הצעות לענק וגמד...

carmel04

New member
גמד וענק

שלום לכולם ! אני צריכה רעיונות מקוריים ונחמדים למשחק הגמד והענק בסוף שבוע של חברה (אנשים מבוגרים). רעיונות מקוריים למתנות (לא יקרות) ולדברים שהם לאו דווקא מתנות... תודה ושבוע טוב ! כרמל.

כמה רעיונות

- ממתקים, כי גם רוב המבוגרים אוהבים ממתקים. יש הרבה ממתקים עם שמות מעניינים כמו "פסק זמן", שאפשר לצרף אליהם פתק עם משחק מילים או משפט מצחיק שקשור לשם של הממתק. - מחזיק מפתחות. - להכין מחברת קטנה או כמה דפים של המלצות- המלצות על ספרים, המלצות על מסעדות, המלצות על מקומות בילוי. דורש השקעה (בעיקר בלחשוב על מהב להמליץ ולכתוב זאת יפה ואולי קצת לקשט), אבל נראה לי משהו שיוערך מאד. - חוברת תשבצים, תשחצים ותפזורות. - מצלמה חד פעמית - פתקים או כרטיסים עם איחולים לסוף שבוע נעים ומהנה/ בוקר טוב/ בהצלחה בעבודה בשבוע החדש ובהמשך הדרך. אפשר בחרוזים. אני מקווה שהאחרים יוסיפו עוד רעיונות.

הצעות לענק וגמד...

אפשר לעשות קופסא עם כמה ממתקים ואיזה פתק נחמד ולתת למישהו שיעביר לו או לה במקום שיש עוד אנשים כדי שכולם יראו. אפשר להכין ארוחת בוקר שכוללת: מיץ סחוט, סלט (פשוט - עגבניות, מלפפונים אפשר להוסיף גמבה, חסה וכו'..), כמה פרוסות לחם או טוסט, ואולי גם חביתה בצד. לסדר יפה או על מגש או כמו פיקניק ושוב פעם לתת למישהו שייתן לו, או אם זה פיקניק אז לעשות לו או לה ולעוד חבר או חברה טובים של אותו בנאדם וכך הוא או היא נהנים עם עוד מישהו.. יש לי עוד כל מיני רעיונות נחמדים.. אם צריך עוד אשמח לעזור..

chayahd99

New member
התבלבלו לי ההודעות

התגובה מופיעה מעל ההודעה שלך במקום מתחתיה. זה מה שקורה כשיש מערכת חדשה ולא יודעים מה לשרשר לאן ואיך

למעלה