הצעה

הצעה

ביום שבת הקרוב יחול "יום הזיכרון הבינלאומי לשואה". היום נקבע כיום רשמי לפני כשנה. נקבע בתאריך זה כיוון שה- 27.1 הוא יום שחרור אוושויץ (1945). משום שהתאריך נפל השנה בשבת אני מציע שכל מעו"ז ינסה לארגן במוצ"ש מסדר זיכרון קצר (ואם זה ייתכן אז גם פעולה בנושא לכל שכבה). אמנם אנו מציינים את יום השואה ביום בו ארע מרד גטו ורשה, ומלבד הזיכרון והגבורה, יש מקום לציין גם השחרור ואת המעבר משואה לתקומה (וזאת הזדמנות טובה ביום שחרור אוושויץ).

הנה קטע טוב שניתן להשתמש בו

למסדר/ לטקס/ לפעולה וכו'... (ואגב, מי שצריך עזרה עם טקסטים וחומרים- יפנה אלי. יש לי המון!) "אתמול"- ניצולי שואה לוחשים סיפורי זוועה, ומתוך הדממה והכאב עולה התחושה הקשה של עם נרדף באין מולדת, דמו הפקר והוא חסר אונים וחסר תקווה. "היום"- נערים זקופים, בוגרים טרם זמנם, מספרים בדממה ובכאב על חברים שנפלו- נשקם בידם ודמם מרווה עפר מולדת- מלאי תקווה. גם אם יעלה השכול באין ניחומים וימיס לבבות- יקומו שני ימי הזיכרון בקדושתם, ויתאחדו עמוד הדם ועמוד האש בזעקתם: דמנו לא ה פ ק ר ! אנו נלחם על זכותנו למולדת! אנו נלחם על זכותנו לשלום! אלה ואלה- ב מ ו ת ם צ י ו ו ל נ ו א ת ה ח י י ם .

חזיר דחו את השבת ..

לפבואר, 1-2-3/2 אבל הבוגרים רק 2-3/2 אז בכול זאת לא חלו שינויים לבינתיים , תברר לי את מה שביקשתי . !

לא דחו כלום...

זה היה התאריך מהתחלה... אז אני חושב שאתם תזכו להשתתף בפעולת בוגרים

דרור

אנחנו לא, ואני לא רושמת יותר על השבת משה יחסום אותי אבל היא בפבואר והיא בירושלים תודה שאתה מסנן אותי באמת , תברר מה שביקשתי שיש תתשובה תשלח לי הודעה לפלא . מחכההההה !!!!!!

למה לא?? אני ואור נדריך

התאריך שנאמר לי כבר חודש הוא ה1-3/2 אז לא יודע ממתי למתי דחו.....?..... [מחר בבצפר אברר]

אני לא ממאמינההה

ב1 אתה בהדרכה? אתה מפגר או שאתה צוחק עככשיווווו ? יו דרור אתה כזה דביל ............................ תתקשר אליייייייייייייייייייייייייייי תשלח הודעה תעשה משהוווווווו כי שאני עושה את זה אתה פשוט לא עונהההההההההה \=

Ron Golani

New member
אהבתי את ההצעה שלך......

נדבר היום או מחר עם אור ונראה איך אנחנו מארגנים את זה..... או שכבר סידרת?!

אהבתי את המשפט

"נדבר היום או מחר עם אור"
אני מנסה כבר שבועיים לארגן פגישה איתה בקשר לקבוצת שכב"גגגגגגג כנראה זה יקרה היום
!!! בהצלחה לי..... אני אתקשר אליך ברגע שנסיים את השיחה

למעלה