שאלה דבר ראשום לאחותי קוראים סתיו וזה שם מהמם:) דבר שני אתה מתכוון להתגייס? ואם לא אז למה?
ת ת מ ו ז New member 11/1/05 #55 שאלה דבר ראשום לאחותי קוראים סתיו וזה שם מהמם דבר שני אתה מתכוון להתגייס? ואם לא אז למה?
ה הירח מאיר תמיד New member 5/1/05 #17 אני../images/Emo94.gif קרן בת 14 וחצי מריצ'מונד שבקנדה.. וריצ'מונד בכלל לא משעממת..!!!
ה המקורית Nitz New member 5/1/05 #23 i guess its my turn טוב אז אני נירית בת 18 גרה בניו יורק עברתי לפה מוונקובר לא מזמן....
K k e r e n l New member 5/1/05 #24 אני ../images/Emo13.gif קרן בת 16 וחצי... גרה כבר שנה וקמת בפלורידה.. דרום פלורידה במקור אני מאזור השרון
אני ../images/Emo13.gif קרן בת 16 וחצי... גרה כבר שנה וקמת בפלורידה.. דרום פלורידה במקור אני מאזור השרון
מ מסתכלים עלי כל הזמן New member 6/1/05 #33 קרן קרן?!?!?!? חחחחחחחח אם זאת את זה מצחיק שעד עכשיו לא גיליתי את זההה אני נטע, מקנדה, נמצאת פה שנה וחצי (נו זה אומר לך משהו?? )
קרן קרן?!?!?!? חחחחחחחח אם זאת את זה מצחיק שעד עכשיו לא גיליתי את זההה אני נטע, מקנדה, נמצאת פה שנה וחצי (נו זה אומר לך משהו?? )
פ פ י ה בל ב ן New member 6/1/05 #30 מממ.. לי, 15, חיפה, ישראל. עוד פחות מחצי שנה לוס אנג'לס, לא מתכננת לחזור לארץ.
K kit k@t New member 7/1/05 #34 שיהיה שם? יש כמה... קאט גיל? 19 מקום מגורים? פילדלפיה. ו... אממממ... אני ממש רציתי לכתוב עוד משהו, אבל אין לי מה! אוף! קאט
שיהיה שם? יש כמה... קאט גיל? 19 מקום מגורים? פילדלפיה. ו... אממממ... אני ממש רציתי לכתוב עוד משהו, אבל אין לי מה! אוף! קאט
M MissUnKnown New member 7/1/05 #44 ohh ill join in Eden 18 Auckland New Zealand i just got back from camping in the coromendle
ש שירנושקה New member 11/1/05 #54 נו טוב... שם: נחשו... 17 כבר שנתיים ו-8 חודשים סוגרת בסקוטלנד (הידועה גם כסקוטיה\שממה). ודחוף לי לכתוב שכבר ארבעה ימים הברזתי מביצפר והיום אני הולכת למספרה. וויפי.
נו טוב... שם: נחשו... 17 כבר שנתיים ו-8 חודשים סוגרת בסקוטלנד (הידועה גם כסקוטיה\שממה). ודחוף לי לכתוב שכבר ארבעה ימים הברזתי מביצפר והיום אני הולכת למספרה. וויפי.
O okts New member 12/1/05 #57 שלי אולגה, 19, ניו ג'רזי.... ולפני יומיים חזרתי מהארץ......אוך....הגעגועים מה נעשה איתם ומה נעשה בלעדיהם!?
שלי אולגה, 19, ניו ג'רזי.... ולפני יומיים חזרתי מהארץ......אוך....הגעגועים מה נעשה איתם ומה נעשה בלעדיהם!?
S SHAY4EVER New member 17/1/05 #58 אני שי מניו יורק אני בן 19 ואני נמצא באיזור ברוקלין (FLATBUSH) עברתי לפה לפני כחודש. [email protected]
אני שי מניו יורק אני בן 19 ואני נמצא באיזור ברוקלין (FLATBUSH) עברתי לפה לפני כחודש. [email protected]