הצעה

מצב
הנושא נעול.

צחקן

New member
אגב, אם דן לא תסכים

תן לי את הכתובת של כל הבכירים!.
ב"ה יש לי כבר טיעונים ונספחים ושאר ירקות!. אני יודע מה זה אטובוס ואת הערך ההיסטורי שלו! אני אזמין את אנדי ואייל ואם דן לא תעשה מוזיאון אז נקים ממשקיעים פרטיים מוזיאון לדן!. אנחנו לא ניהיה פרירים! חברה כזו גדולה בלי מוזיאון זו בשושה!. אנחנו כנראה מדינת עולם 100000 !.
אגב, אם דן לא תסכים
ב"ה אז אפשר לארגן משקיע פרטי והכל ולהודיע לדן ברגע האחרון ואז יש סיכוי שנצליח.וחוץ מזה- אפשר לשלוח לבכירים בדן בהפרשים של כמה שבועות מכתתבים כל שבוע שני אנשים מהפפורום . ואז לדוגמא אביתר יוכל לשלוח בשם ציפי ואני אדאג למוצא עוד כמה וככה להפעיל לחץ על "דן".

9108701

New member
נו אז יאללה אנשים בלי הרבה דיבורים

אגב, אם דן לא תסכים
ב"ה אז אפשר לארגן משקיע פרטי והכל ולהודיע לדן ברגע האחרון ואז יש סיכוי שנצליח.וחוץ מזה- אפשר לשלוח לבכירים בדן בהפרשים של כמה שבועות מכתתבים כל שבוע שני אנשים מהפפורום . ואז לדוגמא אביתר יוכל לשלוח בשם ציפי ואני אדאג למוצא עוד כמה וככה להפעיל לחץ על "דן".
נו אז יאללה אנשים בלי הרבה דיבורים
בואו נארגן מפגש כל חברי הפורום המועננים לעזור נקבע באיזה שהוא מקום ונתחיל בתהליך אי אפשר לעמוד מהצד קדימה תעזרו לי בלי הצעות רק מעשים תודה אנשים

9108701

New member
כתובת של בכיר ב"דן"

תן לי את הכתובת של כל הבכירים!.
ב"ה יש לי כבר טיעונים ונספחים ושאר ירקות!. אני יודע מה זה אטובוס ואת הערך ההיסטורי שלו! אני אזמין את אנדי ואייל ואם דן לא תעשה מוזיאון אז נקים ממשקיעים פרטיים מוזיאון לדן!. אנחנו לא ניהיה פרירים! חברה כזו גדולה בלי מוזיאון זו בשושה!. אנחנו כנראה מדינת עולם 100000 !.
כתובת של בכיר ב"דן"
קוראים לו אמיר גוניקמן האיי מייל שלו נמצא באתר דן אני לא זוכר בדיוק זה בקישור ,כתוב לנו" יש שם גם את אגף השיווק וגם את אגף כוח אדם שם נמצא אמיר

9108701

New member
ואני מתכוון להביא את ה3841 למוזיאון

כתובת של בכיר ב"דן"
קוראים לו אמיר גוניקמן האיי מייל שלו נמצא באתר דן אני לא זוכר בדיוק זה בקישור ,כתוב לנו" יש שם גם את אגף השיווק וגם את אגף כוח אדם שם נמצא אמיר
ואני מתכוון להביא את ה3841 למוזיאון
וזה לא יעזור המכונה הזו חייבת להיות שם אנדי ספר להם

ישראל ב

New member
אלירן אתה מתלהב וזה טוב

אין סיכוי תבינו
בואו תעזרו לי אני מכיר אנשים אתם מכירים גרוטאות אין דבר העומד בפני הרצון בוא נפעיל לחץ רציני אני אדאג לגייס תומכים גם בקרב הנהגים כמו רמי ספיר אילן מזרחי אמיר גוניקמן שהוא ראש אגף השיווק וכוח אדם בדן תעזרו לי
אלירן אתה מתלהב וזה טוב
ואני מאחל לך שתצליח. לצערי אין לי הרבה מה לתרום אבל אשמח מאוד אם יקום מוזיאון לדן.

9108701

New member
תאמין לי שאם נרצה נצליח

אלירן אתה מתלהב וזה טוב
ואני מאחל לך שתצליח. לצערי אין לי הרבה מה לתרום אבל אשמח מאוד אם יקום מוזיאון לדן.
תאמין לי שאם נרצה נצליח
עם ההתלהבות שלי והרצון שלכם לעזור ולתרום אני נצליח ובגדול

9108701

New member
תקשיבו ההצעה היא ככה

הצעה
תקשיבו אנשים אנחנו (רובנו)חובבי אוטובוסים מושבעים בואו נראגן מכתב רציני נציע את עזרתנו נפנה לגורמים המוסמכים לטיפול בדבר ונקים מוזיאון לדן אני מכיר כמה אנשים ברמות גבוהות שמוכנים לעזור ולתת יד וגם הם דיברו איתי על מוזיאון אני אדאג לזה שיגיע למי שצריך להגיע אני רואה כאן בפורום אתם מצלמים והכל מספרים שראיתים מכונות נטושות יאללה בואו נעשה משהו בנידון אי אפשר להסתכל מהצד ולראות איך ההיסטוריה של נמחקת יאללה אנדי אייל אלונה אביתר הדרומי תתעוררו קדימה תעזרו לי/לנו
תקשיבו ההצעה היא ככה
אנחנו ננסח מכתב שנעביר אותו לגורמים המוסמכים ולידי יורם שרעבי יושב ראש הדירקטוריון של דן ונרשום לו על הפורום על הכוונה שלנו והכל אחרי זה ניזום פגישה איתו ונשדרך לו את נח מאגד נמשיך להפעיל לחצים על דן אחר כך נחפש עוזרים גם מתוך דן . הועלתה הצעה להביא משקעים מבחוץ במידה ודן לא יסכים אז אין בעיה מי שי לו קשרים מוזמן לעזור בשביל זה אני צריך עוד כמה אנשים שיעזרו לי אני לוקח את הפרוייקט ואני צריך עוד כמה אנשים שאכפת להם מדן מהיסטוריה שלו לדוג' אני צריך את אנדי אייל אביתר ועוד מי שמוכן לעזור בהקמת המפעל הזה אני אשמח באמת זה חשוב אסור לזרוק את ההיסטוריה של דן לפח אז בבקשה בלי זילזול גם אם זה נראה מופרח תעשו מאמץ ותעזרו לי כי אני יודע שאם הכוח שלכם והלחץ שלכם והכוח רצון שלהם אני נצליח ואני נקים מוזיאון לדן בבקשה תשימו יד אז אנשים בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!! מי שמוכן שישלח לי הודעה ויקבל ממני את הפלא האישי ונתארגן תודה היחס ושיתוף הפעולה אלירן

9108701

New member
אני מבין שאתם לא מתייחסים אליי

תקשיבו ההצעה היא ככה
אנחנו ננסח מכתב שנעביר אותו לגורמים המוסמכים ולידי יורם שרעבי יושב ראש הדירקטוריון של דן ונרשום לו על הפורום על הכוונה שלנו והכל אחרי זה ניזום פגישה איתו ונשדרך לו את נח מאגד נמשיך להפעיל לחצים על דן אחר כך נחפש עוזרים גם מתוך דן . הועלתה הצעה להביא משקעים מבחוץ במידה ודן לא יסכים אז אין בעיה מי שי לו קשרים מוזמן לעזור בשביל זה אני צריך עוד כמה אנשים שיעזרו לי אני לוקח את הפרוייקט ואני צריך עוד כמה אנשים שאכפת להם מדן מהיסטוריה שלו לדוג' אני צריך את אנדי אייל אביתר ועוד מי שמוכן לעזור בהקמת המפעל הזה אני אשמח באמת זה חשוב אסור לזרוק את ההיסטוריה של דן לפח אז בבקשה בלי זילזול גם אם זה נראה מופרח תעשו מאמץ ותעזרו לי כי אני יודע שאם הכוח שלכם והלחץ שלכם והכוח רצון שלהם אני נצליח ואני נקים מוזיאון לדן בבקשה תשימו יד אז אנשים בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!! מי שמוכן שישלח לי הודעה ויקבל ממני את הפלא האישי ונתארגן תודה היחס ושיתוף הפעולה אלירן
לכן אני נאלץ לוותר על הרעיון מחוסר הענות מצדכם חבל חבל מאוד

טוארג

New member
עצה אישית:

לכן אני נאלץ לוותר על הרעיון מחוסר הענות מצדכם חבל חבל מאוד
עצה אישית:
אתה לא צריך להעלב ולקחת ללב כל פסיק, זה בסך הכל פורום (עם כל הכבוד, וכולכם יודעים שיש ה-מ-ו-ן כבוד). כולנו אנשים עסוקים, חלקנו עובדים, חלקנו לומדים, חלקנו בצבא. אז בבקשה... אני בנאדם עובד, כל יום 9 בבוקר עד 5 אחה"צ במקרה הטוב, אני חוזר הביתה לחברה ולטלויזיה ולמחשב, ואין לי כוח לכלום כשאני חוזר הביתה. אז להקים מוזיאון יהיה לי כוח? אל תעלב, אבל אני לא בטוח שלאנשים פה יש זמן להתעסק עם זה...

ה דרומי

New member
עוד ../images/Emo91.gif תנסה ל"הקים" מוזאון

הצעה
תקשיבו אנשים אנחנו (רובנו)חובבי אוטובוסים מושבעים בואו נראגן מכתב רציני נציע את עזרתנו נפנה לגורמים המוסמכים לטיפול בדבר ונקים מוזיאון לדן אני מכיר כמה אנשים ברמות גבוהות שמוכנים לעזור ולתת יד וגם הם דיברו איתי על מוזיאון אני אדאג לזה שיגיע למי שצריך להגיע אני רואה כאן בפורום אתם מצלמים והכל מספרים שראיתים מכונות נטושות יאללה בואו נעשה משהו בנידון אי אפשר להסתכל מהצד ולראות איך ההיסטוריה של נמחקת יאללה אנדי אייל אלונה אביתר הדרומי תתעוררו קדימה תעזרו לי/לנו
עוד
תנסה ל"הקים" מוזאון
ורטואלי כן כן מה שאתה "שומע" בעצם לא מזאון אלא אתר כמו שיש לאגד תקיים אתר לאוטובוסים של דן משהו בסגנון של אגד

טוארג

New member
אין לי בעיה לעזור לך,

עוד
תנסה ל"הקים" מוזאון
ורטואלי כן כן מה שאתה "שומע" בעצם לא מזאון אלא אתר כמו שיש לאגד תקיים אתר לאוטובוסים של דן משהו בסגנון של אגד
אין לי בעיה לעזור לך,
יש לי משהו כמו 270 תמונות של דגמי דן לדורותיהם... כמובן שאתה תצטרך לבקש מהאנשים שצילמו את התמונות את רשותם שהתמונות יופיעו באתר.

ה דרומי

New member
הנה כבר יש לך עזרה וממני קח תמונות

עוד
תנסה ל"הקים" מוזאון
הנה כבר יש לך עזרה וממני קח תמונות
שפרסמתי כאן בפורום רק על תשכח להוסיף מדי פעם צילם הדרומי .

מצב
הנושא נעול.
למעלה