הצעות????

miki55555

New member
הצעות????

אני מחפש מחשב נייד למטרות די "קלות" - אופיס/אקספלורר. אני לא משתמש במשחקים, אבל הייתי שמח מאוד אם היה אפשר לערוך מסמך וורד/אקסל, במקביל לחלון של אקספלורר ולוינאמפ. אני גם משתמש במחשב לראות סרטים אז צריכה להיות במחשב יציאה למסך גדול (גם יציאת DVI זה טוב, אבל לא הייתי משלם יותר בשביל ה-DVI) ולרמקולים. מנסיון קודם, אני מעדיף מחשב שלא מתחמם (או שמתחמם ברמה סבירה) וסוללה שמספיקה לזמן ארוך, שיהיה קל, ושיהיה בן 'ן-כן מובנה (הייתי מוכן לשלם קצת יותר תמורת wifi n מובנה). אין שום חשיבות לגודל המסך או לעיצוב המחשב. אני יודע שיש לי המון דרישות (ותקציב הסטודנט שלי די מוגבל), אבל אשמח לעזרה.... תודה.

RoyBO

New member
תגדיר תקציב.. אי אפשר בלי זה.

רוב הניידים מגיעים עם יציאת VGA יש כמה של דל שמגיעים עם HDMI

gili667

Member
ויפי מובנה הוא סטנדרט בחדשים

סוללה לזמן ארוך תהיה סוללה של 9 תאים אצלי בדל1330 מספיקה ל5 שעות מחשב פשוט עם דוקור יספיק לך אם יהיה XP אז גם יספיק 1 גיגה זכרון אם יש ויסטה מומלצ לפחות 4 גיגה 02 לא מספיק)

RoyBO

New member
אני עם 2GB מספיק והותר

צריך לדעת להגדיר מעט את ויסטה. היא לא איטית כלל. חשוב להתקין עדכונים וכו'.

gili667

Member
רוי - אין מספיק זכרון להעביר לורד

כגון: תוצאות חיפוש ביד2 (העתק הדבק) כאשר חלונות נוספים פתוחים ברקע הקושי מתבטא גם בוורד אשר נסגר ב"גמגום" ואני עם וורד 2000 שלבטח קל מ2003 או 2007

RoyBO

New member
אני עושה את כל מה שאתה מתאר ואין עם זה בעיה

יש לי אופיס 2003 2000 ישן מידי

miki55555

New member
המשך...

התכוונתי לויפי בתקן n. האם תוכל להמליץ על דגמים ספציפיים???? אמינים, קלים, שלא מתחממים?

bar666xp

New member
כנס לאתרי השוואת מחירים ובדוק מפרטים...

אני לא בטוח כמה יהיו עם יציאת DVI אם ביכלל... בכל מקרה לשימושים הללו אין סיבה להשקיע יותר מדי... אולי ביותר זיכרון... תחלס אין משהו שמעבד חזק יתן לך שכל סלרון/סמפרון לא יוכל לעשות בשימושים הללו במיוחד... אין משהו שכור2דו יעשה שסינגל-כור לא יכול לעשות גם... ההבדל הוא ביצועים! לפתוח ""2 מליון חלונות במקביל"" אפשרי אפילו עם מעבד חד ליבטי ו512M זיכרון במקרה של מערכת הפעלה כמו לינוקס... עם XP כבר צריך 1G כדי לעבוד בצורה סבירה ועם איכסטה 2G צפונה... אני יסביר לך משהו פשוט ביותר אגב, המחשב לא עושה 2 פעולות במקביל זה תמיד פעולה אחת אחרי השניה... גם שיש יותר מליבה אחת ואפילו כשיש יותר ממעבד אחד.

miki55555

New member
לא הבנתי...

כפי שציינתי יציאת DVI היא בכלל לא משהו שאני תופס אותו כחובה. אז בשביל להפעיל את התוכנות שעליהם דיברתי (אני איש של XP) מה הדגמים המומלצים???

gili667

Member
מומלץ מחשב עם מעבד דואל והרבה זכרון

אם יהיה XP 2 גיגה זה הרבה אם יהיה ויסטה רצוי יוצר מעבד דואל קור דור ראשון יעלה לך 2500 עד 3300ש"ח רצוי אחריות לפחות שנתיים

למעלה