הצעות לסקר

Silver Fox

New member
אנה צודקת../images/Emo70.gif

הראודי ראף בויס צריכים להיות חברים של הפאוורפאף גירלז! אבל אנה, למה את מופיעה בתור אורחת בפורות

מי אתם הכי אוהבים...

כל מי שנכנס, בטח חושב שישאלו: את מי אתם מעדיפים בלוסום באבלס או בטרקאפ. אז לא. טוב, אם נכנסתם, זה אומר שמשהו מעניין בזה, אבל לדעתי זה כבר נמאס. אז, השאלה היא: את מי אתם הכי אוהבים מהרעים! אם זה מוג´וג´וג´ו, או אם זה "הוא", או אפילו אם זה ראש העיר בפרק הזה שהוא השתגע. בכל רע שאתם נזכרים, אם הוא הרע הכי טוב, או הרע הכי רע. אם הוא משתתף במספר פרקים, או אחד!

Ring Lord 1121

New member
אני לא...

אני לא מופיע בפורום בתור אורחת קוראים לזה הודעה חדשה לילך אז סתמי כבר פוסטמה

אני אישית...

טוב, אני אישית מעדיפה את "הוא". קודם כל בגלל שאני מתה על הפרק: בנות הפוואר פאף חיבות לעבור את כל המשימות בזמן, אם לא הפרוספור ישלם על זה... זוכרים? אני בטוחה שכן. וגם אני פשוט מתחברת אליו אישית. לא יודעת למה, סתם.

Ring Lord 1121

New member
אופססס.....

בטעות אני הצגתי תמונה של הפאוור פאף גירלז וכתבתי הראודיראף בויס בה ביי

Silver Fox

New member
ובכן...

מהבנות אני לא מעדיפה אף אחת - כולן חמודות ומתוקות באותה המידה. למרות שיש לי חיבה מסוימת כלפי באטרקאפ ובאבלס... ומהרעים אני הכי אוהבת... את מוג´ו ג´וג´ו! מוג´ו שולט לעד!

SoundsOfSilence

New member
אין כמו him

הוא שולט, מוג´ו בא אחריו. נ.ב. מכירים את השיר של להקת ע´ שיש קטע שהוא עושה בקול של הים: i wanna kill the powerpuff girls......

Superchu

New member
הרשעים שאני אוהב בסדר

הוא מוג´ו סטיב(!) נסיכה נמק פאזי בני האמבה כל שאר המפלצות ראש העיר השוטר הזה עם הסופגניות ובטוח יש כאלה ששכחתי

Pagra Baleben

New member
הצעות לסקר../images/Emo185.gif

הסקר כבר נהיה מאוד ישן וכולם כבר הצביעו, אז אתם מוזמנים להציע ליעל רעיונות לסקר חדש הרעיון שלי: איזה סלבריטי הייתם רוצים שישתתף באחד הפרקים של הפאוור פאף?
בראד פיט
יהודה לוי
אסף אשתר הכוסון
אני

casperit

New member
ואם אני לא רוצה אף אחד מהם?

אמממממ אסף אשתר??? חחחח

Pagra Baleben

New member
אה נכון../images/Emo185.gif

5. אף אחד מהם ומה רע באסף אשתר? הוא המלך של הכוסונים
לב| בעצם הנסיך
מתיו פרי
הוא המלך של הכוסונים

Houndour

New member
אני הייתי בוחר ב

אסף אשתר. הוא יכול להיות מדובב טוב לאללה...

shnaps girl

New member
תשובה מוחצת

אני לא ממש יודעת מהבנות אני אוהבת את כולם (בלוסום עם הקטעים המגניבים שלה, בטרקאפ עם הקריזות שלה והציניות והמתוקיות של באבלס) מהרעים אני חושבת שמוג´ו הוא הכי גדול.............. אגב אני דודוביץ ואני חדשה ....... איי סי קיו למי שרוצה: 164774566

למעלה