הצעות לפתרון...

הצעות לפתרון...

טוב, אני חדשה כאן. יש לי נדודי שינה מטורפים. יש ימים בלי שינה. יש ימים שבהם אני בכל זאת נרדמת מתישהו לפנות בוקר. וזה עוד מילא... הבעיה שלי היא שאני לא מצליחה לקום בבוקר בשום אופן. אני לא מתעוררת משעו או טלפון או רעשים כלשהם, אלא רק ממגע. אם מישהו ינער אותי, יוריד לי את השמיכה או משהו כזה אני אתעורר וגם זה לא בקלות. אני עדיין גרה בבית עם ההורים (מתגייסת עוד חודש) ורבה עם אמא שלי כל יום אחרי שהיא לא הצליחה להעיר אותי לאחר מאבקים קשים. שנה שעברה הייתי בשנת שירות, וחבריי לקומונה ויתרו על להעיר אותי בבוקר בערך בחודש הראשון של השנה בטענות שאני מגעילה אליהם בבוקר, צועקת עליהם, מקללת אותם. ואלו דברים שאני בכלל לא מודעת לכך שאני עושה. אמא שלי כועסת עליי ואני כל הזמן מסבירה לה שזה לא בשליטתי. היא חושבת שזה כן בשליטתי ושאני יכולה גם להתעורר אפילו משעון ובעצם מכל דבר אם רק אעשה מאמץ ואקים את עצמי מהמיטה. כבר אין לי איך להסביר לה את זה ואין לי כוח לריב איתה. אני מאמינה שקשיי ההירדמות, הם אלו שמשליכים על קשיי ההתעוררות ומתה לדעת - יש איזו דרך לטפל בזה או לפחות לבדוק את זה רפואית? מישהו ניסה פעם? פסיכולוגית אמרה לי שאפשר לבדוק את זה ואף המליצה לי על מעבדת שינה? כשהתקשרתי למעבדת שינה הם רצו הפנייה מרופא המשפחה שלי. הלכתי לרופא המשפחה שלי שכל הרעיון נראה לי דבילי לגמרי וההרגשה שלי הייתה שהוא ממש צוחק לי בפרצוף. האם זו הגישה של כל הרופאים לבעייה? מי שיכול להמליץ כעל משהו, לענות על שאלותיי וכו'. אשמח מאוד לקבל תשובות. ובכל מקרה - אני שמחה מאוד שקיים פורום כזה. אף אחד אף פעם לא מבין אותי כש5אני מספרת על זה...

דנטל

New member
ברוכה הבאה

בצבא זה לא הולך להיות קל. קודם כל, תנסי עוד רופא משפחה. אם רופא צוחק עליך, פשוט תשלחי תלונה לקופת החולים. נראה אותו צוחק אחרי זה. בקישורים למעלה יש מבחנים. תעשי אותם. בסופם, סביר להניח, שתקבלי הודעה שכדאי לך לגשת למעבדת שינה. תמלאי שם את הפרטים כדי שיפנו אליך. יכול להיות שכשעושים את המבחנים לא צריך אישור מרופא המשפחה. יש כמה וכמה טיפולים בבעיות שינה, אבל את הטיפול הנכון הכי טוב שיתאימו במעבדת שינה. קראתי שיש זריקות מלאטונין. יכול להיות שזה עוד נסויי, אבל המחקר העלה שזה פתרון לא רע. עוד טיפולים הם בעזרת אור. גם לזה מגיעים דרך מעבדת שינה. ישנם גם כדורים טבעיים/לא טבעיים. בכל מקרה, כדאי לנסות להגיע למעבדת שינה בתור התחלה ולראות מה הם אומרים.

jak54

New member
ביקור במעבדת שינה

ממליץ לבקר במעבדת שינה, אצלי אובחן שאני סובל מדום נשימה, הומלץ לי להיעזר במתקן הנשמה ובקרה במשך השינה ואכן לאחר תקופה קצרה אני מרגיש פחות עייף ופחות יקיצות במשך הלילה.

למעלה