פסול/סטיה? הכי טוב שיכניס אותה לכאן אחרי שבוע או שהיא נעלמת או שהיא מזדיינת בטירוף מה שבתוח הבעיה נפטרה חיחי

../images/Emo6.gif

גם אני בעד שיחה ישירה. סבלנות זו מילת המפתח והפתרון. אם תהיה סבלני ומבין, אני בטוחה שלאט שלאט היא תשתחרר ותפתח. בהצלחה.

למעלה