הצעות בילוי

זה ניקרא טָנְדֶם וצריך כוח ויותר...

...מיומנות כדי לרכב עליהן... מהטעם הפשוט שהן הרבה יותר כבדות... אם אחד הרוכבים חלש, כל העומס יפול על החזק וזה לא קל... צריך תאום בין הרוכבים... אני לטיול הזה לא מספק כאלו...

רק מגיל 12 ??? ומה קרה לגיל 9 ?

כבר לא טוב ?

אובכן, ההסבר: יש בני 9 שרוכבים...

...יותר טוב מבני 40... במידה והילד גבוהה מספיק כדי להגיע לפדלים ומספיק ולשלוט בבטחון בכידון, זה בסדר... במידה ואת תביאי את אופניו היותר קטנים, שמתאימים לו, זה בסדר... אם הם גם אופני הרים ייטב... אבל יש לזכור פרט חשוב!!!... קצב הקבוצה נקבע לפי האחרונים, קרי - הראשונים היותר חזקים, ימתינו כל פעם לאחרונים... עכשיו, נקודה חשובה בתפיסת הפעילות ברמה של המטרה ולא של היעד... אף אחד לא ממהר לשום מקום, אין פרס לראשונים... המטרה היא להנות בצוותא בכייף, להכיר נפשות חדשות... ולכן אני אשמח ואעודד את בעלי היכולת לרכב ליד היותר איטיים ויארחו להם חברה, יקשקשו, יצחקו, ידברו ויהנו מכל רגע חוויתי יחדיו... העירבוב בין המשתתפים זה הכייף...מעבר לטבע, הנוף והפעילות הבריאה ששורפת 1000 קילוקלוריות לפחות...

deena

New member
נורא מוזר

חשבתי שרשומים מעל 640 איש בתור חברי פורום. ראיתי שרשור על כנרת, פחות מ 20 איש נרשמו ליציאה, מתארת לי שיש עוד שלא נרשמו בפורום אלא במסר או טלפונית. נניח שיגיע לשיא של 100 משתתפים. (בהצלחה, תבלו, תזהרו בכביש) ל 540 הנותרים מותר לעשות משהו אחר , או שצריכים לשבת בבית להמתין לקרוא את הרשמים מהביקור בצפון?

שלי 9

New member
לנוסע השמיני..לתשומת ליבך..

ללא הילדים ואם הילדים ,
ללא הילדים ועם הילדים. הלאה,
כמאין ,
כמעין ,
להצתמצם ,
להצטמצם
אובכן ,
ובכן המשך בוקר נפלא..

בן הקשת

New member
אוווו.... אני בטוח שעדנה שלי תשמח

לצאת קצת לטבע ולהתאוורר. אם יתאים המחיר, והתאריך, ולא ייפול לנו על איזה פסטיבל... אני ועדנה, ונועם**
(והפעם נשאיר את אסתי המכוערת לטובת איזה Full Suspension חדישות), נשמח להצטרף. יש סיכוי שלאורך המסלול יהיה איזה "פיצול אתגרי"?
בכל מקרה - אחלה רעיון. כבר לפני שנים דיברנו על זה ולא יצא כלום. איפה אתה ננדו
אתה שומע

או קיי, יש הענות מסויימת...

...אני שמח... משהו כמו 4-5 רוכבים ואם יבואו את ילדהם ו/או גם חברים נוכל להגיע לפחות מעל 8 משתתפים... אזי השבת הקרובה זה יצא לפועל... אני יכול להמתין עד שישי בערב לרשימה הסופית...

../images/Emo61.gifטיול אופני ההרים יתקיים...

...ביער הנשיא... זה בין צומת נחשון לצומת שימשון... כ 35 דקות נסיע מת"א... כ 25 דקות נסיעה מי-ם... אמצע הדרך... שוב מדגיש: במידה ויהיו 8 נירשמים שצריכים אופני הרים ממני, יתקיים הטיול... בעלי האופנים משלהם, מוזמנים להגיע באופן חופשי... המחיר: 75 ש"ח לאופני הרים איכותיות... + קסדה + הדרכה + מצב רוח וקפה... לבעלי האופניים משלהם, 30 ש"ח... הנחיות הגעה תמסרנה במידה ויתקיים הטיול... בברכת שבת שלום...

למעלה