הצעות לדיסקים

powerpuffgirl

New member
הצעות לדיסקים

אבא שלי נמצא בחו"ל ויכול לקנות לי 15 דיסקים. אתם מוזמנים להמליץ ואני אשמח אם תשתפו אותי בדיסקים האהובים עליכם ותעזרו לי להחליט. וואן.

BoR|S

New member
המממ...

Notorious B.I.G. - Life After Death Atmosphere - Lucy Ford EP Atmosphere - God Loves Ugly Mos Def and Talib Kweli are BlackStar Reflection Eternal - Train Of Thought Mos Def - Black On Both Sides Rohff - Rohff Nas - Illmatic Mary J. Blige - No More Drama Jay-Z - Reasonable Doubt Saian Supa Crew - KLR Warren G - The Return Of The Regulator Cunninlynguists - Will Rap For Food Rawkus - Hip Hop For Respect EP Dead Prez - Let´s Get Free​
סתם כמה דיסקים שאני אוהב... יש עוד אבל ביקשת 15...

OrLy AND Gal

New member
אין ספק..

ש- cunninlynguists טובים!!!!! שווה! אבל את זה אפשר גם להשיג בארץ...

DA RAPBOY

New member
וואי איזה כיף לך -15 דיסקים../images/Emo3.gif

אז ככה: Ja rule-Pain is love eminem- the eminem show eve-scorpion 2pac-greatest hits d12-devils night busta rhymes-genesis-שמעתי רק כמה שירים אבל ניראה לי שזה דיסק מצויין dr.dre-2001 nelly-country grammer nelly-nellyville לא עולה לי יותר שום דבר לראש אז זההההו

Ambitionz

New member
עדיף לך לבדוק קודפ כל ב:

www.cdnow.com יש לך בדרך כלל 30 שניות מכל שיר. רק שאין שם אלבומי אנדרגראונד אז לא תוכלי לבדוק הכל. את רוצה גם R&B?

powerpuffgirl

New member
תודה לכולם!! ויש לי עוד שאלה

אני ארשום שמות שלאומנים ואני צריכה בבקשה לדעת את השם של הדיסק האחרון שלהם. תודה. fat joe usher missi elliot christina milian faith evens miss dynamate tweet b2k mystikal תודה!!!!

2PAC4EVER

New member
"מיס דיינמייט בריטית"...

זה מבהיר את הדילמה שהייתה כאן! מה אתה מפלה בריטים?סוג הפלייה חדש? באיזה הקשר אמרת שהיא בריטית???

kodman

New member
תשובות

אוקיי fat joe האלבום נקרא J.O.S.E שזה כמו שנאז קרא לאלבום שלו Stillmatic, אז הוא עדיין כמו באלבום הראשון שלו בשם "פאט ג´ו" שנקרא Jealous One´s Envy שזה בעצם האלבום השני שלו אבל בראשון הוא נקרא Fat Joe da Gangsta אלבום נחמד לא משהו מיוחד. Missy Elliott האלבום האחרון נקרא Miss E - So Addictive אני אישית מעדיף את הקודמים שלה - אפילו שאני מאוד אוהב את ג´אטצ´ה פריק און - עדיין אני לא ממש אוהב את האלבום הזה. של פייט אוונס האחרון נקרא Faithfully ואלבום בהחלט מעולה אפילו יותר מהאחרון של מארי ג´יי בלייג´. מיסטיקל האחרון שלו נקרא טרנטולה ואלבום נחמד מינוס - בסה"כ משעמם
והשאר אני לא יודע אבל את מוזמנת להיכנס ל http://www.CDNOW.com ולבדוק בעצמך. תהני kodman

dresta

New member
כדאי

eazy-e - "its on (dr dre) 187um killa eazy-e - eazy duz it eazy-e - str8 of the streets of muthafucing compton eazy-e - 5150 home for the sick eazy-e - impact of a legend + dvd mc ren - ruthless for life mc ren - shock of the houe mc ren - keep it real (single) mc ren - the villain in black mc ren - kizz my balck azz b.g knoccout&gangsta dresta - real brothas dj yella - one mo nigga ta go crime boss - conflict&confusion nwa - efil4zaggin lil´ e - the realest מומלצים ביותר.

ק ר ח

New member
ואללה באמת כיף לך!!!!!

15 דיסקים? אין בעיה,זה קל: eminem-the slim shady lp eminem-the marshell matters lp eminem-the eminem show d12-devil´s night dre-chronic dre-crhonic 2001 dre&snoop&more-the wash soundtreck hip hop old school vol 3 טוב,אולי לא 15 אבל זה מה שעולה לי בראש כרגע!

Big B

New member
כמה תותחים

Method Man - Tical Wu-Tang Clan - 36 Chambers של Neptunes של קמרון האלבום שלי ושל קרח אבל הוא עוד לא יצא אז אל תקני... ו מה עוד... אהה הפסקול של הסרט: HOW HIGH (עם Method Man ו Redman)

BoR|S

New member
המממ...

בקשר לדיסק של נרד (או נפטונז), לא שווה לקנות אותו... דיסק שממחזר את עצמו שוב ושוב... חוץ מלאפ דאנס לא ממש יש משהו ששווה שמיעה... בכלל הנפטונז מוזרים כאלה, לאחרים עושים הפקות מעולות ולעצמם הפקות גרועות...

GODSMACK

New member
בלי בלבולי מוח!!!!!

תשמע אחי... אני יכול להציע לך מאות דיסקים לקנות אבל קח את ההכי טובים : NAS - IT WAS WRITTEN ST. LUNATICS - CITY HIGH ועכשיו אני רוצה להכיר לך את המשפחה הכי טובה (מבחינתי בתחום היפהופ כרגע) MURDER INC. קבל כמה דיסקים שווים ביותר: CADDILLAC TAH - POV CITY ASHANTY - ASHANTI JA RULE - PAIN IS LOVE והכי חשוב: הדיסק שIRV GOTTY עשה....."THE INC" דיסק פצצה חבל על הזמן!!! אני ממליץ לך ולכל מי שקורא את ההודעה הזאת להכנס לאתר MURDERINCRECORDS.COM ולראות מה היה מה יש ומה הולך להיות שם.

למעלה