הצעונת...

ayeletkl 5

New member
הצעונת... ../images/Emo41.gif

בפורום ה"פ הספר יש מין שורה כזו של כל אחד בחתימה: "הנני נשבע חגיגית שאני מחפש צרות- פורום 160". וזה קשור להארי פוטר. אז חשבתי- אולי גם אנחנו נעשה משהו כזה, שקשור לסאקורה?

ayeletkl 5

New member
לא נראה לי... ../images/Emo41.gif

אולי: "יש לי חברים אני כאן לא לבאד- החברים שלי הם פורום 972"..

יו כמה פה מהפורום ה"פ הספר?!

אני משם.. אבל לא שמתי את החתימה כי כנראה אני עוזבת
בכל מכרה הינה כמה: גם אני ראיתי את סאקורה 972 פעמים הצביעו ללירון לב
972 פעמים
- לא סתם! גמני אוספת את כל 972 הקלפים שנותרו את כולם נתפוס! 972 972 - כי אריאול חייב למות 972 - הפורום הכי מסמורתת שיש (בובת פרווה מסמורתת) 972 ואת כל השאר נשאיר בצד (אם מישהו זוכר את הפרק של קלף השיר שקארו אמר כל שנייה את זה נשאיר בצד) ישנם 972 דברים שאני אוהב בסאקורה "למה אתה חייב להיות כזה חננה?!" - פורום 972 "קטן במובן של פיצי?" - פורום 972 יש עוד מלא דברים....
אני רק לא חושבת עלייהם עכשיו ^-^

Leemon

New member
עוד רעיון... ../images/Emo3.gif

972 כוסות קרח קטוש בבקשה!

ayeletkl 5

New member
אהבתי... ../images/Emo41.gif

אהבתי את הקטע עם אריאול, אבל הוא חמוד דוקא. אולי: פוורום 972- כי יאמאזאקי הוא בישי, או משהו כזה.

amitasafzabida

New member
הוא לא מתקשר הרבה לעלילה.

צריכים לעשות משפטים שקשורים לעלילה עם דמויות ראשיות כמו אריאול, שאורן, סאקורה, טומויו, קרו וכו'.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כי יאמאזאקי הוא בישי! אויי זה טוב
מממ... יש עוד אחד 972 - כנופיית שקר בלאגן
ראיתי את הכותרת הזאת מתחת לתמונה חמודה בגלריה ואהבתי P:

Leemon

New member
למה כולם שונאים את אריאול?

לדעתי הוא די חמוד (למרות שבהתחלה חשבתי שהוא מגעיל..).

limilu

New member
בפרק שהוא בא ליפן

גם שיר ראתה איתי את הפרק, וכל הפרק צחקנו עליו שהוא דומה להארי פוטר (הארי ניצונצנצונצנג פוטר) ועל יהב נינצונצנג (המחנך, נדמה לי. ככה שיר התעקשה לקרוא לו). ואז הסברתי לה שסאקורה לא באמת אוהבת את יוקיטו, היא אוהבת את סיוראן, ואז היא התחילה לצחוק עליהם שיש להם שמות של מכוניות, והיה קטה שטויה לקח לסאק את הארטיק וזה נשאר לו בפה איזה שעה אז הוא דיבר מצחיק. וגאאאאאם... זהו.

BaBy AnImE

New member
גם לי יש אחד:

פורום 972 המסתיר את כוחות האפלה-חזור לצורה האמיתית שלך והשתנה אני מצווה עלייך בחסות שם המשתמש שלי- השתחרר! "אני מרישה פה קלף קלאו" או "זה קלף קלאו!"

למעלה