הצעות לאירוח

כדאיף1

New member
הצעות לאירוח

אני מארחת מס' חברים לא משהו רשמי ואין לי מושג מה להכין לאכול שלא יהיה ארוחת ערב כבדה אבל מצד שני לא נעים רק קפה ועוגה חשבתי על כנפים ברוטב צ'ילי מה עוד? אשמח לקבל הצעות

לוליLuli

New member
קיץ...חם...צריך משהו לא כבד...

אולי ... פשטידות או פאי-כמה סוגים עם כמה סלטיםאו אפילו סלט אחד גדול מרשים ואפשר כן ולא להוסיף גבינות ליד זה יוצא ארוחת ערב קלילה ,קלה להכנה

yam74

New member
הייתי מכינה

פסטה עם שמן זית ועשבי תיבול (שום, בצל, בזיליקום, רוקט ומה שמתאים לך בעצם) + סלט חסה גדול + פשטידת ירקות או גבינה. לא טרחה גדולה מדי וזה ייצא אחלה לדעתי .... כמובן שצריך להתאים את הכמויות למס' האורחים או לחילופין להוסיף עוד סוג של סלט/פשטידה

אני במקרים כאלה עושה משהו שהוא

גם מהיר, בלי הרבה מאמץ, אבל עדיין מכובד. למשל שוקיים וכנפיים באיזה רוטב בתנור-שמה ושוכחת עד שמוכן. פרוסות אבות של בטטה, קישואים, כרובית, ברוקולי, שיני שום שלמות במלח זית ותבלינים בתנור-נורא טעים וגם בריא. וליד סלתט עלים למינהם עם צנוברים או גרעינים עם רוטב מעניין. ובסוף אבטיח טוב וקר עם קוביות גבינה בולגרית

GAL L1

New member
סלטים ניגובים

גבינות חומוס תחינה, כמה סוגים של סלטים קטנים כמו מטבוחה אבוקדו סלט ביצים. קרקרים ופיתות ולקינוח עוגה ופירות, אפשר לעשות סלט פירות לדעתי כנפיים זה לא ראיון הכי מוצלח לימים חמים האלו בתאבון

באווירת שבועות הייתי הולכת על חלבי

פשטידת פטריות פשוטה וקלה סלט ירקות סלט כרוב עם סויה ושומשום סלט ירקות גדול קינוח פיצוחים אבטיח ואם יש לך פרות העונה קפה עוגה ושלום ולהתראות..........

למעלה