הצעה...

• פותח הנושא Emc2
  • פורסם בתאריך

Emc2

New member
הצעה...

כמו שזה נראה, הפורום חווה גל עלייה גדולה של אנשים חדשים, או שזה בעצם גל ירידה? לא משנה... בכל מקרה, אני בעד שרשור היכרות, שהחדשים והישנים יכירו אחד את השני יותר טוב וככה נוכל לאכול ביסקוויטים ולשתות שוקו חם עם וודקה בצוותא אז יאללה, המתכונת הקבועה: שם, גיל, מקום מגורים וכל דבר אחר שאתם מרגישים דחף אז לכתוב יתקבלו בברכה :)

אוקי אחלה רעיון

שם: עינב גיל: 15 וחצי מקום מגורים:ישראל(קיבוץ גבת ליד עפולה) ועוד חצי שנה עוברת לגור בברזיל שנתים או שלוש.

liat tal

New member
אני:

ליאת בת 20 מישראל סטודנטית לעיצוב אופנה ותקשורת תישאלו מה שבא...

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifאניייי

אממ אני אפרת ואני בת 16 כרגע אני בישראל אממ בעבר ברחוק גרתי בפלורידה שבארה"ב במשך שנתיים ואממ לפני שנתיים גרתי במשך שנה בסידני שבאוסטרליה המדהימה..

mnm11

New member
סוף סוף מישהו מלוס אנג'לס!!!

אוקיי אז ככה אני בת 22 אני גרה בלוס אנגלס (כמו שהבנתם) עברתי לפה לפני 3 חודשים, במקור אני מפ"ת ומתגעגעת מאודדדד

Emc2

New member
פתח תקווווווווווווווווווווווווווווה

עיר הממממממממאאאאאאאטטטטטטטללללללללל הישראלית... והטינופת.... והחוסר מעש הקומוניסטי :)

psytherpy

New member
מה המצב שמי

בן אני בן 19 וחצי גר בצפון גרמניה אני לומד גרמנית עברתי זמנים קשים פה אבל מישתפר אני פה בגרמניה חצי שנה אני רוצה שמש ומסיבות שטח

Emc2

New member
טוב נו... המעמד מחייב :)

ערן, 17, גרמניה (AKA נאציה) אין לי משהו חכם להגיד, אז נצטט מישהו חכם (למי שמזהה מובטח פרס) "עני ורש ומרושרש, מביט בנשל הנחש. לו יכולתי גם אני כך להגיח, בהשילי בלי כל חשש, תרבות של עור אשר יבש, וכמו חדש למחוז חפצי אגיע..." ושוב אני מבקש, גם אם כבר אמרתם שלום, תוסיפו פה הודעה, זה הרבה יותר קל ונוח שכולם משרשרים ישירות לכאן ולא פותחים כל פעם הודעה חדשה.

Emc2

New member
במילה אחת: אכזבהההההה

אף אחד לא מזהה מאיפה הציטוט לקוח? :/... השפה העברית לאן... בכל מקרה, אם כבר בפתח תקווה עיר המטאל עסקיניינו, יש כאן חיפאים לשעבר?

lol lypop

New member
מי מיסלפ אנד אי

or me myself n' I קוראים לי רון אני בת<!!!> 15 וקצת מויקטוריה, קנדה..גרתי 5 שנים בצרפת לפני 6 שנים <אם אני לא טועה> ..אני מתחילה לשכוח עברית...
יום נהדר כולם!

To4Ka

New member
שלום אנשימים ../images/Emo66.gif

אני ענת בת 19 לפני חודשיים עברתי מאשדוד החמימה והנעימה לרצ'מונד וונקובר המשעממת בקנדה

liat tal

New member
היי גם לך!

אני מתארת לעצמי שלא פשוט בכלל לעבור ככה ארץ, גם אני הולכת לעבור בעתיד, אבל אני בטוחה ומקווה שעם הזמן תכירי אנשים חדשים ומקומות מעניינים ויהיה לך כיף! סה"כ זו חוויה מעניינת וכיפית- שלוקח זמן להסתגל אליה. בהצלחה לך

okts

New member
אשדודית???

אני גם מאשדוד ויש לי חברה שעברה לפני 5 חודשים מאשדוד לריצ'מונד

b i n g l e

New member
אני אסף

בן 16 מריצ'מונד שזה בביסי קנדה. זה מקום לא משעמם כיף פה

To4Ka

New member
כיף../images/Emo35.gif מה זה../images/Emo35.gif

תראה לי את הכיף