הצעה

komandatore

New member
הצעה

לערוך שירשורים-או סקרים לגבי פילמים/זכרונות/ציוד שבו משתמשים אנשי הפורום ויהיה ניתן לרכז כסוג של מידע למשתמשים,בעיקר לחדשים.

komandatore

New member
שרשור או סקר

אפשר בשרשור פתוח שבו יוצג,נגיד פעם בשבוע נושא אחר-לדוגמה,פילמים ש.ל. (אולי עד 3) שבהם מרבים להשתמש או בסקר שבו יבחרו מספר פריטים, החסרון הוא שבסקר מהסוג שמופיע בתפוז מספר הפריטים מוגבל.

ומה לגבי לוחות המלצות-כל לוח לנושא

אחר,כפי שהצעת:סרטי צילום, מעבדות,עדשות,כרטיסים,... גם בלוח ניתן להוסיף הודעות - כל אחד לפי רצונו-אפילו תמונה או קישור לאתר

komandatore

New member
את המנהלת...

את בטח יודעת יותר טוב ממני-סקר "רגיל" לא יתאים . אם בלוח מתאים יותר -אז בלוח.

מן הסתם ../images/Emo9.gifאכן סקר מוגבל-אז מציעה

שרשור - רוצה להיות 'אחראי ההקפצה' במידה ויעבור אחורנית? וכמובן - אתה מוזמן לפתוח כזה שרשור - עם הנושא בכותרת ההודעה - ולציין גם שזה 'שרשור'- פתוח לתגובות ותוספות.

photoguy

New member
הצעה לסדר

הנוח ביותר הוא לבנות טבלאות לפי נושאים ואז כל אחד צריך רק להוסיף שורה בטבלה עם האינפורמציה שיש לו לתרום אני לא יודע אם יש אפשרות כזו בתפזו אבל אני מוכן לעזור בנושא. איריס - שלחתח לך מסר תחזרי אלי.

אתה יודע לבנות בשפת הHTML ?

כי זה מה שהמימשק מכיר (גם כן לא את כל הפקודות) או שמצרפים קובץ אקסל\וורד - בעיה למי שאין אופיס אצלו במחשב. אולי יש עוד רעיונות?זה מה שחשבתי.שלחתי מייל.תודה.

photoguy

New member
קובץ אקסל

איריס, לדעתי מעטים הם האנשים שאין להם אופיס ולכן קובץ אקסל שיכיל דפים שונים נראה לי הנכון ביותר. זה גם יאפשר לאנשים להוריד את הקובץ למחשב, להריץ חיפוש וכו התחלתי לבנות קובץ אקסל שכזה - מצאתי את עצמי שואל מה בעצם אנחנו מנסים להשיג והאם אנחנו רוצים לתת לאנשים מקום לכתוב חופשי בפנים. בכל מקרה אני מצרף לכאן את מה שהתחלתי ונוכל להמשיך משם. גיא

komandatore

New member
זה נחמד- אבל זה לא זה

הכוונה שלי היתה לבקש מחברי הפורום להמליץ ולהביע דעתם על פילמים ש.ל. שבהם הם משתמשים ואפילו קיויתי להמשיך עם פריטים נוספים אבל לאור ההתענינות "הרבה" נראה לי שעדיף לוותר על הרעיון.

spenser

New member
רעיון מצוין! לי בתור חדש יחסית, זה

היה תורם המון, ואני חושב שגם ל"וותיקי הפורום" המידע יתרום ויחדש!!!

מה דעתך שאפתח לוח -או פינת מאמרים

בשם 'חברי הפורום ממליצים מנסיונם' - וכל אחד יוכל לרשום סיכום-פיסקה -מאמר-מה שיבחרו - בהם יפרטו פריטי ציוד זה או אחר,בו השתמשו והיו מרוצים,או אחרים - מהם לא היו מרוצים. כך יהיו מאמרים נפרדים - אחד לא קשור לשני - אז לא תלויים בזמן - ומי שירצה - יוכל תמיד לגשת לקרוא וללמוד מניסיונם של אחרים, ותמיד אפשר להוסיף. מה דעתך? רוצה לרשום את המאמר הראשון? אני חושבת שיעיל יותר מסקר\שרשור או טבלה - כי לא בדיוק משווים כאן - אלא הכוונה לקבל רעיונות ומושג לגבי דברים.

photoguy

New member
לוח עם מאמרים וכו'

נשמע טוב. כל אחד יוכל להוסיף לשם משלו. אבל במיוחד לחדשים יותר אני חושב שטבלאות מרכזות, עם כמה שורות המלצה יתנו את המירב למי שמתלבט. הסיבה: בד"כ תמיד מתלבטים בין 3-4 דברים, ואם עוקבים אחרי השאלות שמופיעות פה בפורום זה גם תמיד באותה קטגוריה. כגון - עדשות טלה לקנון (תמיד יש כמה טווחים שבהם בודקים עדשות שונות ולא דווקא מאתו יצרן), דיגיטליות בטווח מחירים של 1500, 2500 ש"ח וכו'. אם נבנה בעבור כל אחת מהקטגוריות הראשיות טבלה, שבה נרכז (לאט לאט) את הפרמטרים "היבשים" ונוסיף בצורה מתומצתת את היתרונות והחסרונות שהחברה מהפורום יכולים להוסיף, אזי נקבל בצורה מאד קלה לחיפוש והשוואה בסיס נתונים שאליו נוכל לפנות, ואו להפנות שאלות שכבר נענו...וכו'. את הנתונים הטכניים היבשים קל באופן יחסי לרכז ולחתוך לקטגוריות - כפי שעשיתי לסרטי צילום 100 אסא. את השאר נבקש מחברי הפורום להוסיף בסעיף יתרונות וחסרונות.... גיא

למעלה