הצעה..

I א י י ל I

New member
הצעה..

אני חושב שסדרת ההמשך לוויאג'ר - "אנטרפרייז" יכולה להשתלב מעולה בערוץ הזה, העונה הראשונה חלשה, אבל מהעונה השלישית הסידרה פשוט מדהימה! במיוחד העונה הרביעית שעכשיו התחילה היא ניראת מבטיחה מאוד, היא ניראת מתאימה בדיוק לערוץ יס פלוס בנוסף לוויאג'ר. רציתי לדעת אם יכול להיות שתרכשו את הסידרה?

I א י י ל I

New member
ערוץ 10 אמר לי

שהוא לא ישמשיך לשדר את אנטרפרייז - בקיצור. וסטאר וורלד, לא יודע מה הבעיה שלו אבל ניראה לי שהוא הפסיק לשדר או שהוא משדר אותם פרקים כל הזמן (וגם אין תרגום) בכל מקרה אני לא סובל שאנשים מחליטים לרכוש סידרה ובאמצע עוצרים הכל כאילו כלום לא קרה או שיש בלאגן מוחלט באופן השידור מה שמאפיין את שתי הערוצים הלא אחריים האלה. למה אף אחד לא רוצה לשדר את אנטרפרייז זה פי אלף על הטלנובלות החסרות תוכן האלה שיש להם ערוצים שלמים

gilriv

New member
אני רואה את אנטרפרייז בSTAR

ומתעניין כל הזמן גם באתר של אנטרפרייז {האם סטאר וורלד תרכוש את העונה2 ויתר העונות אני מסתכל בסטאר כרגע בסטאר ..עונה ראשונה שתסיים אז יהיה עונה2 3 4 {כמו שהם שידרו את חוק וסדר {{את כל העונות

oferlaor

New member
משחקת אבל...

אבל היא לא ממש טובה. היא אמורה להיות חיילת קרבית ע"ג הספינה, אבל היא די נחנחית...

gilriv

New member
../images/Emo41.gifהאנטרפרייז ../images/Emo41.gif -

בערוץ10
עוד 4 פרקים ,משבוע הבא יום שבת סיום עונה השניה חבל

johndo123

New member
שלום! חזרתי!

לא נכון! נועה תשבי הייתה באנטרפרייז? איך לא יצא לי לראות את זה! וחשבתי שאחרי העונה הרביעית בארה"ב מורידים את הסדרה. לא? היו איומים על זה שמתכוונים להוריד אותה בגלל שאין רייטינג. חוץ מזה... וויאג'ר עומדת להסתיים. היא תמשיך בשידורים חוזרים. לא? (אם לא, אני מאיים בשביתת רעב!!! :)

למעלה