הצעה

moshikgulst

New member
הצעה

בעקבות ההודעות האחרונות בעניין, אפשר אולי לעשות איזשהו סקר או משהו בסגנון, של מקומות מומלצים להדפסה או כל שירות אחר שנוגע לענייננו. הכוונה שלי היא לא שירות פרסום למקומות, אלא משהו שיותר יתבסס על נסיון חברי הפורום בעבודה מול אותם מקומות. אפשר יהיה לרשום כמה קטגוריות כמו: איכות, מחיר, זמן עבודה, שירות וכו'. מה דעתכם אנשימים? מה דעתך לירן?

מתלהב

New member
לי נראה שזה משהו שדורש עבודה

עיתונאית - אולי כדאי לגלגל לפתחם של אנשי 'זמן דיגיטלי'

אפשר לאגד למאמר את השמות

וההמלצות/ ההערות של החברים לגבי כל מקום מהניסיון שלהם.

ophler

New member
../images/Emo45.gif רעיון טוב!

נשמע מצויין. מאמר. לפי אזורים בארץ. לפי סוג ההדפסות. (אולי גם קצת מחירים). .............. השאלה היא האם כל אחד ישרשר לכאן את המידע שיש ברשותו ואח"כ מישהו יערוך את הכל למאמר, או שכל אחד ישרשר השירשור יתוסף למאמרים.

אני בעד שכל אחד ישרשר לכאן

ובסוף אאגד את הכל למאמר (או מאמרים). מי שרוצה מוזמן לכתוב את שם המקום, כתובת/טלפון/אתר/מייל, סוג העבודה שאותה הדפיס או רצה לבצע, וההערות או הביקורת על איכות התוצאה, המקום והאנשים. חשוב מאוד! יש להישאר בגבולות הביקורת העיניינית ולהימנע מהוצאת לשון הרע, דברי דיבה או לחילופין מפרסום שמעבר לגבולות ההמלצה.

ophler

New member
OK

המאמר הזה עשוי לעניין גם את אנשי "תקשורת חזותית" ו"גרפיקה ודפוס" שחלקם (הגדול?) מגיעים גם לכאן. -------------- שם: רוני מסגרות מקום: חיפה, רח יוסף הגידם אתר: http://roniprint.com/ טלפון: 04-8667488 מידע: מדפיס כמעט הכל על הכל (לפי הפירסומים) נותן שירות לסטודנטים מויצו גליל מערבי והטכניון (אני מניח שעוד מקומות) יש הנחות כלשהן לסטודנטים. מה הדפסתי: אני הדפסתי בעיקר פוסטרים ויצא טוב. מדביק על קאפה לפי בקשה בתשלום נוסף. מחיר: קצת יקר ללא הנחות, סביר עם הנחות. הערות: לא כולם אוהבים אותו, יש מקומות נוספים להדפסה בחיפה. יש תוכי בשם מוריס. אופלר

ophler

New member
תוספת

אולי גם אנשי פורום קומיקס יתעניינו. אפשר להשאיר הודעות בפורומים ולבקש שישרו לפה והמאמר יהיה זמין לכולם. אולי גם דברים כמו: האם מתאים להדפסת כמויות גדולות? מקומות להדפסת\כריכת ספרים (ביחידות מועטות) (זה למשל מידע שאני לא יודע לגבי רוני) אופלר (אני מפסיק עכשיו לשרשר את עצמי)

ophler

New member
טמפלט הדפסות

שם: מקום: אתר: טלפון: מידע: מה הדפסתי: מחיר: הערות:

יפה יפה

הזכרת שם משהו שאני (מסיבה ממש לא ברורה) שכחתי למרות חשיבותו האדירה - הנחות והנחת סטודנטים בפרט.

למעלה