הצעות עבודה

ezrar

New member
תאגיד אמריקאי מחפש 20 אנשים רציניים

שלום רב, רוצה שינוי בחיים ? עדיין לא מצאת עבודה מתאימה? רוצה תוספת הכנסה ? האם רצונך להמשיך להיות שכיר/ה כל חייך ובוס שיגיד לך מה לעשות? האם מקום עבודה זה מובטח? עד מתי תהי/ה תלוי/ה באחרים? אם את/ה באמת רוצה את/ה יכול לשנות את חייך עתידך ועתיד משפחתך!! לפרטים הכנס/י לאתר שלנו http://walk.to/get בהצלחה .

mattyf

New member
הצעת עבודה

מחר, יום שני, וביום חמישי 2/1/03 נערכים מיונים/ראיונות בסוכנות ביטוח לסוכנים חדשים. בתקופה הראשונה יועסקו הסוכנים כשכירים בפרוייקט ייחודי של הסוכנות עם אחת מהחברות הגדולות במשק, ולאחר מכן כשכיר בסוכנות או כעצמאי. למעוניינים, נא לשלוח קורות חיים ללימור - 8997335-09. להתראות ובהצלחה, מתי

סניכספי

New member
15000 ש"ח לחודש ומעלה תוך 4 חודשים

15000 ש"ח לחודש ומעלה תוך 4 חודשים!! אנחנו נכשיר אותך יום ד´ 1/1/2003 מ: 16:30עד 20:00 כתובת : הכפר הירוק מרכז מולטי מדיה - רוצה לשלב התפתחות אישית עם ההזדמנות של המאה ? אנו מיצגים בישראל תאגיד אמריקאי ענק ל"הרבלייף אינטרנשיונל" דרושים מועמדים רציניים בלבד!! תעשייה המגלגלת מאות מיליארדי דולרים בשנה בארה"ב ובעוד 57 מדינות בעולם רוצה לראות וללמוד את סודות ההצלחה ? להרשמה ואישור: 067-581616 סני הכניסה עם הזמנה זו בלבד! מס מקומות מוגבל [email protected] נא להדפיס ולאשר הגעתך! במייל או טלפון.

jaishomi

New member
מחפש אנשים ששואפים לחיים טובים יותר

הייתי מובטל כשנה, ואז החלטתי לנסות בתחומים אחרים את מזלי. היום אני מבין שביזבזתי זמן יקר, ומבין שלקחתי החלטה טובה על החיים שלי. אם אתם מחפשים בטחון כלכלי ומוכנים להשקיע, תיכנסו ל - www.gsagroup.net או תתקשרו - 657690-054 שלומי

idanbar

New member
עבודה לכל המעוניין

דרושים רציניים/יות לעבודה מעניינת עם אתגר במשרה מלאה/חלקית אפשרות לעבודה בינלאומית.

לכל מי שלא גומר את החודש או מעוניין

לכל מי שלא גומר את החודש או מעוניין להרוויח יותר כסף בעבודה בה השמיים הם הגבול. לקבלת פרטים נוספים אנא פנו אלינו לתאום פגישה בטלפון מספר: 052-793152 גילה או 04-9834553 גילה ניתן להתקשר מימים א-ה´ עד 22:00 וביום ו´ עד 14:30

yoadmike

New member
הצעת עבודה מהבית (לרציניים בלבד)

לחברה אמריקאית גדולה HERBALIFE דרושים מפיצים בארץ. בקרו באתר החברה והתרשמו!

למעלה