הצעות לבילוי

../images/Emo41.gifסוף שבוע בכנרת בחוף סוסיתא שבת

ילדים ההזמנה מיועדת לכל מי שקורא אותנו כאן וותיקים וחדשים מנסיון של כמה מפגשים אחרונים ומידיעה שלא מעט אנשים שהיו בסוף שבוע בכנרת במסגרת של הפורום החלטנו שהגיע הזמן שוב להפגש ולכייף ביחד לקראת סיום הקייץ אז נשמח אייל ואני לקבל את תגובתכם ולקראת יום חמישי ההודעה תנעץ לאחר בקשת נעיצה מהמנהלת אז נשמח לראותכם מגיבים כאן וכמובן לא להפוך את ההודעה לצט להשתמע אייל401 ו גולף 46

שנטו

New member
סוכות ב........

חוף דוגית, על שפת הכנרת מוזיקה, מנוחה, ושלווה סדנאות והופעות....... פסטיבל בראשית

רחלי228

New member
../images/Emo124.gif מסיבת חמישי בנתנזון חיפה

יום חמישי הקרוב במועדון הנתנזון בחיפה, מסיבה שאסור לפספס. 40 ש"ח כניסה, טקילות, פינת שאנטי נרגילות והפתעות. נכון, חיפה זה בצפון....אבל חבל לפספס את המסיבה פרטים נוספים במהלך השבוע.

../images/Emo124.gif טנטרה ותורות אהבה - הזמנה

דנה.. מבקש נעיצה עד הצהרים במסגרת תכנית רדיו בנושאים אלטרנטיביים שתשודר היום 09-1200 (המגזין אמריקנו) ברדיו דרום 101.5 FM יתקיים עמי ראיון/שיחה בן מספר דקות בנושא: טנטרה ותורות אהבה מזרח אסיאתיות הראיון ישודר היום, בשעה 0945 מזמין אתכם להאזין (רדיו דרום גם ב-YES וב-HOT)

magic40

New member
מתאים לי

מאוד מתאים לי היתי בסגול שנה שעברה כשהיתי נפוחה כמו בלון היה אחלה

IUL

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

אולי, הלואי ואמצא טרמפ

רחלי228

New member
סוכות בסגול

שמחת תורה סגולה. פסטיבל סגול - פסטיבל של התפתחות וצמיחה שלושה ימים של פסק זמן מהשגרה. חוף אכזיב, שמחה, אהבה, קבלה ונתינה. חגיגה אחת גדולה.

למעלה