הצעה!

BlogTV Police26

New member
הצעה!

נראה לי יעיל לבנות דף שיציג כ20-30 מצלמות בו זמנית, בלי להכניס את השוטר לצאט, כל שלא יזוהה, ככה ניתן לאתר חדרים בהם המשדרים פועלים לא בכחוק כאשר אין שוטרים בחדר... טכנית לא נראה לי שיש בעיה... אשמח לעזור לעשות זאת אם יש צורך! דעתכם??

BlogTV Police21

New member
שעתי היא ש...

צריך לתת לנו אפשרות להיות על סמוי ולעלות על מדים בצורה מהירה כשאנחנו צריכים. לא מאמין שמבחינב טכנית יהיה קל ליישם שידור של כל-כך הרבה מסכים לכל השוטרים בו-זמנית. עליה מהירה על מדים היא הצעתי. שי פוליס21

BlogTV Police26

New member
מבחינה טכנית

שי, מבחינה טכנית זה פשוט מאוד לבצע את זה, ולא נראה לי מעמיס כל כך על המחשב... כל מה שצריך זה שיטה / פונקציה שתאפשר לנו לקבל מתפוז את רשימת החדרים און-ליין ולהציג את זה...., אפילו אולי אפליקציית VB?? לפי דעתי שווה לחשוב על זה...

BlogTV Police10

New member
במקום להיכנס לחדרים כסמויים

הרי כולנו כבר יודעים איך הגברים מרימים את המכנסים מהר מאוד כשיש פוליס ועד שאנחנו רואים את המצלמה אנחנו מקבלים תמונה תמימה לחלוטין וממשיכים הלאה, כנ"ל לגבי כולם, אז אנחנו משתמשים בשמות חסוים רואים דברים מגלים פרטים, שלדעתי קצת מבזבז זמן, אם היה לי רק מסכי מצלמות, הייתי נכנסת לחדר של ילדה שנראית לי קטנה, לברר בת כמה היא. אבל בטח לא יסכימו לרעיון הזה כי גם רוצים אותנו בתוך החדרים כפוליס, אז אני מציעה להרשות רק למספר אנשים לנסות ולראות איך הרעיון עובד ואז להחליט. בכל אופן אני בעד
חג שמח

BlogTV Police10

New member
למה הפרסומת של HOT גם אצלנו

עכשיו בכלל לוקח זמן להתחבר ולראות את מה שקורה במצלמה בטעינה הראשונה.

BlogTV Police21

New member
כי אולי גם את ...

תרצי להתחבר למנוי החדש של Hot טלויזיה בכבלים :) חחחחחחחחח

BlogTV Police10

New member
שום דבר לא יכול להוציא אותי מ YES

גם אם זה היה בחינם ה HOT לא הייתי רוצה

BlogTV Police21

New member
טיפטיפונט היחידה חשפה ...

הייתי עכשיו בחדר שלה, בשעה 11:10 לערך והיא אמרה, במיקרופון, שהיא (דנה) והשניה (לינוי) חשפו עצמן אמש, בערב ליל הסדר לפנות בוקר. לשמוע כזה דבר ובלי יכולת לעשות כלום... האם התחרות והכללים שלה נעלמים כשאין שוטרים בחדרים? שי פוליס21

BlogTV Police21

New member
לא, אין לצערי, חוץ ממה שפיסרמתי כאן

אילו היה, הייתי פועל אחרת ולא מקשר את זה לכאן... כמו שאמרתי היום כבר פעם אחת.. "מים מתחת לגשר". שי פוליס21

למעלה