הצעות שחקנים במנג'רים הקודמים היו מציעים לך שחקנים? ב07 זה לא קורה?
G gute7 New member 10/12/06 #3 מוזר, לי לא הציעו בארבע עונות עם ווסטהאם ועוד חצי עם לידס יש למישהו מושג למה?
R raul1802 New member 10/12/06 #6 מציעים שחקנים שאין להם צורך בהם... כדי לחסוך עלויות.. אבל יש עוד עניין: קבוצות מציעות שחקנים לקבוצות אחרות שיש להם צורך בשחקנים שלהם, כנראה ע"מ להציע עסקאות חליפין (שחקן תמורת שחקן).. וכנראה שאין להם צורך בשחקנים שלך..
מציעים שחקנים שאין להם צורך בהם... כדי לחסוך עלויות.. אבל יש עוד עניין: קבוצות מציעות שחקנים לקבוצות אחרות שיש להם צורך בשחקנים שלהם, כנראה ע"מ להציע עסקאות חליפין (שחקן תמורת שחקן).. וכנראה שאין להם צורך בשחקנים שלך..
R raul1802 New member 10/12/06 #8 אם אתה רוצה להפטר משחקנים תכנס לשחקן, יש בצד שמאל OFFER TO CLUBS ואתה מציע אותם לשחקנים במחיר שאתה רוצה למכור אותם..
אם אתה רוצה להפטר משחקנים תכנס לשחקן, יש בצד שמאל OFFER TO CLUBS ואתה מציע אותם לשחקנים במחיר שאתה רוצה למכור אותם..
ק קרייטון New member 10/12/06 #10 קבוצות שמציעות שחקנים קורה לי כל הזמן כי עשיתי ליגה ספרדית וישראלית אז מהספרדית מציעים לי כל הזמן. וסוכנים תמיד היה נדיר.
קבוצות שמציעות שחקנים קורה לי כל הזמן כי עשיתי ליגה ספרדית וישראלית אז מהספרדית מציעים לי כל הזמן. וסוכנים תמיד היה נדיר.