הצעה... אולי נעשה מפגש פורום... איפשהו במרכז... אממ אני מוכנה לארגן עם יעזרו לי..
M MakeItHurt New member 26/3/06 #1 הצעה... אולי נעשה מפגש פורום... איפשהו במרכז... אממ אני מוכנה לארגן עם יעזרו לי..
מ ממשיכה לרוץ New member 27/3/06 #3 יש לי רעיון!! זה אולי קצת נדוש... אבל מה עם קניון עזריאלי? הוא גדול... יש בו תחנת רכבת לאלה שגרים רחוק ואפשר לעשות שם קצת שופינג נוווווווו אז מה דעתכם?
יש לי רעיון!! זה אולי קצת נדוש... אבל מה עם קניון עזריאלי? הוא גדול... יש בו תחנת רכבת לאלה שגרים רחוק ואפשר לעשות שם קצת שופינג נוווווווו אז מה דעתכם?
M MakeItHurt New member 27/3/06 #4 כן למה לא... אני מסכימה עם ממשיכה לרוץ... זה הכי הגיוני... וגם כולם יודעים איך להגיע לשם.. מישהו שיעזור לי לארגון זה יהיה נחמד >< ובתור התחלה באיזה תאריכים נוח לכם...
כן למה לא... אני מסכימה עם ממשיכה לרוץ... זה הכי הגיוני... וגם כולם יודעים איך להגיע לשם.. מישהו שיעזור לי לארגון זה יהיה נחמד >< ובתור התחלה באיזה תאריכים נוח לכם...
מ ממשיכה לרוץ New member 27/3/06 #5 תאריכים על איזה תאריכים חשבת? כאילו בחופשת פסח מתישהו? אני לא ממש מבינה בארגון פגישת פורום אבל אני אשמח לעזור..
תאריכים על איזה תאריכים חשבת? כאילו בחופשת פסח מתישהו? אני לא ממש מבינה בארגון פגישת פורום אבל אני אשמח לעזור..
M MakeItHurt New member 27/3/06 #6 בערך בתאריכים.. 17-19.4 זה הימים בהם אנייכולה.... אבל עם יש לכם הצעות אחרות אני יישמח^^ וממשיכה לרוץ תוסיפי אותי למסנג'ר או לאיסיקיו [email protected] 274569433 ><"
בערך בתאריכים.. 17-19.4 זה הימים בהם אנייכולה.... אבל עם יש לכם הצעות אחרות אני יישמח^^ וממשיכה לרוץ תוסיפי אותי למסנג'ר או לאיסיקיו [email protected] 274569433 ><"
מ ממשיכה לרוץ New member 28/3/06 #8 אפשר... אפשר... למה לא?! כמה שיותר לפגוש אנשים חדשים ואוהבי סינרגיה יורת טוב. חוץ מזה שלמרות שאנחנו שני פורומים אנחנו אוהבים את אותה להקה...!
אפשר... אפשר... למה לא?! כמה שיותר לפגוש אנשים חדשים ואוהבי סינרגיה יורת טוב. חוץ מזה שלמרות שאנחנו שני פורומים אנחנו אוהבים את אותה להקה...!